torsdag 10 oktober 2024

Nådatid!

Det är knappast någon större hemlighet att vår kyrka och dess ledning med biskoparna i spetsen har avfallit från en biblisk kristen tro. Detta så till den grad att man kan tala om att åtminstone en del av dem idag står för en helt annan religion än kristendom

Detta är givetvis inget som kan fortgå i längden. Antingen kommer biskoparna och kyrkans ledning att tvingas ner på knä inför Herren och få nåd till omvändelse, eller så kommer vår kyrka att drabbas av domen. Hur denna dom kommer att te sig kan man förstås bara spekulera i, men man behöver inte ha särskilt god fantasi för att kunna tänka sig ett eller ett par scenarier. 

Än så länge lever vi och vår kyrka ändå i en nådatid. Domen har ännu inte kommit, och så länge detta gäller finns det tid att omvända sig och rädda vår kyrka från fördärvet. Vi vet inte hur länge nådatiden varar, men tecken finns som kan förstås så att den eventuellt håller på att ta slut så småningom. 

Du som läser detta får gärna förena dig med oss som var samlade till samtal och bön i Ytteresse ikväll i vår bön om att biskoparna och kyrkans ledning, präster och vi vanliga kyrkomedlemmar skulle ta vara på den nådatid som ännu ges och omvända oss innan det är för sent och domen faller. 

För, som sagt, ännu lever vi i vår kyrkas nådatid.


25 kommentarer:

  1. Det är symptomatiskt nog att kyrkobyggnader brinner och att då skattemedlen minskar att underhållet och funktionerna i officiell mening tas bort...
    Jag hoppas att du menar det allmänna prästa- och konungadömet då du talar om vår kyrka ty landskyrkans tungrodda demokrati och penningarna från statens skatteuppbörd har gjort att alla avfälliga giriga vill ha rösträtt i ' församlingarna'.
    Förgäves väntade ni ett gott val i pedesiess då när den avfälliga tanten fick inröstad rumstera om med sina sekulära ideer.
    Jag förstår inte vad du menar med " vår kyrka".
    Skriv ut vad du menar för Kristi tro och kyrka är ändå universell fast jag fick omvändelse och avlösning bland gamla gräsrötter i folkkyrkosystemet förr av en mor som sade om den äldre katekesen. Vi tror som " ( lutherska) katekesen lär.
    Men det finns folk som inte hinner i tidens brådska återbefryndas med den och då står de kvar i kyrkobränderna och vrider sina händer och kräver ut försäkringspengar som kanske inte finns i en skuldekonomi som vill ha de dyraste vapensystemen förr rysshatets skull.
    " Vårt" rimmar illa jag ;vill nog gilla vad du skrev i ovanstende blogg Men förklara det där med vår kyrka lite tydligare.. ulrik

    SvaraRadera
  2. Hur håller man koll på sina sektmedlemmar?

    1. Man förbjuder medlemmarna att tänka själva. Om de börjar formulera sina egna tankar som står i strid med sektens egna förvandlas de fromma lammen runtomkring helt plötsligt till farliga vargar, och plötsligt är den sociala tryggheten i gruppen som bortblåst.

    2. Man målar upp ondskan i grälla färger med stor fantasi. Ondskan är folk som tänker annorlunda, mörkrets dolda faror som lurar i skuggorna, beredda att förleda och förföra vilken oskyldig människa som helst. Skrämselpropaganda som riktas mot "de annorlunda" skapar rädsla i de egna leden och håller skocken församlad, under stenhård kontroll.

    Såsom i Trumps USA, där det är helt på sin plats att med klara ögon förklara att det är Guds vilja att Trump väljs till nästa president, för det är han i själva verket redan. Suck...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vad yrar du om?

      Radera
    2. Jag undra varför ni anonyma har så bråttom att skriva anonymt. Om ni själva har tagit vara på nådatiden så torde det inte vara svårt att ' debattera' under eget namn säger skrivaren, författaren torsten nils ulrik psyktattaren

      Radera
    3. Precis så är det! Religion är roten till det onda.

      Radera
    4. Nej, du anonym!!!++××!!!××
      SYNDEN ÄR ROTEN TILL DET ONDA!!!'X
      SKRIVER TORSTEN NILS ULRIK FAGERHOLM

      Radera
    5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    7. "Anonym, vad yrar du om?"

      Den här tråden handlar om en så kallad "nådatid". Ämnet är på ytan positivt, men under den klara ytan, i bottensedimenten, finns hotet och därmed skräcken. Budskapet är alltså hotfullt, med löfte om framtida undergång för alla oliktänkare. Det här sättet att formulera sig är manipulativt, typiskt för den som vill ha kontroll över andra.

      "Religion är roten till det onda."

      Religion är en sak, och ingenting ont i sig. Sekterism är någonting helt annat, den bygger på människans behov av samhörighet, vi är ju flockvarelser, och använder sig ibland av djupt oärliga psykologiska manipulativa metoder för at utnyttja det behovet för högst personliga syften.

      Sekterism är med fysiska eller mentala metoder påtvingad underkastelse under en ledargestalt, och sådant förekommer inte bara i religioner utan även i det sekulära samhället på arbetsplatser (ibland i form av mobbning) eller i politiken, där partipolitiska eller i grunden personliga motiv ibland kan få religiösa drag, såsom i fallet Trump, eller Putin eller Kim Yong-Un med för den delen.

      Uppmålandet av skräckvisioner i kombination med uppförstorade fiendebilder är utstuderade metoder för att få folk att hållas i skocken, sanning mig hit och sanning mig dit.

      Radera
    8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    10. Frågan är om inte vissa inlägg på den här tråden, utan koppling till trådens tema, fyller rekvisiten för straffbar handling. En fråga för sig är sedan bloggarens ansvar i sammanhanget.

      Radera
    11. Ett inlägg beskrev straffbara handlingar där brottslingarna inte kunnat ställas inför rätta skriver ulrik. Ut med namnet ditt anonym

      Radera
  3. Värst vad det cencureras här på bloggen. Vad händer?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske för grov racism, svordomar eller så har nån biblisk person stavats med liten bokstav.

      Radera
    2. Det var ulrik som rätt naturalistiskt berättade om några av de övergrepp som gjorts mot honom i olika tider. Och ändå är Han väl inte mera olycksfödd än andra: han som har fått tillägna sig syndernas förlåtelse i Jesu znamn för de egna synderna och det kanske olämpliga skvallrandet tiotals år efter.
      Det som hände 2018 kan eventuellt prövas i rättegång ännu. Vet inte preskribtionstid för våldtäkt med hjälp av droger på sovande man skriver ulrik

      Radera
    3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
    4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  4. Om någon berättar om sina trauman, är det verkligen inte skäl att censurera. Våldtäkt är fruktansvärt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag nämnde namn och platser. Och någon reagerade illa. Och en pojkvalp Ville göra det lustigt. Idag är jag lugn och saklig. Men det brinner nog av vånda då jag vet vad etablissemanget i jeppis gjorde mot lillebror. Om jag blev sparkad i huvudet 66 El 67 så är det väl förbjudet att tala om förvarens brott Han med snuset och kängan bensan före 2027 sådana lagar fanns förr. Pedofilerna bleev väl aldrig dömda de fortsattw ju i fostraryrket

      Radera
  5. Oberoende vad jag skriver om traumatisation och lidande i jeppis så måste oxå vi traumatiserade som gått syndens vägar få Nåd till ärlig syndabättring och ta emot Trons Ande och Ord och tro att endel brottslingar kan få nåd och förlåtelse och förstånd att ta ett Rätt ansvar efter vad Gud den helige Ande då leder dem med av bibelord och andra ord på en underlig jord. Som tidvis är trygg och ibland snårig och stygg. Civilisation på gott och ont. Fredlös är inte lätt att vara och intill och framförallt i den stund den stund då Herren Herren Jesus messias Gud och Fadern i nådatiden böjer sig till oss i nåd skall vi ta vara på bibliska och församlingds och samhällsråd och låta BUDSKAPET OM JESUS FRÄLSAREN OCH GUDS FRID LEDA OSS FAST VI ENDELS SVURIT OSS TILL SKADA GENOM T EX KRIGSMANNAEDEN skriver skrivande glädjeutatårargråtande ulrik totisen torstin poika ja itse totinen torstilainen oman sanansa mukaan. Men så myki vatten dricker jag i Min varma välfärdslägenhet att jag kan kalla mig Törsten nils Ulrik och jag törstar dagligen efter mera himmelsk frid och trygghet för mig och alla kallade och utvalda. Tagen vara på nådatide vi har sett hur det gått för ukraina och andra enskilda styggingar och på slutet går det ännu mera illa för ryssland och andra storskrävlare

    SvaraRadera
  6. Alla kallas ännu till omvändelse och Kristi efterföljd ja Alla Men responderandet är olikartad hos många skriver ulrik

    SvaraRadera
  7. Offer för våld och våldsbrott kan vara så överväldigade av skuldkänslor framförallt sedan de själva kommit in på syndens vägar och inte kunnat anförtro sig i tid och eventuellt få upprättelse så det är otaliga människor som inte lider pin på bloggar när deras vittnesbörd raderas utan de toreteras och tystas i antikristi kvarnar med eller utan Frälsning. Men de troende har alltid segrat i Kraft av Kristi blod och sitt ( sanna) vittnesbörds ord...

    SvaraRadera
  8. Visste ni att ukrainakriget hållit på långt över 4000 dagar!!! Så förblindas vi av medias uppgifter: den senaste igår om 965 dagars krig i ukraina.
    Och det betyder att media ständigt försöker inbilla oss att hotet från öster har Kraft först efter ca 10 år till ( alltså en teknisktekonomiskt uträknad ' nådatid')(( för oss natomedlemmar))medan de demokratiska herrarna ber och säger till sina folk att ni får göra vad ni vill redan Men var snälla och låt oss hota med Atombomben så får ni mera tid att synda bort er nådatid ty en människas död och många människors död kan komma över så avfälliga länder som världen har snabbare än vad statsförmörkad lögnmedia inser.
    De som kan läsa mellan raderna i medias ord och bildflöden och har given insikt om falskhet ser hur ledarna ( politikerna -gudlösa ledare av gudlösa folk,)på olika sätt ändå inte får försvaret igång. De har ju horat själv bland sina avfälligs människor och vill låta dem hora vidare och sedan sända ut dem att gå i strid utan upplysningen att de som dör i det tillståndet är evigt förtappad om de inte får nåd till omvändelse...skriver ulrik

    SvaraRadera
  9. Kl.05:37 Bra där ulrik👍

    SvaraRadera