onsdag 18 november 2015

Pastorn

Idag kom provtrycket från tryckeriet. Spännande! Nu vet jag hur boken ser ut "på riktigt" - och att allt har fungerat som vi tänkte oss det. Så nu vågar jag börja ta emot beställningar. Boken kommer att kosta 18 euro + p&p (vid direktköp av mig), och den går att beställa via e-post. (kristiannyman72@gmail.com) Meddela också adress när du beställer så jag vet vart jag ska sända boken! För den som vill komma undan postningskostnaderna kan jag meddela att jag planerat in ett "boksläpp" någon gång i December där det kommer att gå att köpa boken direkt "över disk". När det klarnar var och när meddelar jag på denna plats.

Som "aptitretare" klistrar jag in texten från bokens baksida - och en bild på boken så som den ser ut IRL. 426 sidor kriminalroman med en apologetisk och evangeliserande touch. Kanske ett julklappstips?



"Ett tio år gammalt ouppklarat mord. Ett till synes oförklarligt hat som till och med kan gå så långt att det driver en människa i döden. En hemvändande journalist mitt i en livskris och med en inre längtan som han inte själv vet om och som drabbar honom i efterdyningarna av en annan, mera akut, kris. Styrkan i den kristna gemenskapen. Detta är några av ingredienserna i denna historia som också handlar om medias makt och de risker för missbruk som följder med denna makt."





 

6 kommentarer:

  1. Läcker layout!!! h. Torsten Nils Ulrik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kriminalromanförfattaren Kristian,
      Väntar med spänning på "boksläppet"!!

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Ulrik. Ja, är det inte?! :) Min kära hustru har gjort ett mycket gott jobb med ombrytning och layout. Bilden säger inte allt, utan jag tycker den ser ännu bättre ut i verkliga livet. Jag får bara hoppas att innehållet når samma nivå! :)

      Radera
  2. Grattis! bra jobbat. Det krävs nog mycket energi och fokus med att skriva en bok kan jag tänka mig.

    Det skulle nog finnas mycket lokalt och verklighetsbaserad fakta att skriva om.

    Kanske en trilogi som Stieg Larsson om kriminella österbottniska pastorer :)

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller utredningar om enligt Herrens Jurisdiktion irrläriga och omoraliska läror och lärare:) säger Torsten Nils Ulrik

      Radera