onsdag 17 maj 2023

Om strävan att normalisera pedofili

 Det är nu snart fem år sedan Tapio Puolimatkas kolumn i nättidningen Oikea Media, i vilken han visade hur pedofili håller på att göras rumsren, skapade en hel del debatt också här i våra trakter. Det var speciellt Viveka Dahl på ÖT som reagerade och, trots att Puolimatka övertygande visade vad som var på gång, kraftigt försökte tillbakavisa hans påståenden. Jag deltog den gången i debatten så här lite på sidan om här på bloggen.

Nu fem år senare kan vi tydligt se att Puolimatka hade helt rätt, även om utvecklingen går förhållandevis långsamt. Men mycket har hänt under dessa fem år som har fört utvecklingen "framåt". Inte minst talar vi då om det i västvärlden allt allmännare fenomenet med "barnvänliga" sagostunder på allmänna bibliotek när s.k. dragqueens, alltså män utklädda till kvinnor (i sexuellt utmanande utstyrsel) går in för att sexualisera barnen. Det är för övrigt betecknande hur media och värdeliberaler överlag försvarar dylika evenemang långt på samma sätt som Viveka Dahl i tiderna försökte tillbakavisa Puolimatkas påståenden. 

Hur bedrövliga dessa "sagostunder" än är har det dock skett mycket värre saker som har som mål att förvränga samhällets syn på pedofili. Ett av de viktigaste stegen är, som vanligt, att sluta kalla äpplen för äpplen. Ordet pedofili är nämligen så kraftigt belastat att det är snarast omöjligt att få samhällelig acceptans för ett fenomen som är förknippat med detta ord. Således är en pedofil inte längre en pedofil utan en "MAP" (Minor-Attracted Person, alltså en person som attraheras av minderåriga). 

I Minnesota i USA har lagstiftarna formaliserat den marxistiska maktläran och skapat ett lagligt skydd mot diskriminering för olika minoritetsgrupper ("protected classes of people"). Detta är förstås inget nytt i sig, men det nya är att lagstiftaren försökte få igenom att även pedofiler (eller MAP:s) skulle komma att betraktas som en sådan sexuell orientering som skulle få skydd under denna lag. Alltså så att även pedofiler skulle bli en "skyddad folkgrupp". Detta har ännu inte gått igenom, men redan det att försök har gjorts i denna riktning borde stämma till allvarlig eftertanke. 

Det allvarligaste som har hänt på detta område den senaste tiden är emellertid initiativet från "International Comission of Jurists" - en internationell sammanslutning av jurister som ger utlåtanden i olika lagstiftningsfrågor. Denna kommission har, i samråd med ett par FN-organisationer, tagit ställning i pedofilfrågan och deklarerat att sexuellt umgänge mellan vuxna och minderåriga bör avkriminaliseras i sådana fall där samtycke föreligger. Notera noggrant att detta går helt i linje med det som Alfred Kinsey på sin tid talade för. Behöver jag påminna om att Puolimatka varnade för Kinsey och hans påverkan på vår tids syn på barnens sexualitet i sin kolumn för fem år sedan?

Det går som sagt inte så snabbt, men riktningen är tydlig, och målet är uppenbart för alla som inte väljer att blunda för att inte stämplas som bakåtsträvare och hbtqi+-fobiker. Detta senaste är kanske det mest skrämmande i detta sammanhang, alltså hur i normala fall någotsånär tänkande människor väljer att blunda och inte se det uppenbara.       

16 kommentarer:

  1. Se gärna denna också, https://www.friatider.se/kaoset-pa-dramaten-nar-transvestiter-fick-kritiska-fragor
    -ministrar som är helt blåsta
    -märk att det är skattefinansierad verksamhet !
    – "Det var ganska obehagligt, men han gick sen. Tack och lov hade barnen kommit därifrån. Vi kommer att se över säkerheten och hur vi ska hantera det, säger Dramatens pressansvariga Lena Törner till Kulturnyheterna." På Samnytt finns mera om samma sak...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 17:49. Ja, jag såg detta, och jag skrev en text om det. Detta är faktiskt allvarligare än man skulle tro vid en första anblick...

      Radera
  2. Läste en artikel om det olösta mordet på Kyllikki Saari. Påmindes om att hon blev sexuellt utnyttjad av byns präst. Vet inte om han var klädd i kaftan eller alba då han gjorde övergreppen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 18:59. Och vad har det för betydelse? Förklara gärna för mig, för nu förstår jag inte vad du är ute efter. Skulle det som skedde ha varit mer eller mindre förskräckligt om han haft alba på sig?

      Radera
    2. Fortsättning... Och kanske framför allt: Hur är detta alls relevant för det jag skriver om här?

      Radera
    3. Relevant är det väl för att om nu nån klätt ut sig och gjort övergrepp så är det nog inte transorna.

      Radera
    4. Anonym 19 maj 2023 kl. 23:58, Om det är någon som gjort övergrepp så är det just transorna som "förlett en av Herrens minsta" ! Minns vad vår Herre säger ifråga om detta och kvarnstenen !!

      Radera
    5. PS. "övergrepp" kan betyda även annat än fysiska övergrepp !

      Radera
  3. Det är väl rätt klart att det var kyrkoherden som var den skyldige.
    Poängen är ju att polisen på den tiden skyddade honom mot avslöjande!
    En korrumperad polismakt som agerade helt i linje med den tidens
    samhälle där
    Polis och Präst var stora auktoriteter.
    Att man dessutom lyckades spärra in en
    oskyldig på mentalsjukhus göra det hela inte bättre.
    Polisen tycks ha varit den tidens PK-
    elit!
    Finland var faktiskt ett ganska fruktansvärt samhälle då.
    Anonym1

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här får jag väl ändå rätta till.
      Hembiträdets alibi avgörande,
      hon hade gett herden alibi för kvällen.
      Men hon hade efteråt varit ett nervvrak så man kan undra om hon medvetet skyddat honom.
      Polisen hade ändå flera gånger förhört herden men hur noggrant.
      Tillgång till bil torde han i alla fall ha haft.
      Åandra sidan var han visserligen
      känd för sina sexuella ofredande, inte för att vara våldsam.
      Men man kunde väl tycka att polisen hade följt
      upp med än mer förhör.
      Hur som helst gjorde han sig senare skyldig
      till ytterligare ofredanden och dömdes väl för detta och avsattes från ämbetet.
      Anonym1

      Radera
    2. Jag kände en människa som skrev på finska en roman om kyllikki saari- mordet. Hens teori var att PRÄSTFRUN VAR DEN SKYLDIGA!!!! ULRIK

      Radera
  4. Du är rolig du Kristian. Du vill inte förstå läst text, utan du vill låta din hjärna hitta på spöken.
    Pedofili är en psykiatrisk diagnos, utlevd pedofili är kriminaliserat i USA såsom i de flesta länder. Eftersom lagen inte ser pedofili som en sexuell läggning så är det väl på sin plats att ta bort det överflödiga och förvirrande undantaget där pedofili beskrivs som en sexuell läggning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 21:15. Du råddar friskt. Nå, det må vara dig tillåtet. Men om du skulle ha läst lite noggrannare skulle du ha hittat uppgifter om att en sammanslutning jurister vill gå in för att avkriminalisera pedofili. Och även att Minnesota hade upp ett lagförslag att, just det, se pedofili som en sexuell läggning.

      Radera
  5. Hur tänker du att den lokala predikant-pedofilen tänkte normalisera pedofili? Genom psalmer? Böner?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han tänkte knappast på att normalisera den. Han hunsade offren stenhårt med hjälp av dem i hans släkt som ville ha " äran" av vi har en predikant i släkten. Han bara inte kunde sluta och gå i fängelse och sedan ta livslång vård med medicin som skulle ha stoppat den galna kroppen. En feg gammal skit var han och krävde offentlig bekännelse av småsynder meda han själv utövade förödande styggelse och han lär inte ha varit ensam. Det ryktas att en annan predikant med en våldtäkt på en ungmö på samvetet samma kväll som han blev predikant inte heller kunde avståfrån predikantäran fast andligen seende människor sagt åt honom vad han gjort medan han predikat för dem långt hemifrån långt senare. Denne samme hade också klomsat med foten i golvet sedan han blivit beträdd med någon annan lögn i predikstolen. Klomsandet var förr ett tecken på att man inte skulle anlita sådana som predikanter mera och jag anar två fall i våra laestadiantrakter där de envist hållit fast vid lögnen fast klomsandet avslöjat dem. Sånt är läget. Ulrik

      Radera
  6. Det beskrevs i media under de två första årtiondena av 2000-talet efter Kristus hur tyska pedofiler ville ha " terapi" för att bli fria från sin "läggning". En incestuös pedofilisk frestelse går förbi på mindre än en sekund sade däremot den psykologiska forskningen. Hur kan nån tro att pedofil frestelse mot andras barn skulle varalångsammare i att gå över med den sekund av fruktan som det onaturliga ger i varje naturlig människosjäl som inte sålt sig åt lögn och förbannelse och som låtit myndigheterna ta över med trygghetslöften som det lösaktiga handhavandet av Lagen gjort omöjliga att hålla.
    Det är första och andra världskrigets i syndens mörker djupt sjunkna länder som på grund av sina brottsligt lindriga lagar släppt notoriskt skändande släkten ut i världen utan att stoppa dem med dödstraffet som på grund av upplysningstidens hemligheter om grekernas och romarnas vanor medan all annan förödande materiell och onaturligt leverne följer i spåren. Kort sagt allt som hänt sedan antikristliga människor efter en lång kamp att bryta ner människosläktets naturliga liv och reagens mot ondskan seda Antikrist efter 1968 strävat att stoppa all traditionell Bibliskfrälsande religion om Jesus från Nasaret Messias Guds Son och hans efterföljare på jorden och trott sig lyckas så placerar han antikristiska demokratins styggelsemänniskor i ledande position och säger. Folket har talat. Sådana av folkväldet= demokratin förförda länder lever vi i. Men t o m i den hårdaste sanna teokrati eller grymmaste förnekelseland kan varje kristenännu vittna. Och det tredje ve över jorden som Johannes uppenbarelse talar om är inte det tredje " världskriget" som vi ser det enkelt här i Norden utan var och en må besinna vad som står i Skriften att det som vi kallar det tredje världskriget är slutet på det andra veropet och då vittnar Gud ännu en kort tid om frälsning medan alla klockor och tider data och fredligheter och krigiskheter går i otakt på det att alla Skall Frukta Herren Herren ge Honom all ära och äntligt låta sig frälsas fast döden kan komma så fort man gjort sin bekännelse till Frälsaren av Guds och Davids säd med den eviga Anden av sitt blod i den sista ÄKTA REGNBÅGSTIDEN. Skriver Torsten Nils Ulrik tiofaldigt våldtagen av kvinnor under medicinsömn och rusetoch en gång berövad oskulden redan som fyraåring

    SvaraRadera