onsdag 11 november 2015

Könsnihilismens följder

Jag har många gånger här på bloggen skrivit om och varnat för den förvirring dagens könsnihilism kommer att leda till och det lidande detta kommer att föra med sig. Pojkar ska inte uppfostras som pojkar och flickor inte som flickor, utan alla ska själva få  ta reda på och utforska vilket kön "hen" är - och allt är möjligt. Män ska få gifta sig med män och kvinnor med kvinnor. Den värdeliberala vänstermedian skjuter på denna utveckling och missar inte en chans att på sätt eller annat berätta hur viktigt och bra detta nya är. Vi ska alla, börjandes från när vi är små, hjärntvättas så att vi börjar bejaka denna könsnihilism.

För några dagar sedan uppmärksamgjordes jag på ett nytt ord. (Nytt åtminstone för mig.) Ordet är "könsdysfori". När man googlar ordet på nätet kan man hitta en förklaring som lyder: "Psykisk störning som yttrar sig i psykiskt lidande till följd av starkt intresse för att vara en person av motsatt kön än det kroppsligt sett egna." (En liten undran: Hur länge till tror du att detta får kallas en "störning"?) Alltså! Denna förvirring har ett namn! Detta var något helt nytt för mig. Nå, nu har det visat sig att denna så kallade könsdysfori ökar kraftigt bland barn och unga i Sverige - och i andra länder där denna förvirring bereds rum i människornas/barnens sinnen.

Jag har ofta också fått frågor om hur jag menar att den förvirring jag talar om kommer till synes och hur jag kan påstå att det nya genustänkandet (och det nya äktenskapet) kan ses som att det att "något till för någon är något bort från någon annan". Nå, här har vi ett bra exempel på just detta. Förvirringen (könsdysforin) ökar. Frågan är kanske bara om vi klarar av att se orsakssambandet. Eller rättare sagt: Om vi vill se det. För det är nog det som det handlar om. 

2 kommentarer:

  1. Du har rätt. Och GRUNDORSAKEN är SYNDEN i människan och i världen. Den skapar disharmoni och förvirring både i människornas samliv och egna sinnevärld.

    Mot synden finns ett bra medel som Kristi Församlingar och kristna och den Helige Ande förvaltar; nämligen, Bättring= Ånger och Tro på Syndernas förlåtelse samt en uppmaning att inse fakta; Nåden i Jesu Namn,ja, i Hans Blods kraft enbart är det som kan hjälpa och frälsa och sedan får vi "ta det lugnt och vila" sedan vi försonats med Gud och rett upp våra mellanhavanden med andra och fortsättningsvis vartefter de uppstår.
    Faktum är är ju nog att det är ett lidande när synden frestar och anfäktar och man stundom faller, ja, alltid på något sätt i tanke Ord eller gärning. Men Gud tillräknar oss inte synden om vi upptagits i Jesu legioner kadrer och battaljoner, vill vara Hans och bekänner hans namn då han vill.
    Man bekänner sin synd inför Gud och ber om Nåd och gör rätt mot nästan om möjligt. Så har den kristna kyrkan gjort i båda årtusendena.
    Självklart är ju att man inte skall bryta mot sin nästa med flit eller för någon förtjänsts skull. Men eftersom det händer många det också; utan att folk ber om ens ursäkt utan fortsätter sin väg i sitt hyckleri i de kretsar som de behållit så kan en fri och lycklig Kristen mot vilken orätt görs/gjorts ändå be sitt Fader vår och Herre förlåt dem fast känslorna av rättvisepatos och t o m hämndlust svallar och livet slås sönder.
    Ty den kristne Vet att Guds Ord Jesus Kristus Är Evig Sanning och Han är en outrannsaklig förlåtande Gud och den som lagts sin hand i Hans händer är trygg hur sig allt än vänder. ( hur man beter sig är en annan sak, sa argsint jubelgalning)
    Mot all slags djävulens och syndens åstadkomna dysfori må vi bedja: Tag Herre våra händer uti din Hand och Låt oss ögat sluta så att vi ser Dig; Vårt liv vårSanning Lycka och Rätta levnads Väg....Amen i Faderns och sonens och den Helige Andes Namn. hälsar Torsten NilsUlrik. Gud är Nådens GUD men han är också förr eller senare en hämnare over orättfärdigheten...

    SvaraRadera
  2. http://www.logosmappen.net/uppbyggelse/sanger/jm/mp3/08_jagariherrenshander.mp3

    SvaraRadera