lördag 13 juli 2024

En belysande ledare, på sitt sätt

Marcus Jansson skriver i en ledare på ÖT om att rockmusik och Pride står för frihet och hävdar att de som "går lös på flaggan" (och inte accepterar det regnbågsrörelsen står för) "egentligen ingenting har förstått".

Saken är faktiskt tvärtom. Jansson visar med det han skriver att det är han som "ingenting har förstått". Detta blir tydligt när han skriver om Rob Halford, sångaren i Judas Priest, som kom ut som homosexuell 1998. Jansson skriver: "Det var knappast många på högstadiet (där JP var "inne") som fattade att Halford var gay, trots att stilen var läderbög för hela slanten. Men skulle det ha gjort någon skillnad om vi fattat eller vetat?" 

Sedan Halford kom ut som homosexuell har fansen visat att de inte bryr sig, skriver Jansson vidare. "För fansen var det ingen stor sak vilken läggning sångaren hade. Så borde det vara för alla. Det ska inte vara en stor sak."

Här håller jag fullständigt med! Detta med den sexuella läggningen ska inte vara en stor sak. Nu gillar jag (förstås) inte hårdrock, men om jag skulle göra det skulle inte en sångares sexuella läggning vara någon stor sak. Varför skulle det det? Om sångaren sjunger bra och gör sitt jobb ska man kunna njuta av sångerna precis lika mycket om sångaren är homosexuell eller heterosexuell. Samma sak med en bagare, en florist eller en skådespelare. Vi är alla människor.

Men det stora problemet är att det idag GÖRS till en stor grej. I stället för att betrakta den sexuella läggningen som något sekundärt och (för det primära - i detta fall musiken) fullständigt ovidkommande går man in med den sexuella läggningen först. Halford var, under sin tid av popularitet, en sångare som råkade vara homosexuell. Ingen behövde veta om det eftersom det inte hade någon som helst betydelse för hans sjungande. Idag skulle han vara en homosexuell människa som sjunger och hans sexuella läggning något som alla måste känna till. Och bejaka. 

Idag ska allt som har med den sexuella läggningen skrivas oss på näsan - och alla ska acceptera alla uttryck för denna läggning. Det ska inte få finnas någon som inte accepterar/bejakar för då är det inte längre fråga om "trygga rum". 

Hur blev det så här galet? Ja, det är en inte alltför lätt fråga att besvara. Men så här är det, och regnbågsflaggan står för detta krav på acceptans/bejakande. Så till den grad att det finns fog för att tala om "regnbågsfascism". 

Jag skulle hoppas att sådana som denne Marcus Jansson skulle se och förstå detta. Han torde inte vara något hopplöst fall emedan han i sin ledare har med alla faktorer som behövs för denna förståelse. Bitarna har bara ännu inte fallit på plats.  

 

 

8 kommentarer:

  1. MJ-KN:0-100.Gällande hur blev det så här galet?:Kolla t.ex.under "Krigshetsen fortsätter" Anonym 12.7.kl.20:00 hänvisning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym13 juli 2024 kl. 10:30, såg början av det du hänvisar till men det gick lite väl snabbt, min engelska är inte vad den borde vara.... Kom att tänka på en film jag köpt men ännu inte sett, https://www.youtube.com/watch?v=sP2tUW0HDHA

      Radera
    2. Anonym 13.7.kl.22:57:Kollade ovan klipp på dryga 4min. och konstaterar att här igen en verkan om tänker i termer orsak-verkan.Ytterst bra helhetsbild av orsakerna ger "cabal",delar 1-28 av Janet Ossebaard&Cynthia Koeter och engelskan där ej snabb och finns åtm. med finsk textning via rapsodia.info.

      Radera
    3. Jag har inte kommenterat dessa länkar tidigare, varken här eller annorstädes. Orsaken är att jag helt enkelt inte har vetat vad jag ska göra med dem. Nu tror jag mig emellertid kunna säga att detta är både rätt och falskt. Rätt i den meningen att det verkligen finns krafter som försöker störta världen i olycka på olika sätt, falskt i den meningen att det inte är judarna eller några falska judar som ligger bakom. Det hela går bra mycket längre och djupare än så, och nyttiga idioter som låter sig användas finns bland alla folk. Den som vill hitta den skyldige kan slå upp Upp. 6:4.

      Radera
    4. Ifall du är rädd att din "trygga" värld såtillvida att det du läst,studerat skall kullkastas öppna inte "cabal"!Vissa har en röd linje som de inte vill utmana och den är känd vad sk.inbitna kristna gäller,judar.Jude som jude oavsett härkomst och vad de stått och står bakom utan att själva förneka det utan tvärtom i vissa sammanhang skryta med det.Historia kommer igen att skrivas efter västs hegemonifall.Hoppas vinnarna är motiverade att rätta till historieskrivningen fram till denna tidpunkt att bättre motsvara verkligheten.Gällande nyttiga idioter är det sant att man behöver inte vara jude för att vara sionist.

      Radera
  2. Det var väl så man Ville slösa bränsle så till den grad att att de vill se om historieförfalskare har mera bråttom en sådan tid så att det inte finns någon realhistoria tillräckligt för att varna sådana som inte kommer undan livet vägen och sanningen annat än sanningens väg och det gäller att veta att de inte skyr några medel ... ulrik

    SvaraRadera
  3. Både rockmusik och pride är ett slavok under Gog och M'gogs stridsbaner mot det Älskliga och Sanna i Skapelsen!!!++**!

    SvaraRadera