onsdag 15 januari 2020

Bara i Sverige ...

Aftonbladet rapporterar att både MP och S kräver att M:s ordförande Ulf Kristersson tar i med hårdhandskarna mot M:s riksdagsledamot Jan Ericson eftersom denne menar att det inte finns forskningsstöd för en klimatkris. Artikeln i Aftonbladet bjuder på sedvanliga floskler/lögner som brukar användas av klimathysterikerna. "Om Jan Ericson och Ulf Kristersson menar allvar med att ta klimatfrågan på allvar bör de båda uttala stöd för den samlade klimatforskningen", säger S:s klimatpolitiska talesperson Hanna Westerén. MP:s gruppledare Janine Alm Ericson säger att "det blir oerhört olyckligt när Moderaterna har ledande företrädare som förnekar väletablerad forskning". Vidare tar hon i så det nästan svartnar för ögonen: "Det handlar om allas vår överlevnad". (Underförstått - om Jan Ericson inte fås att krypa till korset, eller? Så i alla fall enligt artikeln.) Så presterar samma Alm Ericson något av det festligaste jag hört av en klimathysteriker: "Som exempel på sådana uttalande nämner hon att Ericson vidhåller att det inte finns forskningsstöd för en klimatkris. ´Det är helt tvärtemot verkligheten. Det är ungefär samma som att säga att man inte tror på de som hävdar att jorden är rund´".

Även om Alm Ericson säger att Jan Ericson får ha vilken uppfattning han vill om klimathotet så blir det väldigt tydligt att i den svenska riksdagen är det bara en åsikt som duger. Den som inte har svalt hysterin med hull och hår måste tvingas göra det. 

Det här är nog bara möjligt i Sverige.  

 

8 kommentarer:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=1kkek0pFs-0 och en "flyttning" av kommentar, "Egentligen skulle denna kommentar platsa bättre under "boktips" men det inlägget ligger ju redan så långt bakåt...
    Fick idag med posten en bok som ser väldigt lovande ut !
    Jacob Nordangård, Rockefeller: en klimatsmart historia.
    Ett par recensioner,
    https://klimatsans.com/2019/06/05/recension-rockefeller-en-klimatsmart-historia/
    http://blueshift.nu/recension-rockefeller-en-klimatsmart-historia/"

    SvaraRadera
  2. Talar Gud om att 'de som fördärvar jorden' får straff eller inte, Kristian. Talar både Uppenbarelseboken och Jesaja och Sakarja om det fjärde riket vad det gör både jordiskt fysiskt och andligt. De som fattas de bekymrade i dessa frågor är ånger och tro inför egen sak i frågan om dom och rättfärdighet och ifråga om synd och hur man inte tillräknas den då man håller Guds bud och Jesu vittnesbörd i Bibeln. Genom tron dopet och en fortgående bön och kristen gemenskap och Skriftens begrunndade och den heliga Herrens nattvard i ord och Ande vore de så övertygande mot dig kristianKatt du skulle skämmas. Vi arbetar ändå i Tron och ber att vi kan undvika en märkning också i kroppen till detta vilddjurets tid där hårresande saker förekommit i kyrka och samfund. Med rätta bör gås till rätta och vi må var och en besinna att det behövs väldigt lite överträdelse utan rätt ånger förrän vi själva tror lögnen fast vi inte i sak sambott, horat, eller homsat eller gjort äktenskapsbrott. Girighet och näringsomsorg hindrar de visa att medge att olika slags hysteriker har rätt i sak fast de är materialister och Gudsförnekare. Vakna o Kristian upp!! De kristna vet nog detta och håller tro. Men jag vet att vardagsfolk inte har tid med dessa saker. De arbetar och ber för sin frälsning och annat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ulrik. Det ena utesluter givetvis inte det andra! Vi vill ha en värld där evangeliet får förkunnas fritt, men vi vill också höra och läsa det för egen del så att vi kan ta till oss nådeförkunnelsen. Jag försäkrar dig, om dessa klimathysteriker får som de vill och klarar av att tysta ner all kritik kommer de att gå vidare till nästa fråga. Och nästa. Se bara vad ÖT håller på med just nu!

      Radera
    2. Ja, för alla gäller att ta till sig orden: O GudsLamm som borttager världens synder,förbarma dig över oss! Varför klagar du på dem som har rätt i sak. De kan inte om Gud vill ändra vårt vittnesbörd, varför tror du att den motrörelsen är värre än bakrörelsenv. Håll du Tron och vittnesbördet och ljug inte girigheten teknokratiska styggelsemonster som redan transformerar till kärnteknologis styggelse på gott och ont på ont och gott.

      Radera
  3. Kan det ens göras något i sverige?? Vi har dock trots förbud rätt att vittna om Jesus!! Och den heligaHSkrifts oomkullrörliga historiska och andliga fakticitet.

    SvaraRadera
  4. Bara i Sverige ?
    https://samnytt.se/facebook-censurerar-samhallsnytts-journalistik-blockerar-lasare-som-delar-videoreportage/
    https://samnytt.se/myndigheterna-planerar-att-satta-in-militar-mot-svenska-folket-regeringen-jublar/
    https://samnytt.se/nationella-flaggor-forbjuds-i-eu-parlamentet/
    Angånde den sista länken har jag försökt nå Laura Huhtasaari för en kommentar utan resultat.... När månne Yle tar upp denna nyhet ??? För hennes senaste inlägg på youtube har kommentarsfunktionen inaktiverats... så också med många andra youtube-kanaler.... Intressant att Laura även intervjuats av TV7 av Leif Nummela !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 00:59. Jo, censuren blir bara hårdare. Avsikten är uppenbarligen att driva hela samhället i en vänster-värdeliberal riktning genom att strypa allt som kan hindra denna glidning. Det är skrämmande!

      Radera