måndag 17 oktober 2011

kp-bloggen in memoriam


Jag var inne på kp-portalen i morse och kopierade en del texter därifrån – två dagar efter deadlinen... Jag hade nämligen inte tänkt spara något av mina texter därifrån (de flesta finns redan sparade – jag skriver vanligen på Word, och sen copy-pastar jag in texten). Men när jag började se på diskussionerna konstaterade jag att det fanns väldigt många intressanta kommentarer som jag vill ha kvar. Allt kopierade jag dock inte – det är ingen liten sak att kopiera en tråd med över 200 kommentarer. Det fanns flera sådana där, de flesta av dessa behandlade senaste biskopsval.

Sammanlagt räknade jag att jag under mina fyra år på kp-bloggen lagt upp 232 texter, fått lite över 4200 kommentarer samt haft drygt 144 000 besök på min blogg. Och ännu en gång: Jag har trivts på kp-bloggen, och det känns nog lite vemodigt att det hela tar slut. Men allt har sin tid! Nu är det alltså blogspot som gäller för min del.

2 kommentarer:

  1. Kp-tåget gick idag ca 10.52. De nya sidorna är fräscha, men det samlade samtalet stannade på perrongen och vet inte längre vart det skall ta vägen.

    SvaraRadera
  2. 10:52? Malax-Kristians profetiska "förmåga" klickade alltså med endast 22 minuter. Imponerande! Kaffepausen blev alltså lite längre än han räknat med...

    Jo, det är nog skada att det tystnade/tvingades tystna. Även om tonen var både besk och bitsk många gånger så var det VERKLIGT. Kp-bloggen gav ändå en ganska bra bild av vårt avlånga och på många sätt splittrade stift. Som jag sade tidigare: Jag kommer nog att sakna den. Och jag är säkert inte ensam om det.

    SvaraRadera