onsdag 28 april 2021

Radio Vegas sommarpratare

Jag har flera år ondgjort mig över urvalet av Vegas sommarpratare. Vissa kvoter ska varje år fyllas, men någon kristen, bibeltrogen, sommarpratare har vad jag kan påminna mig aldrig fått rum bland de utvalda. I år finns det dock en möjlighet att få lyssna till en sådan sommarpratare! Andrey Heikkilä finns med bland kandidaterna till "Lyssnarnas sommarpratare", och nu kan alla vara med och påverka så att han får komma till tals bland de som får sommarprata. Klicka på länken ovan, kryssa för "bollen" invid bilden av Andrey och rösta! Tid att rösta finns fram till den 4/5.

7 kommentarer:

  1. Tack för tipset Kristian!

    Röstade på någon helt annan som inte pratar religiöst skitprat. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 20:42. Tack för den kommentaren! Den är synnerligen belysande och informativ!

      Radera
  2. Synd bara att man inte kan rösta trots att man betalar för Yle-skiten... "Du måste logga in på Yle-konto för att se innehållet." Har inget Yle-konto och kommer heller inte att skaffa, undviker så långt det bara är möjligt att bli "åsiktsregistrerad" ! Är inte heller på sociala medier,detta är enda kanalen som står till buds även om man knappast här heller är anonym.... Senaste nytt om fb, stänger ner grupp som är drabbade av biverkningar efter covid-vaccin... trots idogt googlande hittar jag inte längre artikeln, allt annat kommer nog som svar.... Exakt24 är nedstängda från YT, "Riks" finns ännu kvar,men hur länge ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 21:37. Ja, vi lever nog i en tid när åsiktspolisen har getts/tagit sig stora möjligheter att stoppa ohavlig nyhetsförmedling och informationsförmedling. Frågan är hur länge till vi kan hävda att vi lever i en fri demokrati. Eller hävda kan man alltid, men sanningen kan sedan vara en annan.

      Radera
  3. Jag har hört Andrey predika några gånger vid olika tillfällen, han är en mycket varm och sympatisk person, härligt att han är en av sommarpratarna!
    /M

    SvaraRadera
    Svar
    1. -->Anonym 29 april 2021 08:10, det är han ju inte om inte tillräckligt många röstar på honom, om ens då ?

      Radera
    2. Anonym 08:10. Min gode vän Andrey är av kandidaterna till att bli "Lyssnarnas sommarpratare". Som anonym 23:40 konstaterar är hand et inte ännu. Men om han får mest röster torde han kunna bli det.

      Radera