onsdag 2 augusti 2017

Gå i takt, annars...

Det är som sagt Pride-tider, och då ska alla vara glada, sjunga, le och prisa hbt-agendan i alla tonarter. Den som har insett hur farlig denna är för människorna och samhället i stort ska förstå att åtminstone vara tyst. Detta fick svenska KDU:s Adam Davidsson erfara på ett mycket handgripligt sätt. Han konstaterade, vilket ju är helt riktigt, att "perversa veckan" har börjat, och så frågade han om det finns något filter som kunde göra att man skulle slippa alla uppdateringar gällande vad som händer i Stockholm denna vecka. Nåväl, kritiken lät förstås inte vänta på sig, och trycket - såväl utifrån som inifrån - gjorde att Davidsson fick göra en pudel och be om ursäkt.

Vi har yttrandefrihet i våra länder, men denna håller på att bli synnerligen selektiv. Idag gäller i stället att alla ska gå i samma takt och låtsas som att alla tänkbara perversiteter som samsas under hbt-paraplyet är ok. Och varje gång någon tvingas att göra som här skedde tar yttrandefriheten ett litet steg bakåt och högmodspropagandan ett litet steg framåt. Det är därför det skulle vara så oerhört viktigt att vi skulle vara många som ännu vågar varna och protestera och kalla detta för vad det är. Det går lätt att tysta en eller ett par röster. Tiotusen röster tystar man inte lika lätt. 

15 kommentarer:

 1. Tstjäära bortomhavetslandsledaren ville ha bort det lilla avfällighetsjota som hindrar i övrigt välfärdsdästa "kristna" att stöda smältdegeln och jordens ände;gamla kloka krigssherrar rådde tvärtemot. Allt dysforiskt och syndigt är oberoende av könskvalitet av ondo.men men T o m jag återvände till ruttet prat och vredgat skräcksinne när märren min fruktplanta inte stod ut med bibelprats religiositet utan ville lägga mig att med brööprästdona itakt gaa vidare med de kyrkosamfund vilka fick dåligt betyg redan på grattan h guiness tid.
  På gott och ont vill väckelserna som efter det kom ändå ha skydd av dessa döttrarna till gosskörskyrkan för att det tyx lättare att vara tagen på bar gärning med att tala om sin synd och sitt lidande p g a andras brott inför världens barn när kyrkan ju är både brottslig och syndig och gärna drabbar offren för övergrepp som skall hållas tysta och medicinmjuka eller egenrättfördighetsapostlalika än att i kalla och varma staten litande till universell moral och juridiskt flexibelt sunt förnuft överlag i Livet jah Livet och sanningen jah Vägen med större eller mindre ont klara sig enligt Skriften Anden och Ordet i den Tro som församlingstvång gör sig till herre över bland svaga och trots hårda till det yttre bara blitt drivved säger pissträngd U T N

  SvaraRadera
 2. Tstjäära bortomhavetslandsledaren ville ha bort det lilla avfällighetsjota som hindrar i övrigt välfärdsdästa "kristna" att stöda smältdegeln och jordens ände;gamla kloka krigssherrar rådde tvärtemot. Allt dysforiskt och syndigt är oberoende av könskvalitet av ondo.men men T o m jag återvände till ruttet prat och vredgat skräcksinne när märren min fruktplanta inte stod ut med bibelprats religiositet utan ville lägga mig att med brööprästdona itakt gaa vidare med de kyrkosamfund vilka fick dåligt betyg redan på grattan h guiness tid.
  På gott och ont vill väckelserna som efter det kom ändå ha skydd av dessa döttrarna till gosskörskyrkan för att det tyx lättare att vara tagen på bar gärning med att tala om sin synd och sitt lidande p g a andras brott inför världens barn när kyrkan ju är både brottslig och syndig och gärna drabbar offren för övergrepp som skall hållas tysta och medicinmjuka eller egenrättfördighetsapostlalika än att i kalla och varma staten litande till universell moral och juridiskt flexibelt sunt förnuft överlag i Livet jah Livet och sanningen jah Vägen med större eller mindre ont klara sig enligt Skriften Anden och Ordet i den Tro som församlingstvång gör sig till herre över bland svaga och trots hårda till det yttre bara blitt drivved säger pissträngd U T N

  SvaraRadera
 3. Efter att i mitten av åttiotalet varit en sån i det djupaste av min "själ" och förblivit i kyrkan när Nåd gavs mig senare så kan jag upplysa att staten och jordebarnen antikristerna missbrukare och andra syndare medräknade tyvärr mänskligt sett är grymmare slugare och listigare än sanna kristi foks samlingars AndeOrdOchSakramentala hjälpmedel; jag tar min tillflykt till den ende Sanne FadernJah Sonen O Jah Den Helige Ande; varandets Grund Och Enig I sin och sitt TreenigaVäsendesUppenbarelse förIsrael ochAll Världen iKristusJesusOchgenom alltochallaprofeternaiDen Heliga Skrift hälsarUlrik Torsten Nils som alltid ser att O synderas fölåtelse är Det viktigaste för Frälsningens stund.
  I övrigt är intet nytt underSolen,solen och tekniska solarna av varierande benämningsrepresentationer ulrik

  SvaraRadera
 4. Perversa veckan infaller under påsken.

  SvaraRadera
 5. Jag ska berätta för dig Kristian vad som verkligen är perverst. Vi alla känner och vet att homosexuella personer existerar bland oss, dom är här i eget kött och blod, dom finns helt enkelt.

  Av alla 4000 religioner har ingen har sett eller hört nån gud överhuvudtaget, ändå anser vi ha rätt att pga av nån abrahamistisk religiöst nonsens (kristendom, islam judendom) ha rätt att mörda, mobba, baktala och håna de personer ibland oss som är homosexuella. Fy va äckliga och skenheliga människor det finns bland oss ännu dessa dagar. På riktigt är de ju synd om dem, fast dom är ju bara korkade och ett resultat av en regelrätt hjärntvätt från barn och allt baserat på religiöst nonsens.

  Eflop

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem hånar vem nu?

   Radera
  2. Anonym6 augusti 2017 18:28

   Alla som anser sig ha rätt att mörda och håna andra människor baserat på religiösa fantasier. Jag hatar korkade religiösa idéer som får människor att tro att dom är förmer än andra människor. Idéer som får människor att hata och döda andra människors basr. Det finns goda och onda människor, men för att får goda människor att utföra onda handlingar behövs religion..

   Eflop

   Radera
  3. När man läser din text så förvånas man över att en sån god man kan hata och spy galla utan religion.
   Om jag förstått kristendomen rätt så har kristna förstått att de är dåliga människor och inte förmer än andra och därför söker räddning av han som kan hjälpa.

   Radera
  4. Anonym6 augusti 2017 22:39
   Det är de idiotiska religiösa idéerna som jag hatar inte de stackars människor som blivit utsatta av eländet, dom är endast ett resultat av dess omgivnings påtryckningar, precis som muslimerna som blivit muslimer bara för att dom blivit födda i muslimska länder.

   Inte vet jag hur god jag är men nog vet jag utan att läsa bibeln att det är orätt att t.ex mörda en annan människa. Jag behöver ingen bibel för att förstå det.

   Religion är ett virus som som sprider sig via föräldrar, släktingar och andra nära intressegrupper.

   Inte ser vi att nån föds till muslim i Larsmo eller hur? varifrån får alla Leastadianer sina korkade religiösa idéer om int från släkt och vänner?

   Kristendomen är bara en av de 4000 olika religioner som de kristna försöker försvara, helt utan bevis på att nån kristen molngubbe finns överhuvudtaget..

   Radera
 6. Enligt den enligt uppgift sekuläre doktor Siegmund Freud så har vi som bibeln säger mycket synd eller pervers drift i oss alla. Under studietiden ögnade jag i ett vetenskapligt verk om eller av honom att de flesta någon kort stund i tankarna t o m synes vara otuktiga både homosexuellt och ännu djupare i arvssyndspölen t o m skräckslagna av barnaskändartanken. Men det går över så snabbt om man vill vara normal eller kristen som borde ha arvssyndspölen stängd i motsats till dig flope som kanske inte vet att min parafras idag är att såsom vägen sanningen och Livet älskar sig och alla sannfärdiga kristna så älskar lögnsekulära sina andras och egnas lögngrupper. Största synden är Otron och förnekandet av Herren Herren Skaparen Frälsaren och Förlossaren Som främst genom Bibeln uppenbarat sin Allmakt ochÄra för all världen medan folk allt mera nytt och främmande vill lära. Därför vill jagJesus ära säger Torsten Nils Ulrik igen och igen och igen. Jag som var så läkemedelsverbalt barmhärtig under studietiden att jag berättade en påhittad vits av fabelkaraktär som var så här: en som kommit till himmelen såg en blind höna som gick omkring i gräset och när den till himlen komna frågade vem det var så svarades det; den där är SiegmundFreud.vitsen slut.
  Men eftersom i himlen ingen sjukdom och skada finnes och att Bibeln lär bättre en jag så önskar jag alla en god dag. Nat

  SvaraRadera
 7. Bilden säger allt...

  https://goo.gl/AkHQZZ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Styggeligt minsann!!! Undrar om sådant någonsin förlåtes av Gud. Torsten nils ulrik

   Radera
  2. Styggeligt minsann!!! Undrar om sådant någonsin förlåtes av Gud. Torsten nils ulrik

   Radera
 8. Riktlinje är att synd är synd och skall med nåd borttas. Men inte ens bibel och luther ville ge folk ideer i sådan syggeseutövande. Man borde dö om Gud vill om man förfört till sådant. Ulrik

  SvaraRadera
 9. Enligt en muslimsk sägen skall en typ motsvarande deras profet födas av 'en man' i de yttersta tiderna. Enligt tillfälligtvis bongade uppgifter.i media har först en med judiskbakgrund fött ett barn som man(transgrej), så ock en muslim långt borta och idag på iltalehti står att amerikanskt transpar avynglat ett gossebarn. Ni förstår kanske att hornen äktenskapsbrott och styggelse försvaraav timligt sett rätt så potenta krafter. Huuujedamej sån värld vi har men tryggare kan ingen vara än Guds oändliga barnaskara hälsar skrivaren torsten nils ulrik i sin fisdoft!!!+*

  SvaraRadera