tisdag 23 februari 2021

Gemenskapshelg 27-28/2

 

Obs! Detta är en bild, så länkarna fungerar inte. Närmare helgen kommer en ny post med fungerande länkar. Men sätt in detta i din almanacka! Det går att delta i allt eller bara det du hinner med och finner intressant.

5 kommentarer:

  1. Är det en slump att det bara är män som för ordet, eller skall kvinnan tiga?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jan. Fortsättning ... Jag kan förstå att detta inte är lätt att förstå och acceptera för någon som har marinerats i världens sätt att tänka. Men faktum är, och det är något som gäller i "alla de heligas församlingar" (1Kor. 14:33), är förkunnelsen av Guds ord något som är lagt på mannens axlar och hans ansvar. Det betyder inte att kvinnan ska tiga (annat än när det handlar om uttryckligen förkunnelse av Guds ord), men det betyder att det finns en gudomlig ordning här som vi människor har att rätta oss efter. Alla som "vill bli erkända", alltså (1Kor. 14:38).

      Radera
  2. Arga vita män. Som tur är det ingen som bryr sig om dessa mer. Särskilt självtänkande moderna kvinnorna fnyser åt skräpet de försöker lura på en.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 08:10. Vem har sagt att här finns arga män? Och vilken är relevansen av någons hudfärg? Snarare skulle jag säga att det är de som fnyser som är arga...

      Radera