lördag 30 januari 2021

Synnerligen oroande

Låt mig säga det igen med all tydlighet jag kan uppbringa: Jag är ingen vaccinmotståndare. Jag menar att vaccinet är en av läkarvetenskapens största landvinningar och något som har varit, och är, till stor välsignelse för oss människor. 

Men det finns förstås problem, speciellt när ett nytt vaccin ska utvecklas i rekordfart, och speciellt när det handlar om ett helt nytt koncept - som i fallet med Pfizers och Modernas coronavaccin. Ingen torde heller ha glömt de bieffekter som vaccinet mot svininfluensan gav upphov till. 

I Sverige ger läkemedelsverket varje vecka ut en rapport över rapporterade misstänkta bieffekter efter vaccinering med vaccinet mot Covid-19. När man läser dessa noggrant finns det orsak att bli allvarligt uppskrämd. I den senaste rapporten finns det nämligen antecknat 400 rapporter med misstänkta biverkningar, av vilka 146 är allvarliga. Av dessa 146 är hela 44 sådana att den vaccinerade har avlidit efter vaccinering. 

Nu behöver det givetvis poängteras att detta, i de flesta fall, handlar om personer med underliggande sjukdomar samt att det uttryckligen är fråga om MISSTÄNKTA biverkningar. Men ändå. 44 personer som Läkemedelsverket har bokfört som dödsfall relaterade till biverkningar efter vaccinering. Detta alltså gällande Pfizers vaccin. I Modernas fall finns det ytterligare ett dödsfall. 

Detta är mycket oroande. Men det som är, om möjligt, ännu mera oroande är det faktum att mainstreammedia mycket sparsamt har rapporterat om dessa dödsfall. Om man ska få reda på vad som händer måste man läsa alternativmedia samt själv gå in och läsa i Läkemedelsverkets rapporter. 

Media fullgör INTE sin uppgift här. Orsaken är uppenbar, men ändå är detta synnerligen oroande. Finns det månne andra områden där allmänheten inte informeras om obekväma och ohavliga saker? Så att säga för den goda sakens skull?

58 kommentarer:

  1. Om man inte läser mainstream så kan man inte veta vad som skrivs eller inte skrivs. Den 26.1 rapporterade mer eller mindre alla finska dagstidningar att i fyra dödsfall har personer fått covidvaccin, men läkartidningen konstaterar att samtliga torde ha avlidit i sjukdomar de hade innan vaccineringen.

    https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/rokotteen-ei-epailla-aiheuttaneen-kuolemantapauksia/

    Vore det inte bäst att du skulle hålla dig till sanningen istället för att försöka sprida rädslor?

    (den som inte orkar skriva sökord i google kan kopiera länken: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=korona+rokote+kuolema+e%C3%A5p%C3%A4ily )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så du inte ska bjäbba emot att du menade bara Sverige, så får du en del av svenska rapporteringar också:


      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nAGEvB/ytterligare-ett-dodsfall-dagen-efter-vaccinering

      https://sverigesradio.se/artikel/just-nu-person-avled-dagen-efter-covid-vaccination

      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/besked-idag-dodsfall-i-kalmar-kan-inte-kopplas-till-covidvaccin

      https://www.smp.se/vaxjo/tva-dodsfall-inrapporterade-efter-vaccinering-mot-covid-19-2a727a2b/

      https://www.sydsvenskan.se/2021-01-13/fler-misstankta-vaccinbiverkningar-rapporterade

      https://www.vk.se/2021-01-13/ytterligare-ett-dodsfall-efter-vaccinering

      https://www.dn.se/sverige/misstankta-biverkningar-av-vaccinet-utreds-85-aring-dog-av-hjartstopp/

      https://www.expressen.se/kvallsposten/person-avled-dagen-efter-vaccinering-mot-corona/

      Med dina lögner försöker du få oss att tro att mainstream är mycket sämre än lögnmedia, varför?

      Då du läser rapporten som fan läser bibeln, så kunde dina funderingar stämma om det vore så att vaccinet hindrar människor från att dö, vad de än lider av för sjukdomar. Men så är det inte, sjuka och gamla människor med i riskgruppen, men allvarliga åkommor, kan dö oberoende de får vaccin eller inte. Eller menar du att covid-vaccinet är ett undermedicin för evigt liv?

      Radera
    2. Lobbyisten. "Vore det inte bäst att du skulle hålla dig till sanningen istället för att försöka sprida rädslor?"

      Jag noterade att de finländska myndigheterna hade gått ut med detta, liksom skedde i ett tidigt skede i Norge, och att detta nådde över nyhetströsklarna. Men, som du helt riktigt senare konstaterar, gäller detta vad som skett i Sverige. Inte i Finland.

      Radera
    3. Fortsättning. Du missade tydligen att jag skrev att "Nu behöver det givetvis poängteras att detta, i de flesta fall, handlar om personer med underliggande sjukdomar samt att det uttryckligen är fråga om MISSTÄNKTA biverkningar."

      Men du skrev visst också något om hur en viss potentat läster Bibeln? Du har helt tydligt egen erfarenhet av detta...:)

      Att du sedan kallar alternativmedia för "lögnmedia" visar hur mycket vi ska ta dig på allvar.

      Men jag tackar för länkarna! Jag ska korrigera i texten ovan. Saken är, som jag många gånger har sagt (men som du uppenbarligen inte valt att notera) att jag faktiskt läser mainstreammedia. Mycket mera än vad jag läser alternativmedia. Men jag hade inte sett någon av dessa artiklar. De har uppenbarligen gömts undan ganska effektivt. Och ja, det är så det görs.

      Radera
    4. Hur menar du att artiklar "göms undan ganska effektivt"? Alla fattar ju hur en nyhetssida fungerar, nya nyheter syns först, och sjunker lägre ner vartefter nya artiklar kommer. Vill man hitta nyheter som inte är timmesfärska så måste man ju alltid söka inom nyhetssidan eller googla.

      Du har lagt ner tid på att skriva ett långt inlägg, hävdar utan att googla att mainstream inte rapporterat om misstankarna.

      Det går ju inte att skylla på att en nyhetssida inte placerade just den nyheten på framsidan precis för tidpunkten du ville läsa om just misstänkta dödsfall vid vaccinering. På yles sida publicerades nyheten kl 13.56, och då jag scrollar yles senaste nyheter så behöver jag inte gå så långt ner för att hitta alla dagens nyheter:
      https://svenska.yle.fi/senaste-nytt

      Radera
    5. Lobbyisten. Du är väldigt naiv.

      Radera
    6. Kristian, varendaste en gång du startar ad hominem-bandet vet vi alla att du inte kan svara, antingen för att du inte vet ett skvatt, eller för att du inser att du tappar ansiktet för att du hade fel.

      Men förklara då hur det går till rent tekniskt att en sajt med tiotusentals dagliga besökare kan veta att just Kristian Nyman ska undanhållas en viss typ an nyheter. Jag kan svara: rent tekniskt är det helt omöjligt.

      Radera
    7. Lobbyisten. Som sagt är du väldigt naiv. Jag har varit med tillräckligt länge och sett hur det här fungerar. Men om du, som vanligt, vill stoppa huvudet i busken är det givetvis tillåtet. Men klaga inte på oss andra som inte vill göra dig sällskap.

      Radera
    8. Berätta nu då hur det fungerar, hur man "gömmer" nyheter, och hur du skulle vilja att det skulle fungera. Eftersom du så sällan läser mainstream, så förväntar du dig att just de nyheter du vill ha, de ska finnas längst uppe på sidan då du öppnar en tidnings hemsida? Den tekniska lösning du efterlyser, existerar inte. Inte ens om du har ett användarkonto på tex yle, och har valt vilka nyheter
      du vill prioritera, så plockar inte det systemet gamla nyheter fram till min förstasida.

      Skulle det vara viktigt för dig att ta reda på om riktig media skriver om dessa misstänkta fall, så skulle det inte ha kostat dig mycket att GOOGLA, men du valde att sticka huvudet i sanden och inte göra det.

      Radera
    9. Lobbyisten. Jag har skrivit om detta många gånger. Jag ids inte ta det en gång till för någon som endast är ute efter att kritisera.

      Radera
    10. Jag har nog missat det, hur du menar att man tekniskt "gömmer" på nätet. Men, konstigt nog så var det inte gömt för mig, 5 sekunder och där fanns allt.

      Du har så dåliga förklaringar så klockorna stannar... :D

      Radera
  2. Du har säkert noterat att det är frågan om en helt annan vaccintyp än det som gavs mot svininfluensa? Alla vacciner och mediciner har biverkningar. Såhär ungefär:

    Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 användare):

    Huvudvärk
    Yrsel, Sömnighet, Mag-tarmbiverkningar (halsbränna, diarré, illamående, kräkningar, buksmärtor), Hudutslag, Kraftlöshet

    Mindre vanliga (förekommer hos färre än 1 av 100 användare): Sömnlöshet, oro. Försämrad syn, försämrad hörsel. Blödningar som t ex näsblod och blod i urinen, förlängd blödningstid. Astma, allergisk snuva. Förstoppning. Inflammation, sår eller blödningar i mag-tarmkanalen. Angioödem (plötslig svullnad t ex i ansiktet eller tungan). Nässelutslag, klåda, små blödningar i hud och slemhinnor.


    Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1 000 användare): Icke bakteriell hjärnhinneinflammation. Mjukdelsinfektioner i samband med vattkoppor. Blodbildsförändringar. Allergisk reaktion, överkänslighet. Vätskeansamling i kroppen. Förvirring, depression. Stroke. Kraftig drift att vara fysiskt aktiv med samtidig mental oro (psykomotorisk hyperaktivitet). Synnedsättning, dimsyn. Hjärtsvikt, hjärtinfarkt, högt blodtryck. Kramp i luftrören. Blödande eller brustet magsår, Crohns sjukdom, brännande känsla eller irritation i munnen, inflammation i bukspottkörteln. Lever- och njurpåverkan. Hud- och slemhinnepåverkan (ibland allvarlig) såsom överhudsavlossning och/eller mångskiftande hudrodnad. Stevens-Johnsons syndrom (en extremt kraftig allergisk reaktion med hudutslag vanligen i form av blåsor eller sår i munhåla och ögon samt andra slemhinnor exempelvis genitalier). Sänkt kroppstemperatur.

    Oj, sorry det blev fel, råkade visst lista biverkningarna för Burana. Jag minns inte att jag har sett något alls på mainstreammedia om dessa förfärliga biverkningar! Finns säkert en gömd agenda bakom det.

    SvaraRadera
  3. Här kommer biverkningarna för Comirnaty, Biontechs corona-vaccin:

    Mycket vanliga biverkningar: kan förekomma hos fler än 1 av 10 personer:

    vid injektionsstället: smärta, svullnad, trötthet, huvudvärk, muskelvärk, ledvärk, frossa, feber.

    Vanliga biverkningar: kan förekomma hos upp till 1 av 10 personer

    rodnad vid injektionsstället, illamående.

    Mindre vanliga biverkningar: kan förekomma hos upp till 1 av 100 personer:
    förstorade lymfkörtlar, sjukdomskänsla, smärta i armar eller ben, sömnlöshet, klåda vid injektionsstället.

    Sällsynta biverkningar: kan förekomma hos upp till 1 av 1000 personer
    tillfällig ensidig ansiktsförlamning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. L. Läkemedelsverket är uppenbarligen av annan åsikt när de listar biverkningar. Ursäkta om jag litar mera på dem än på dig...

      Radera
    2. Fortsättning: "Du har säkert noterat att det är frågan om en helt annan vaccintyp än det som gavs mot svininfluensa?"

      Ja, jag har för mig att jag skrev det. Men du missade kanske det i hastigheten?

      Radera
    3. Texterna jag satte in är exakta klipp från just svenska läkemedelsverket.
      Corona: https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/comirnaty---vaccin-mot-covid-19/bipacksedel---comirnaty#hmainbody4
      Ipren/Burana: https://www.lakemedelsverket.se/sv/sok-lakemedelsfakta/lakemedel?id=20030404000157

      Radera
    4. L. Dina "exakta klipp" är säkert exakta. Men du utelämnar väsentlig information. Precis som media ofta gör också.

      Radera
    5. Nu får du gärna förklara dej. Jag sade att jag har kopierat in det som står på bipacksedeln i avsnittet ”biverkningar” från respektive medikament. Vilken är den väsentliga informationen som jag har utelämnat?

      Radera
    6. L. Du har inte skrivit något om de biverkningar Läkemedelsverket skriver om i sina rapporter.

      Radera
    7. Men det hade ju du gjort, eller hur? Det jag vill lyfta fram var att också en väldigt vanlig medicin har biverkningar. Tycker du att media, med tanke på det ganska utbredda vaccinmotståndet i våra trakter, borde ha ett par, tre artiklar per dag som varnande exempel på hur farligt vaccinet är? Hur vill du egentligen att media ska hantera dethär?

      Radera
    8. L. Det är väl självklart hur jag vill att media ska hantera detta. Öppet, ärligt, ifrågasättande och förklarande. INTE nedtystande.

      Radera
    9. Såhär ungefär då? Inlägget verkar fylla de kriterier du ställer, men du kanske inte delar den åsikten. https://yle.fi/uutiset/osasto/news/finland_reports_first_adverse_reaction_to_coronavirus_vaccine/11722156

      Första rapporten om en biverkning rapporterades alltså till Fimea 27.12.2020 och Yles inlägg är daterat 2.1.2021. Kan du förklara varför du tycker det är nertystat? Att det inte finns dagliga inlägg om biverkningar tycker jag är helt OK, media tar sitt ansvar på ett föredömligt sätt.

      Radera
    10. Fimea publicerade en artikel 26.1, och alla finska dagstidningar publicerade sina nyhetsartiklar samma dag. Var är Kristian problemet?

      Problemet är att Kristian försöker konstgjort och falskt hitta på incitament för att välja lögnmedia med alla skräpartiklar istället för riktig media, och nu då riktig media fungerar som riktig media bör, blir det ju igen så fel och Kristian har tappat ansiktet än en gång. Voi voi.

      Radera
    11. Lobbyisten. Nu ljuger du öppet och helt ohämmat. Jag försöker INTE få någon att välja alternativmedia i stället för mainstreammedia. OM du skulle ha läst vad jag skrivit i ämnet (gång på gång) är min uppmaning att LÄSA BRETT. Alltså att läsa både mainstreammedia OCH alternativmedia. Samt att läsa kritiskt. Men du väljer att ljuga i stället. Voi voi.

      Sedan frågar du vad problemet är. Kolla dina länkar! Ett dödsfall här och ett där. Sådant slinker igenom den vanlige läsarens gard. Men sätt ihop det hela. 44 dödsfall! T.o.m. förra veckan. Vad kommer motsvarande siffra att vara denna vecka? Och sedan när vaccinationerna kommer igång på allvar? Jag är som sagt ingen vaccinkritiker. Men jag menar att det här finns all orsak att vara lite ifrågasättande. Men det menar alltså inte du?

      Radera
    12. L. Det är skillnad på smågrus och berg. Smågrus bryr sig ingen i.

      Radera
    13. Ditt inlägg går ut på att misstänkliggöra riktig media, ovetande hävdar du hur "fel" de agerar. Du säger också att lögnmedia gör det rätt, där får man minsann rätt information. Ditt inlägg går ut på att få dina sektmedlemmar att förlita sig helt på lögnmedia.


      Skulle du läsa brett skulle du ha googlat vad riktig media skriver, men det gjorde du inte. Du påstår mycket, men det stämmer inte riktigt vad du säger.

      Människor dör, Kristian, speciellt äldre människor. Vaccinet har getts åt äldre personer. Många äldre personer dör oberoende vaccinet, vaccinet gör dem inte odödliga från andra sjukdomar. Av de som fått vaccinet har en på femtusen dött, och det finns inga som helst bevis att det finns samband.

      Det var andra gången jag försökte förklara att covid-vaccinet ger inte evigt skydd mot infarkter eller anfall som äldre människor dör av. Behöver jag upprepa detta många gånger ännu, måntro?

      Radera
    14. Lobbyisten. "Ovetande"??? Det var roligt...

      Liksom resten av din kommentar. Får jag fråga en sak: Har du alls läst vad jag skrivit ovan?

      Radera
  4. Till Lobbyisten, L och andra tvivlare om vad som pågår just nu, https://www.friatider.se/great-reset-maktelitens-projekt-att-starta-om-varlden Låt det inte störa att det är just "Fria Tider" som skriver om detta, forska vidare i alla källor som det länkas till i artiklen ! Allt sker inför öppen ridå om man så säger, vill man leka blind så - "var så god" !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 20:00. Detta med "Thje Great Reset" är skrämmande. Speciellt av en viktig orsak. Men jag ska återkomma till det.

      Radera
    2. Nu har jag då forskat i de källor som fria tider länkat till, och om man börjar med att betrakta lögnmedia Fria tiders omskrivning av ingressen så frågar man sig varför nån ids läsa skräpet.

      Då resten av världen, inklusive alla de som medverkar i alla videor i artikeln, pratar om att förändringar och omstart är oundvikliga efter covid, så väljer lögnmedia att vända på steken och fantisera att covid skapades för förändringar och omstart. Källor på det? Självklart inte, nån med tillgång till en dator och vild fantasi har haft överlopps tid.

      Vidare, videon med reset-knappen, en video utan text, utan snack, med lite naturbilder, vackrare och fulare, är ämnad som en aptitretare för en konferens, någon verkar tolka det som stenhård evidens? Det är som om en bilderbok med kor och hästar blev en manual för jordbrukare. Har man svårt med skriven text så är det ju förstås lättare att bara se på bilder.

      En annan video var försmak till vad konferensen ska handla om, frågeställningar som inte har svar, men som ska förhoppningsvis dryftas. Kan man inte hänga med i engelska snacket så blir det ju att lita på den upphottade rubriken.

      Varför använder lögnmedia dylik smörja? Jo, lögnmedia kan ju inte nyttja exakta och precisa uttalanden, inga långa utförliga helheter eftersom dessa kan inte förvanskas. Ju mera lösrykta, korta, ihopklippta och flummiga videor, desto lättare blir det att hitta på precis vilka fantastiska sagor som helst. Nu har ju konferensen inte gått av stapeln, men vi får vänta på att all innehåll kommer ut på nätet, i stil med förra årets konferens, så kan vi ju diskutera det riktiga innehållet sedan.
      https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2019

      Om jag nu skulle vara en av "övertagarna av världsordningen", och redan har pli på miljoner arbetstagare via alla i den demoniska konferensen (som i sin helhet kommer att finnas på nätet), hur skulle jag tjäna på det att covid skulle decimera det som skapar den makt jag skulle ha? Vad är det jag borde uppnå med att få mera makt? Skulle jag varna hela världen med en minutlång video med naturinslag? Eller skulle jag undvika att göra videor överhuvudtaget för att inte avslöja nånting? Hur skulle det gagna mig att göra en video som är så "obvious" att alla borde kunna utläsa ondskefulla avsikter?

      Naiv är nog den som inte ställer några frågetecken...

      Radera
    3. Lobbyisten, bra att du har läst på ! Visst kan man ställa många frågetecken men vi ska också komma ihåg att denna värld faktiskt ska gå under enligt Bibeln och uppenbarelseboken (observera också vad som sägs om "märket")! Läs sedan också https://www.friatider.se/liberal-forbjud-500-lappar + "kriget mot kontanterna" ! + https://samnytt.se/regeringen-vill-forbjuda-oregistrerade-telefonkort/ Naiv är nog den som inte kopplar samman nyheter som dessa... Det är skrämmande med folk i ens bekantskapskrets som glatt nyttjar sina plastkort än här, än där och dessutom naivt håller fram "nothing to hide"....

      Radera
    4. Jo, världen borde ha gått under otaliga gånger, men nu är det ju så att bibeln bestämmer ingenting. Det vore ju verkligen en lättnad för alla osäkra i sin tro om världen de facto skulle gå under, eftersom det vore första gången bibeln har rätt.

      En redaktör föreslår att 500-kronors sedlar förbjuds. Och? Vad rör det dig, eller nån annan om jag föreslår att 20-euros sedlar förbjuds? Utan sedlar skulle sannolikt knarkproblemet vara en bråkdel av vad den är idag eftersom inga pengar skulle vandra längs försäljningskedjan till de stora bossarna.

      Oregistrerade telenfonkort gör det omöjligt att få bevis mot kriminella, Finlands egen knarkbaron och polischef Jari Aarnio hade ett dussintal telefoner med just dessa oregistrerade telefonkort, lyckligtvis hittades de i hans ägo så han kunde dömmas.

      Berätta gärna vad som är så hemskt med att använda plastkort, gärna konkret och i detalj vad som har hänt/kunde hända. Vad har hänt din bekantskapskrets? Bankkorten kom ju i slutet av 1970-talet, man tycker ju att nånting hemskt borde ha hänt vid det här laget, om det ska hända.... ;-)

      Radera
    5. -->Lobbyisten, det skulle nog INTE vara första gången som Bibeln har rätt ! Vad det rör mig om 50 eller 20-euros sedlar förbjöds ? Inte så litet, hur ska jag få handlat mat och andra förnödenheter ??? Jag värdesätter tydligen min integritet betydligt mera än vad du gör ! Räcker det inte med att vara totalövervakad 24/7 via telefon och då har jag ingen smartphone ! Det är faktiskt skrämmande hur det går till idag, hörde en som köpte blåmögelost första gången på kanske två år och betalade med bankkort, ett par timmar senare ser han reklam för blåmögelost på youtube i telefon.... Då borde nog många varningsklockor redan ringa ! Nu listade du bara positiva grejer med kontantlöst och registrerade telefonkort, försök också tänka dig in i andras situationer, det kan finnas de som behöver leva "anonymt" med skyddad identitet ! Själv blev jag ytterst förvånad för kanske tre år sedan när jag köpte en ny tv, betalade kontant, men avkrävdes uppgifter om address och signum m.m... Naivt nog uppgav jag de efterfrågade uppgifterna, det skulle jag INTE göra idag !

      Radera
    6. -->Lobbyisten, forts. Se även Nya Dagbladet om "Globalisternas omstart" ! https://nyadagbladet.se/analys/globalisternas-omstart-av-varlden-och-deras-planer-for-oss/ Jakob Nordangård nämns i artiklen, har läst hans bok "Rockefeller-en klimatsmart historia", rekommenderas !

      Radera
    7. Boktips, https://www.adlibris.com/fi/kirja/den-globala-statskuppen-9789198584325 Kanske kommer inte adlibris att sälja denna..... Blir att söka andra kanaler....

      Radera
    8. http://pharos.stiftelsen-pharos.org/boken-den-globala-statskuppen-har-slappts/

      Radera
    9. Om du är rädd för att vara övervakad 24/7 är det inte smart att använda sig av Blogger/blogspot, Googles bloggplattform :D

      Varför skulle nån försöka övervaka via ett bakkort då det är lättare att göra det direkt via en telefon? Du har nog inte tänkt igenom det nu. Det är sedan en viss skillnad mellan övervakning och riktad reklam, man får ju vara paranoid och tro att man själv är så värdefull att det skulle finnas människor som vill veta vad du gör. Sanningen är nog bara den att din Android lyssnar och skickar in ord till reklamgenereringen, helt automatiskt. Vem skulle sitta och lyssna på dig om nån blåmögelost?? :D

      Med kontanter, vad spelar det för roll vad nån enskild person föreslår och 20- eller 50euros sedlar? Lika liten skillnad har det om jag föreslår att vi borde förbjuda svampsoppa.

      Jag läser inte lögnmedia med tanke att jag skulle nånsin tro på vad de skriver, utan alltid för att avslöja smörjan de lägger ut.

      "Coronakrisen är triggern till en global statskupp..."

      Vad betyder en "global statskupp"? Ingenting. Det finns ingen global stat. Eller, nämn då var den finns? Vem skulle göra kuppen då? Företagsledare? Och i så fall, hur?

      Nej, om det finns nån som kan göra en kupp, så är det konspirationsteoretiker som får normalt funtande människor att sluta använda sitt bondförnuft och börjar tro på precis allt som matas. De är den största faran i samhället, och just de fick stackars idioter att löpa amok på Capitolium och får betala med långa straff.

      Tja, uppgifter brukar behövas ifall man vill ha garanti på tv:n, men vanligtvis räcker det med mail eller tfn. Eget fel om man frivilligt ger ifrån sitt soc sign.

      Om nån skulle vilja övervaka oss, så hade vi blivit övervakade oberoende vad vi gör eller inte gör, och jag vet inte vilken fantasivärld du fått för dig att info skulle transporteras via ditt köp, via banken, vidare nånstans. Det finns ingen sådan teknik som skulle möjliggöra en kanal för annan data än den summa som ska dras från ditt konto, med all verifiering och certifiering för att säkerställa att ingenting går fel.

      Sen är det en HELT annan sak om du använder plussa- eller s-bonuskort...

      Radera
    10. Vem är naiv här ? "Blogger/blogspot, Googles bloggplattform :D" Tyvärr har du nog säkert rätt ! Hade en gång ett s-bonuskort men det slutade jag för länge sedan att använda !(Borde egentligen säga upp det för att få min insats på 100€ tillbaka, man har inte sett till ngn "ränta/utbetalning de senaste åren...) För garanti på en tv borde det kanske räcka med en serienummer på tv'n som skulle framgå på kvittot ? Du har många frågor angående global stat, läs Nordangård !

      Radera
    11. "Sanningen är nog bara den att din Android lyssnar och skickar in ord till reklamgenereringen, helt automatiskt. Vem skulle sitta och lyssna på dig om nån blåmögelost?? :D" Nu är du nog bara mer än olovligt naiv !

      Radera
    12. Ursäkta reklamen ! https://mailchi.mp/detfriasverige/radio-svegot-om-de-pgende-statskupperna?e=30d65c5e3f

      Radera
    13. Vet du verkligen inte att google äger Blogger/Blogspot?

      https://en.wikipedia.org/wiki/Blogger_(service)



      Intressant att du tar fram Jacob som avslöjar hur just Kristian försöker med sina lögnaktiga domedagsprofetior utöva makt, "olika grupper har insett kraften i detta":



      "Föreställningen om domedagen som ett straff för våra synder har varit stark genom historien. Olika grupper har insett kraften i detta. Med hot om domedagen kan man frälsa människor, göra affärer och utöva makt.

      Denna bok tar profetiorna om resursuttömning, den globala miljöns kollaps och förestående klimatkatastrof till kritisk granskning.

      Den utforskar domedagsprofeternas nätverk och frågar varifrån de får sina pengar.Boken ger också exempel på hur grupper vill begränsa debatten."

      http://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?aq2=%5B%5B%5D%5D&c=5&af=%5B%5D&searchType=SIMPLE&query=&language=sv&pid=diva2%3A675950&aq=%5B%5B%7B%22person%22%3A%5B%22Nordang%C3%A5rd%2C+Jacob%22%5D%7D%5D%5D&jfwid=-8855&sf=all&aqe=%5B%5D&sortOrder=author_sort_asc&onlyFullText=false&noOfRows=50&dswid=-7783

      Vet inte vem som fått dig att läsa Jacob men helt tydligt nån som bara läser rubriker. :D

      Radera
    14. -->lobbyisten, ursäkta nu, men du läser just som f*n läser Bibeln ! "Intressant att du tar fram Jacob som avslöjar hur just Kristian försöker med sina lögnaktiga domedagsprofetior utöva makt," -Om det är något som Kristian försöker så är det nog INTE att utöva någon slags makt ! Däremot försöker han kanske peka på den som HAR makten, men det är du för blind för att kunna se !

      Radera
    15. Jag bara undrar, understöder du, eller understöder du inte Jacobs tankar? Menar, du tog fram honom och rekommenderade att jag skulle läsa. Samtidigt verkar han inte framställa domedagsprofeter som Kristian i särskilt positiv dager.

      Synd att man inte kan få läsa den via nätet, men finns bla på adlibris.

      Radera
    16. Såg dåligt ut på adlibris, men nu är i allafall boken på kommande från http://pharos.stiftelsen-pharos.org/boken-den-globala-statskuppen-har-slappts/ Jacob själv tackade för beställningen ! (35.95€ till Finland )

      Radera
    17. Det var inte den boken, utan https://www.adlibris.com/fi/kirja/domedagsklockan-och-myten-om-jordens-standiga-undergang-9789187391224

      Här behandlas alltså det banala och löjliga med att hävda att jorden går under.
      "Jorden blir en allt bättre plats att leva på, och de allra flesta hot som målas upp saknar täckning i verkligheten."

      Intressant att Pharos är en INSAMLINGSstiftelse, det gav ju svar på Jacobs fråga "Den utforskar domedagsprofeternas nätverk och frågar --> varifrån de får sina pengar". Det finns människor som gör vad som helst för pengar.

      Radera
    18. idag fick jag "Den-globala-statskuppen" i postlådan !

      Radera
    19. https://www.nyatider.nu/den-globala-statskuppen/

      Radera
    20. Anonym 17:00. Det där låter oroväckande. Men samtidigt ringer lite varningsklockor. Men den som lever lär få se! Intressant nog tycks det samma ändå gälla i USA och när det gäller presidentvalet i höstas. När detta medges t.o.m. i Time är det nog ganska iögonfallande. https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

      Radera
    21. "Intressant nog tycks det samma ändå gälla i USA och när det gäller presidentvalet i höstas." Vad tänker du då specifikt på ?, det var mycket text i båda fallen..

      Radera
  5. Anonym 30 januari 2021 20:00
    På vilket sätt tycker du att jag leker blind? Pandemin är verklig och vaccinet kan ge biverkningar. Något annat har jag inte påstått här, möjligen kan man ana en viss sarkasm i min text angående Burana/Iprens biverkningar. Det var helt och hållet avsiktligt.

    SvaraRadera
  6. Vaccin-skeptiker är jag redan från förut och inte blir det bättre då man får läsa följande ! https://prickigahuset.com/2021/01/28/moderna-erkande-vi-vaccinerar-inte-manniskor-vi-chippar-dem/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 18:04. Det där ska du nog ta med en stor nypa salt. Läs också gärna vad Pekka Reinikainen har att säga om dessa vacciner: https://luominen.fi/pekan-blogi/kannattaako-koronavirusrokote-ottaa

      Radera
    2. Njae, nog måste väl det som står på den ansedda webbplatsen prickigahuset.com stämma? De (eller rättare sagt Ylva) länkar ju till en artikel som förklarar att cancer enkelt botas med bikarbonat! Varför har ingen annan tänkt på det? Tänk så mycket lidande vi skulle slippa om vi bara tog det ovärderliga tipset ibruk!

      Radera
    3. Ska vi vara riktigt korrekta, så är skribenten bakom Prickiga huset Yrsa Häggström, en pensionerad läkarsekreterare.

      Yrsa har mycket sådan kunskap vi andra inte har:

      https://www.adlibris.com/fi/kirja/avslojande-fakta-hur-varlden-styrs-9789176994894

      https://www.adlibris.com/fi/kirja/avslojande-fakta-mordet-pa-anna-lindh-9789176995174

      https://www.adlibris.com/fi/e-kirja/avslojande-fakta-del-3-corona-plandemin-9789180073356

      På sin fb-sida ondgjorde hon sig över att förläggaren vägrade trycka en pappersversion av plandemi-boken... :D

      Radera
    4. -->Lobbyisten, Tack för länkarna till adlibris ! Förstår bara inte "gapskrattet" efter sista meningen... Men kanske du hör till de så kallade "nyttiga idioterna", denna gång i positiv mening !

      Radera
    5. Kristian 4 februari 2021 18:26, Om Pekka Reinikainen, "Den här webbsidan är inte tillgänglig"....

      Radera
    6. Anonym 23:59. Jag kollade länken nu, och den fungerar nog.

      Radera
    7. Anonym, vilket förlag tror du vill bli uppmärksammad i bokaffärer som sammankopplad med konspirationsteoretisk bullshit? Tror du att det förlaget vill bli bannad helt och hållet? En pdf-bok behöver man inte lägga på framsidan i en nätbutik, men de som däremot känner sig tvingade att köpa den, så må göra det.

      Inget fel på Pekka Reinikainens blogg, man ska bara vara noggrann med att inga extra tecken kopieras med i URL:n. Pekkas blogg går då stick i stäv med läkarsekreterare Yrsas Plandemi-bok. Vad säger du Anonym om det?

      Radera