tisdag 2 mars 2021

Dagens SLEFinarium

Svenska Lutherska Evangeliföreningen har, medan pandemin pågår och omöjliggör det mesta av föreningens normala verksamhet, satsat en hel del på att nå ut via sociala medier och på internet. På föreningens Youtubekanal finns mycket intressant material, och via hemsidan kan man varje vecka ta del av streamade samlingar och undervisning. En intressant ny verksamhetsform som har inletts nu i år är de så kallade "SLEFinarierna". Om du vill få reda på vad dessa går ut på kan jag t.ex. varmt rekommendera senaste veckas avsnitt där Göran Stenlund undervisar om vad vi ska svara på invändningarna mot kristen tro. Det här är mycket gediget och användbart material! 

I det SLEFinarium som sänds över Zoom ikväll får jag vara med. Jag klipper och klistrar från SLEF:s hemsida: "Via denna länk når du det SLEFinarium som hålls tisdag 2.3.2021 kl. 19–20. SLEFinariet utgörs av ett samtal mellan David Forsblom och Kristian Nyman, som kretsar kring skrivande och författarskap i allmänhet och Kristian Nymans kommande roman Gravplundrarna i synnerhet."

 Välkommen med du också!

2 kommentarer:

  1. Kunde inte följa med detta då det sändes. De andra SlefInarierna har lagts ut på nätet efteråt, men inte detta. Varför?

    A.

    SvaraRadera
    Svar
    1. A. Mitt svar på din fråga är tyvärr: Jag vet inte. Jag kan bara spekulera i orsakerna. Kanske det inte har funnits tid, eller kanske det är så att det inte kommer att läggas upp av innehållsmässiga orsaker. Det var ju trots allt en intervju, så innehållet är ganska annorlunda jämfört med de andra SLEFinarierna.

      Radera