måndag 6 augusti 2018

Fel, tyvärr

Viveka Dahl skriver i en ledare i ÖT, i respons till Tapio Puolimatkas kolumn som jag länkade till i min senaste text, att det knappast finns någon kampanj på gång i avsikt att legalisera pedofili. Jag skulle så väldigt gärna vilja att hon skulle ha rätt, men tyvärr har hon inte det.


Puolimatka visar i sin text att alla pusselbitar som behövs redan finns. Det som ännu krävs är att vi vänjer oss vid dem och att de hamnar på "rätt" plats. Detta är en process som redan har inletts, och igen går vår media i täten. Den som tvivlar på att det är så kan kolla på Yle areenan. Den 26.7 sände TV1 programmet "Ulkolinja". Se det den som vågar!


Varför har Dahl fel? Här kunde man svara på flera olika sätt. Ja, det jag sade om pusselbitarna ovan var redan det ett svar på frågan. Ett annat svar kunde vara att pedofilin fanns med från början när hbtqi-rörelsen startade. För att få ett snabbare genomslag städades p:et bort. Men ideologiskt har det förstås alltid funnits med, även om det inte synts. När tiden är rätt kommer det att plockas fram igen.


Det viktigaste svaret är ändå att ett land och ett folk som förkastar Guds goda ordningar och ersätter dessa med sina egna ordningar och därmed öppnar för moraliskt förfall och kulturens degenerering ger sig ut på ett halt sluttande plan med slitna däck och utan bromsar. Utvecklingen går helt enkelt inte att hejda. När vi öppnade äktenskapet för samkönade par dömde vi oss själva till en framtid där pedofili kommer att bli accepterat och även lagligt. Utvecklingen kommer att ta ett par år, men det kommer. Vi kunde säga att straffet för vårt avfall blir mera avfall. Det är helt enkelt så det fungerar.


En sådan framtid är inte bara möjlig, den är oundviklig. Vi kan skjuta budbäraren (Puolimatka), men det förändrar inte faktum.


Dahl skriver också att Kinsey är död och med honom hans grymma aningslöshet . Också här har Dahl fel. Tyvärr. Tankegodset Kinsey förde fram lever och mår väl. Detta för att det idag finns en beställning på det som Kinsey hävdade. Man behöver inte läsa länge eller mycket i detta ämne innan man inser det. Att hävda att Kinsey var "aningslös" visar också på att Dahl inte klarat av, eller velat, se vad detta handlar om. Kinsey hade en agenda, och han förde fram denna agenda med hjälp av falsk vetenskap och detta dessutom på ett väldigt brutalt sätt. Att tala om aningslöshet i detta sammanhang är faktiskt snudd på skandal.

44 kommentarer:

  1. "När vi öppnade äktenskapet för samkönade par dömde vi oss själva till en framtid där pedofili kommer att bli accepterat och även lagligt. Utvecklingen kommer att ta ett par år, men det kommer."

    Fin profetia där. Ett par år kan som mest välvilligt tolkas till två-tre år. Kom ihåg det gott folk, då ni 2021 lusläser tidningarna för att hitta något om laglig pedofili. Kan hända att jag skulle satsa en ganska stor hacka på att herr Nyman kommer att ha fel i den frågan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag hade menat två-tre år skulle jag ha skrivit det. Det här kommer förhoppningsvis att ta längre än så. Herren vet, inte jag.

      Radera
    2. Nej, barnaskändande blir aldrig lovligt. När en luthersk präst och professor på föreläsning i Åbo Akademi ca 1997 sade att en kristen får nog göra styggelse med en av samma kön och att det inte vore synd så sade jag: Hur kan du som luthersk präst säga så och fortsatte, jag hoppas att legalisering av barnaskändande dock kan uppskjutas med 50 år kanske jag sade eller tänkte 70 är men Nu säger jag min bön i Jesu Namn är att det inte blir lovligt någonsin; inte ens i Helvetet dit de som gör Otron synden och styggelsernas lovliga garanterat hamnar om de inte ångrar och Förklarar Guds Lag och Evangelium varande gällande fast förlåtelse till själen eventuellt kan meddelas åt dem som slutar leva sekulärtrons liv och bekänner sina brott utan att dölja svinerier som barnaskändande mord och tjänstemord och alla andra saker som nämns som synd i Johannes UUpenbarelse under falsk barmhärtighet och tystnadsplikt som nya testamentets nyfrälsta och församlingar inte hade ty de bekände sina brott vetande att de med lögn inte ville förlora det Frälsta Livet i tron på syndernas förlåtelse. Hälsningar Torsten Nils Ulrik. Amen Amen Amen.

      Radera
    3. Ulrik. Vi får hoppas att du har rätt, men när vi ser hur galen den här världen redan har blivit så vågar jag inte riktigt tro det. En legalisering var ju nära i Sverige under Pakme redan på 70-talet...

      Radera
    4. Palme skulle det förstås vara.

      Radera
    5. Fullträff. Att tillåta förödelsens styggelse och annat styggeligt kan drabba världsvida också. Natten då han dog drack jag själv i sorglöshetens straff fittsaft och en känd psykfeminist satte sin färskskitsstjärt på mun som efterrätt. Så kan det gå när missförstådda offer för barnaskänderskor super med nikolaiter'. Åt en hamburgare på morgonen efter och for till ett internat och vid det överraskande beskedet om Palme sade jag. Äntligen fick de rätta mannen.

      Radera
  2. Ulkolinja-programmet handlar i sin helhet om hur präster, biskopar och bibelkunniga gömmer sin pedofili bakom Bibeln.

    Biskopar i den katolska kyrkan väljer om anklagelser förs vidare till behandling eller inte. Inte mindre än 3420 präster hade 2004-2012 anklagats för utnyttjande av minderåriga. Var fjärde blev avskedad och resten fick mindre straff. Homosexualitet nämns överhuvudtaget inte. Är den nån som försöker normalisera pedofili är det prästerna, inte media. Ifall vi ska tro programmet som herr Nyman hänvisar till.

    https://areena.yle.fi/1-3813245

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 17.28. I programmet får en pedofil muntur och får hävda att pedofiler inte borde straffas. Det säger nog en hel del. Dessutom antar du att det är präster som är pedofiler. Har du vågat tänka tanken att det kanske är pedofiler som är präster? Det är ju välkänt att pedofiler söker sig till yrken där de har möjlighet att komma i kontakt med möjliga offer.

      Och vad har det att homosexualitet inte nämns med något att göra? Det var ju pedofili detta handlade om.

      Radera
    2. Det är en präst som är pedofil som får muntur, ja. Hela programmet handlar ju enbart om pedofila präster i katolska kyrkan, tusentals som blivit ertappade men ingen vet hur många som går lösa.

      Jag förstår inte vart du vill komma med om det är pedofiler som är präster eller präster som är pedofiler? Det som spelar roll är att prästerna ber om förlåtelse och fortsätter, de har tio-, om inte hundratals offer var.

      Och du har alldeles rätt: vad har homosexualitet med pedofili att göra? Ingenting. I motsats till vad du hävdade i föregående inlägget...

      Radera
    3. Det är inte förlåtelse som skyddar barnaskändande och andra. De tar skydd av djupaste lögn och ondska eftersom de vet att de korrupta och svaga inte kan skydda sig själva. Se i vilka kretsar frimureriet skriver in en framtid som inte är biblisk. Göre vi oss klara för att giva Herren Herren full makt över himmel och jord och luftkretsen däremellan. Han har ju det de facto. Så Jesus Kristus Herren Allsmäktig Helig Ande Gud och Fader vill jag låta visa att Honom lurar man inte... Ulrik Torsten Nils

      Radera
    4. Anonym 20.46. Nej, det blir uppenbart att du inte förstod. Försök mera!

      Radera
    5. Finns det nån annan som ser nån avgörande skillnad mellan att en "pedofil som är präst" eller en "präst som är pedofil"? Är det ena på något vis mindre skadligt för barn än det andra? Herr Nyman, utveckla gärna ditt resonemang om du kan.

      Om du avser de scenariot att vi har en mångd födda pedofiler som står i beråd att välja ett yrke där de kan utöva det, och bara "väljer" prästkarriär, så ställer det nog prästerskapet och kyrkan i en synnerligen märklig dager. Är det din förklaring?

      Radera
    6. Nu tittade jag också på programmet. Hur i all sin dar kan du, Kristian, få det till att programmet visar på att media går i täten för att legalisera pedofili?? Det är ju helt tvärtom. Media visar här på den enorma korruptionen inom katolska kyrkan och hur fruktansvärt det är att de skyddar pedofili bland prästerna. Fast jag följer med din blogg regelbundet blir jag ibland förvånad över hur gravt du kan lyckas missförstå tydliga budskap.

      Radera
    7. Anonym 21.51. När det gäller dagens media är det viktigaste att klara av att se vad som ligger BAKOM det budskap som förmedlas. De flesta klarar tyvärr inte av detta. Visst. Det finns inget försvar för den katolska kyrkans handfallenhet inför detta elände. Men det aktuella programmet har nog en mycket tydlig agenda.

      Radera
    8. Programmet har en agenda: att väcka avsky för pedofili och där lyckas de väl.

      Radera
    9. Ändå denna artikel,https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/201808092201125479_rk.shtml är den också avsedd att väcka avsky ???

      Radera
    10. Den är informativ, väcker ingenting särskilt hos mig. Föreningen konstaterar att då brott inte begåtts så bör ingen skuldbeläggas. Om en kleptoman inte stjäl, ska han inte straffas. Och förstås omvänt, då brott begåtts, så bör den skyldige givetvis straffas.

      Jag ser överhuvudtaget inget i det som skulle på något sätt förhärliga pedofili men du gör det tydligen?

      Radera
  3. Kristian, du är nu helt ute och cyklar igen. Hur kan du ens fantisera om att pedofili skulle bli accepterat? det är ju våld mot barn och fast det förespråkas i bibeln så accepterar inte allmänheten våld mot barn längre.

    Allmänheten kommer aldrig att godkänna väld och utnyttjande av barn bara för att det är vanligt i religiösa kretsar.

    Dock godkänner allmänheten kärlek mellan två vuxna människor på lika villkor och som samtycker till förhållandet. Det har vi andra inget att göra med.

    Allmänheten skippar även på sikt alla fantasier om gudar och andra vidskepelser, sagornas tid är förbi och det är dags att sunda förnuftet segrar. Vi är på god väg men vägen är lång...

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. "...vanligt i religiösa kretsar."

      Eflop fortsätter att framstå som den lögnare han är. Samtidigt själv bedragen av de lögner han sprider. Det är på riktigt synd om honom.

      Dessutom har han helt missat budskapet här. När pedofilin blir rumsren kommer den inte att framställas som "våld mot barn" utan som något barnen vill och har rätt till. Det kommer inte heller att kallas pedofili/pederasti utan i stället kommer det att ges ett obelastat namn. Även om det i sak kommer att vara det.

      Den största delen av (ickekristna) blinda människor -som Eflop - kommer tyvärr att gå på dessa lögner.

      Radera
    2. Kinsey skrev sina tankar i enlighet med intervjuer av manliga prostituerade och fångar för över 70 år sedan, och det ser knappast ut som om pedofili har på något vis blivit mera rumsren, snarare tvärtom. Upplysningen kring dessa brott har ökat, exempelvis hittar man en sida där ertappade kristna präster och biskopar ges till känna. I motsats till vad Nyman säger om kristna och ickekristna så är det snarare så att de kristna har bevisligen gått på lögner alldeles för länge.

      http://www.bishop-accountability.org/

      Radera
    3. Kristian, sanningen är jobbig när man lever i bubblan. Inte en rad i kommentaren jag skrev var lögn och det vet du.

      Eflop

      Radera
    4. Eflop,"sanningen är jobbig",till den delen kan jag hålla med det du skriver,inte i egentlig mening är lögner, utan grova vanföreställningar som du upprepar (mantran)till leda i dina kommentarer!!

      Radera
    5. Man ska gärna lägga upp bevis ifall man påstår att det är lögner, men det bevis som Kristian la upp, dokumentären om alla tusental präster som är pedofiler, så är nog eflop närmare sanningen än Kristian. Men Sandlin får förstås backa upp sina påståenden precis som vem som helst av oss.

      Radera
    6. Kristian skriver att pedofilin blir rumsren. Det kan endast bli rumsren i religiösa kretsar när man läser i bibeln hur "normalt" det är att våldta och skända barn, t.ex historien om hur man slaktar alla män som blivit fångar och utnyttjar flickor, oskulder som krigsbyte. Dylika historier som är vardagsmat för troende blir lätt sanningar och moraliskt riktigt för dem.

      Du kan hitta på vilket obelastat namn du vill för pedofili och misshandel av barn men inte blir din pedofili agenda sant för det. Förnuftet segrar även i detta fall. Vi ska skydda våra barn, inte misshandla dom.

      Människor av idag är inte så korkade som förr. Som tur finns det ingen återvändo till de mörka tiderna med en massa vidskepelser mera.

      Eflop

      Radera
    7. Jag upprepar ännu en gång, "ve dem genom vilken förförelsen kommer"..... !!!!!

      Radera
    8. Eflop ! Ta en titt på dessa länkar, https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-pedagoger-och-yrkesverksamma/rfsu-material/sex-pa-kartan/ , https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-pedagoger-och-yrkesverksamma/upplysning-och-material-pa-andra-sprak/ , https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-pedagoger-och-yrkesverksamma/7-9--gymnasiet/ Håller du faktiskt med om allt "bullshit" som serveras ???

      Radera
    9. Till Eflop, Pia E och alla övriga som vandrar blinda genom livet, Krister Renard förklarade faktiskt utförligt om varför källorna för den omtalade tredjedelen uteblev, om ni orkade läsa till slut ! Har själv läst om RFSU's historia som inte längre går att hitta.... annat än https://www.rfsu.se/om-rfsu/om-oss/rfsus-historia/ Lite lika här som angående Sossarna i Sverige, https://www.youtube.com/watch?v=W56ZKUVECWs !!!

      Radera
    10. Krister Renard kan faktiskt inte veta vilken andel det är fråga om. Har du 23.50 nångång kryssat i att du är heterosexuell? Eller homo/lesbo/bi/trans? Nej, det är ingenting myndigheter har att göra med. Det kan alltså inte finnas statistik på data som inte existerar. Därav vet vi att Renard hittar på sagor, eller ljuger om vi pratar i reda termer. Därför måste han förklara varför han inte "hittar källorna".

      Vi ser alla olika på sex, andra har traumor kring det, andra inte. Ser som pedagog inget som helst konstigt med RFSU:s material. Det är många ärliga och uppriktiga människor som står bakom all material, som upplevt och arbetat med sexualfrågor. Utifrån dig, 23.50, verkar det som om du inte har samma kompetens eller erfarenhet.

      Radera
    11. Anonym 19:57 vill att man ska "backa upp sina påståenden",i en kommentar ovan hävdar Eflop att "människor av i dag inte är så korkade som förr",intressant om han kunde belägga påståendet!
      Han (Eflop) är själv ett exempel på att det inte är nån skillnad på förr och nu!!

      Radera
    12. Ole, det är inte så länge sedan människor torterades för att dom påstod att jorden var rund och att jorden snurrade runt solen.

      Förr utrotades epidemier med böner, dans och trumsolon.

      Förr brändes kvinnor på bål för att vittnen sett dom flyga till blåkulla.

      En generation sedan trodde man på helt allvar att "hesigubbi" fanns.

      2 generationer sedan trodde man även på älvor, tomtar och troll.

      Idag vet vi bättre tack vare utbildning av våra barn och den allmänt tillgängliga och riktiga vetenskapen mycket mer än för bara en generation tillbaka. Så ja Ole, det är stor skillnad på då och nu.

      Många bloggläsare här hade redan dött i en helt vanlig infektion ifall vi inte hade vetenskapen som hittar metoder som botar oss.

      Eflop

      Radera
    13. Eflop,det var inte mycket till belägg för ditt påstående,att "människor av idag inte är så korkade som förr",det nya var "hesigubben" honom har du inte talat om förr,gör mig nyfiken,vem var han?

      Radera
    14. Anonym 23:32. Förstår inte vad det var för fel på den där RFSU-filmen!? Sexualundervisning för högstadieungdomar, vad är problemet? Tänkte inte ni på och undrade över frågor runt sex då ni var i tidiga tonåren? Det är ganska långt från två femtonåringars experiment till det åtminstone jag menar med pedofili. Videons lärare betonade också att man aldrig behöver göra något som känns fel.

      Radera
    15. Skrev fel, hesigubbi ska vara häsigubbi. Alla larsmobor har hört talas om häsigubbi på Hälsingön. Stora starka karlar vågade inte övernatta pga häsigubbi, korkat? ja men folk var vidskepliga förr. Finns ju ännu vidskepliga personer som tror otroliga tokigheter dom aldrig sett eller hört..

      Radera
    16. Anonym 19:40 Såg videon "sex på kartan till 14min av 28 det räckte för mig... !!! Varför kom endel youtubeförslag på filmen med tvång att logga in då videon ansågs olämplig för vissa användare ? Översatt till en massa underliga språk varav jag hittade en som gick att se utan att logga in ? Vulgärt språk ! , ser inga fel i att vara "förälskad" i samma kön... räcker mer än väl för att döma ut hela videon !

      Radera
    17. Varför ska det vara just en blatte som viskar komsi komsi ??? Försöker man inte även här att normalisera ngt onormalt ?

      Radera
    18. @Eflop, många bloggläsare här kommer att dö då våra dagar utifrån begynnelsen äro räknade ! Då hjälper inga "metoder som botar oss" !!!

      Radera
    19. Sant sade Du anonym....

      Radera
    20. "Anonym8 augusti 2018 23:44
      Varför ska det vara just en blatte som viskar komsi komsi ??? Försöker man inte även här att normalisera ngt onormalt ?"

      har du glömt att jesus var blatteneger?

      Radera
  4. "Redo för HBTQ... P? Pedofila rörelsen är tillbaka – med egen flagga och nya politiskt korrekta begrepp.".... http://www.friatider.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte läst artikeln, men det där är själva huvudpoängen. "Nya politiskt korrekta begrepp". Pedofili är, tack och lov, ett så negativt begrepp att det som sådant inte kommer att accepteras. Men sätt en ny förpackning och nytt namn så kan man lura denna världens människor hur som helst. Homosexualiteten skulle aldrig ha blivit rumsren utan en dylik omformning. Kalla det "gay" och kör en massiv reklamkampanj, få media med på noterna och där satt den!

      Radera
    2. Anonym 12:00. Fria tider? Really? Varför läser ni ens sådan smörja?

      https://www.dalademokraten.se/artikel/kultur/sa-fejkar-fria-tider-en-korrekt-nyhetsartikel

      Radera
    3. Anonym 19.50 Ett erkännande ifåga om Dalademokratens utförliga artikel ! Huvudpointen var dock att det visst försiggår lobbning för pedofili hur illa det än låter ! Visa oss andra vad Dalademokraten har att säga om samma sak ! Har god lust att betala för att ytterligare kunna läsa vad Friatider skriver om ämnet ! Antingen förekommer lobbning eller så inte, men tvivlar starkt på det senare... :( Förressten, Friatider "fejkar" en korrekt nyhetsartikel, är det inte snarare så att man ger sin egen "bild" av det skedda ? Fejk är väl ngt totalt avvikande från sanningen, en uppdiktad historia elller vad vet jag...

      Radera
  5. Det må vara nog diskuterat. Medan vi strider punktvis om saker och förskräckligheter som ej ens bör diskuteras använder de gudsförnekargrupper som bryter ner samhällsmoralen och Gudslagsmoral i folks medvetanden på att skrämma Jesu Kristi döpta till att acceptera Gudlöshetens och förnekelsens globala låt gåmentalitet till tystnad och eftergifter till och med med gifter. Jag tänker att de som gör allt grövre brott mot etiken den ursprungliga eller annat levnadsfientligt inte genom diskussion skulle fördunkla vad som är Gudligt kristligt och mänskligt och Bibliskt och som alla tider stått som som rätt och riktigt att orätt och lögn och synd och styggelse är och måste vara förbjudet och att dåraktiga människor genom Sanningen inser att följderna för tillvaron på jorden och frälsningen är ödesdigra och ju är klar för alla naturliga samveten och de som fått känna samvetskval över vilket som helst syndigt eller brottsligt tilltag. Hälsn torstenTNils ulrik

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera