måndag 28 maj 2012

Lumia 900

Jag fick min nya telefon på posten idag. En sprillans ny Nokia Lumia 900. Värstingmodellen. Det trodde jag faktiskt inte om mig själv - jag som hela tiden har använt mig av de billigaste (och sämsta) telefonmodellerna och å det bestämdaste sagt att man inte behöver någon smartphone. Men det var kanske bara för att de enda smarta telefoner jag sett och hållit i var iPhone. :) Men när jag fick hålla i en Lumia för första gången insåg jag att det här ju faktiskt är en telefon som man kan använda och ha nytta av. Dålig karl som inte kan ändra sig!

Få se nu bara hur länge det dröjer innan jag hunnit läsa på så mycket att jag vågar ta den i bruk...

2 kommentarer:

  1. När du får igång den kan du skicka ett sms om det är ok att jag arma blogglus slår ner på din blogg också. Också jag tror mig ha Kristi Ande och vi skall inte förakta korsvis befruktning eftersom vi alla bara har styckverkskunskap????
    Jag har gjort så många 020202-sök för att nå bröder så nu lämnar jag bollen till dig++++ OK????
    Ulrik Fagerholm

    SvaraRadera
  2. Ulrik. Du är förstås välkommen att kommentera här! Jag lovade i något skede, i bloggens begynnelseskede, att jag skulle besvara alla kommentarer, men nu har jag märkt att det inte alltid har blivit så. Tyvärr. Men skriv frimodigt!

    SvaraRadera