lördag 3 augusti 2019

Mera om hbtqip

Det är Stockholm Pride den här veckan, och idag har det varit parad. Politiker och kändisar tävlar med varandra om att vara mest hbtq-vänliga och bjuder över varandra om hur härligt det är att "stå för alla människors lika värde och rättigheter", som det heter. Tidningarna och annan media är odelat positiva till Pride, och solen skiner över hela Sverige. Eller det är åtminstone den bild man får om man läser och tar del av vad mainstreammedia skriver och rapporterar.

Men bakom den färgglada och sprakande glada fasaden jäser det. Ordentligt. Världen idag publicerade för några dagar sedan en lista över Pride-aktiva som dömts för sexuella övergrepp på barn. I en annan artikel, som jag också rekommenderar alla att läsa, framkommer den långa och djupa kopplingen mellan den svenska hbt-rörelsen/RFSL och strävanden att normalisera och legalisera pedofili. Detta är något också jag har påtalat här på bloggen vid flera tillfällen, och det är tacksamt att detta lyfts fram också på annat håll och även med tydliga exempel.

Det fullständigt oerhörda är ändå att mainstreammedia helt mörkar detta. De stora tidningarna struntar i Världens idags artiklar och låtsas som att allt bara är färgglatt och härligt. Pride och hbt-rörelsen FÅR nämligen inte besudlas av fakta. Nej. Allas människors lika värde och rättigheter. Det är vad de vill prata om och lyfta fram. Men sanningen är att den som går med i Pride-tåget också stöder så mycket mera än tanken om alla människors lika värde och lika rättigheter för alla. Men tvånget att gå med har idag blivit så starkt att inget, inte ens de uppenbara pedofili-kopplingarna, kan eller får hindra. Se t.ex. hur Aftonbladet lade fram detta när de bjöd sina läsare på en lista över de olika partiernas ledare som gick med i Prideparaden. Det som inte sades rakt ut men som mycket tydligt fanns mellan raderna var att de som inte går är fiender till "alla människors lika värde och rättigheter" och därför bör straffas genom att hängas ut i media.

Hur länge kan denna regnbågsfärgade bubbla hålla innan den brister? Eller går det så som Pride-människorna onekligen hoppas, att blindheten för vad Pride egentligen står för är så stor och viljan att vara och göra "rätt" är så stark att alla kommer att svälja också pedofilin när det blir uppenbart att också den frågan finns med i den så oerhört omhuldade hbt-familjen och -rörelsen?

Det är vad man får vara rädd för.

  

13 kommentarer:

  1. Här kan man vara med och underteckna emot eländet -https://www.citizengo.org/en-eu/fm/172660-stop-pedophile-participation-public-pride-parade?dr=2515818::91c554cf0bc88c3b8167d82ede3dc261&utm_source=em&utm_medium=e-mail&utm_content=em_link1&utm_campaign=launch&mkt_tok=eyJpIjoiWWpOalpUUXdNalJqT0dSayIsInQiOiJGWTRSTjlqczVaaFF4VE9hVEVqU3JIZlJySHc2aVFYazJBSWRESlwvUlI5NGtqUldSc3VHOUJCY0tucjJnU1VnNUNNZzlSUXB3Y1hHWWtrcEpUUXpzQlBTQ2pcL1ZmcnJtUVlSR0N6UXRTdVNGNXdoUWFxWVlQdEtjSGpXN25hRTdJIn0%3D

    E

    SvaraRadera
  2. Redan utan den officiella upptagandet är situationen katastrofal; vanliga människor som inte tar ställning för pride eller annat är ju förövare i smyg. Om vi antar att tiondelen åker fast och tänker på att i de dolda kretsarna finns 90 procent till aktiva såsom ock kan vara samma siffror gällande avslöjad könshandel.
    Tidigare var homo det ord som användes mest för att smäda vem som helst, nuförtiden skriker man lika ofta ' pedo' el motsvarande åt människor som eventuellt har annan åsikt el myndighet än bråkstakarna.Hoppas att sådant inte blommar som för bögarna efter sådana felanvända glåpord i samhället😮😮. På åttiotalet räckte det att antyda att nån är homosexuell för att stoppa karriären. Levde man ofta ensam så gick funderingarna med hög fart bland människorna men o ve och fasa om man sedan stod där i otuktens skam så var det postnatsistiska förtjusningen uppenbar hos de ogudaktiga; en ss-man måste ha belagt att han kan ligga med en kvinna för att duga. Skrymteri; liggande hör äktenskap mellan man och kvinna till allt annat skall förmanas för och om möjligen förlåtas om de vill hållas till Tron. De ensammas svagheter förlåts bort för de Troende de som vandrar i daglig ånger och bön om tro och har gudstjänst där Rätt predikas och är de isolerade på en obebodd ö har den kristne möjlighet att be i enlighet med bibeln. Det är otukten mellan människor, människohandel, homosexleverne, mord och stöld och andra svåra felsteg som om man försvarar dem eller lever utan ånger - då bär det till helvete. Att överhuvudtaget ropa till folk glåpord skall inte få leda till att det sku va lovligt att vara glåpord värd. En vuxen som med stentorstämma skrek åt mig att den där blir homofil gör mig ännu osäker vid stor stress men vad värre är är att jag i grannskapets berså där andra vuxna satt och jag sade hurtigt: vad skall jag göra för att inte bli en homofil som ..... sa. Ja hon kanske gjorde mig hetero som sannfinnarna brukar men jag tror att på jorden pissade ingen på henne som man gjorde på mig då jag i fyllan undrade psykologiskt om det som hänt kunde få mig själv att falla i omedvetet tillstånd. Men hennes plats nu är så fasansfull att jag bara med måtta har tuktat dem som kallat offret för barnaskändare. Yrkekvinnan in spe som ropade åt hundarna ville under de tio år jag satt på mvb inte ta upp saken eller be om ursäkt för den villan i kvadrat hon själv gjort. Hon ropade på fylleslaget en farlig benämning på mig. De har inte vara hatat Jesus och Bibeln de har som vissa undvikit klarspråk och bekännelse. Och sade de paranoujde försökt dimmlägga eller döda mig också här. När ni smädar Jesus som är offret för alla synder så ta reda på i Bibeln vad han på slutet gör med icke ångrande. Guds och Jesu vrede kommer att vara så fasansfull så det kan löna sig att ångra och bekänna i tid i stället för att lägga folk i minneslöshet på gott och ont.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, 1999 på Kuppis mentalsjuk var en sinnepsykopat ovänlig nog att kalla mig pedofil. Då försvarade jag mig på de räddhågades sätt och sade Sanningen; jag var ett offer själv ( och hade inga sådana fantasier..). Jag var sedan efter prästarbetet personlig hjälpare åt han som sades ha vara blind. Han kom med samma slutsats när jag i all myndighet tänkte och talade om kvinnofrestelser( otukt). Han hävdade att otukt bara är barnaskändande; vilken affärsmannapredikant hade lärt honom det. Eller hade han hört en förkortad predikan. Nåja, mitt under arbetspassen sade jag hela betydelsen av ordet otukt. Men kom inte då ihåg att jag sett honom 1980 1988-89 och Kuppis 1999 och honom i psumykgrupp på gatan 2001 då jag själv var ute. Frun som låtsades tro min livsberättelse när ville gifta sig ändrade ton när jag flyttat bort från henne. 2016 på Kuppis när en bolare antydde att Jesus var barnaskändande intresserad så kom mitt liv snabbaste och bäst ondulerade höger till användning. Vi förstod varandra sedan mycket bra. Må hans synder var förlåtna och måtte han leva efter tron. Också här ropade någon underlig glåpordet efter mig. Han har inte synts på en tid, troligen flyttat . Men han såg också märkligtförskräckt ut när Anne var där ute 2017. Förråden jag tjänstemanbalögnare och lögnerskor. Åker man in på sjukhus så är man där tills man får tillstånd att fara hem. Nå var lugna det småfisk ännu i den soppa som kokar i mitt liv. En liten författarhämn när sanningen undertryckts... .på gott och ont

      Radera
  3. det är i de religiösa kretsarna pedofilerna härjar. Det kan vi läsa om sgs varje dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sant. Pride och klimathot religionerna frodas och där hittar man de värsta domedagsprofeter som med hot och våld tvingar människor till blind lydnad. Tyvärr får vi knappt läsa om deras pedofila härjningar men visst förekommer de.

      Radera
    2. Anonym 23:39. Det här har vi diskuterat många gånger redan. Pedofiler tar sig in och tar för sig där möjligheter erbjuds. I "religiösa kretsar" har det funnits sådana möjligheter, men det är tacksamt att detta har uppmärksammats och tagits tag i. Men nu handlade det om sammanhang som har samröre med krafter som vill pusha acceptans för pedofili. Och då diskuterar vi Pride. Vänligen sluta försöka flytta fokus.

      Radera
    3. Kristian, det är nog du som försöker flytta fokus. När kristendomen och andra fabler trängs undan försöker ni hitta externa fienden istället för att ta tag i de religiösa problemen. Du ser spöken igen och ingen kan ta dina påhittade sagor om pedofili i hbt kretsar på allvar. Finns inget där heller hur mycket du än vill.

      Vi vet nog var pedofilerna finns..

      Eflop

      Radera
    4. Som dem som inte gav Gud äran är du eflop i stor risk att drabbas av svår prisgivning åt onaturliga lustar själv. Grundorsaken till onaturligt sexualbeteende är att man förkastade Guds Uppenbarelse säger den helige Ande( Gud) i Romarbrevets första kapitel. Där skrivs om den här ' grundorsaken' som du själv talar om. Men i debatten har ni avfälliga själv kommit med så många konstiga försvar så GUDS ORD kommit i skymundan. Själv skall du titta i spegeln visavi vad du säger. I Jesu Namn. Ulrik

      Radera
    5. Center unga i Sverige, https://nyheteridag.se/cuf-vill-legalisera-sex-med-barn-det-slutar-med-pedofili/ Om någon ännu skulle tvivla....

      E

      Radera
    6. Liknande har jag hört om andra länder. Det ena leder till det andra och jag hoppas att det i hela världen dröjer många tiotal år innan sådan förödande styggelse eventuellt blir runsten. Det blir ändå som de som blivit horor och homosexuella bara endel kanske fattiga och förtryckta barn som dras med i eländet. De medelklass och överklass män och kvinnor som ibland vill ha ett barn att skända och skända sig med förstår nog att med sin ställning skydda sina egna; kan man säga kära i en sådan värld. Men det som pågår överallt redan bör få oss alla att inse om vi lämnar bort Rätt Predikan så är vi redan på fallrepet gällande övrig synd och otukt. Jag tror nog att ' de till Tron avskilda' har ropat till Gud och offrens änglars Gud vet var minsta stoftkorn går. Han är Allsmäktig och mitt i världens framgång prövar han om folk vill välja skändlighetsguden som inte bara är bloggen ämne utan allt som inte innefattar Guds ordordOoch Ära. Väl är att Gudstjänsten länge var Rätt i vårt land men nu har ' kyrkans murar fallit' för män älskade att integrera allt värdsligt med ett religiöst skimmer .Man trampade för sig själva Guds tack och ära i smutsen när man berömde sig av sin vidsynthet. Nåja vi fläckas av sådant men Gud tvättar sina barn i Ande och Tro och Sanning i Jesu Namn som innefattar Frälsningen Ande. Bibeln talar förs om Jesu Namn men snart nämner man också Blodet i samma eller nästa vers. Herre! Här de betrycktas klagan.

      Radera
    7. För att nu inte helt såga eflops iakttagelser så har den största kyrkans yttre sken hjälpt till att tysta ned monstruösa handlingar mot barn och svaga men inte heller kyrkor samfund och grupper där man haft Rätt Predikan har undgått den förödande styggelse som tystats ner på många grymma sätt. Men om vi bortser från stora Kyrkan och därstädes varande galna präster och tjänstemän så tror jag i motsats till eflop att vanliga Rätt troende kristna sysslar så mycket med styggelserna som den otroende världen och människohandlarna. Faktum som nyhetr gett oss visar ju att de inte bara är i ' de religiösa kfetsarna'. Men om vi frågar varför det hänt så har kärleken till sinnlighetens begär och synsinnets begär och högfärdighet över denna världens goda som man fått med arbete och nåd och dessa tre saker leder till att sinnet fördunklas och otron mot Gud får sin början av att man älskade allt detta mera än Gud; bekännelse och brist på förståelse för människor som inte hörde till gruppen. Men när jag skriver detta börjar jag känna sådana fasansfulla vingslag från andra världskriget att jag måste säga: endast Gud vet allt. Rena era samveten i Tro och bekännelse så blir er väg trygg fast de små synder som ännu kommer och går inte hindrar oss att vaka och lyssna till Gud i Bibel Bön Brödsbrytelsen nattvard och bröders och sytrars gemenskap i Herren. Var och en efter vad helige Ande talar och leder och hjälper.

      Radera
  4. ALLA är välkomna att delta i Pride paraden och många som går där är faktiskt heterosexuella.

    Där finns ingen ID-kontroll eller någon polis som frågar efter kriminella. Även om där går någon kriminell i paraden, så är det deras lagliga rättighet! Även hatpratare och religiösa fundamentalister är välkomna, du också Kristian!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nya chefen på Stockholm Pride förbjöd vissa tidningar och Sverige demokraterna mm att delta. Orsaken var något så flummigt som ” annan värdegrund”. Allt tyder på att du lever i önsketänkande eller okunskap men hoppeligen inte i medveten lögn. Så mycket för glosan allas lika värde.

      Radera