måndag 30 maj 2016

Fullständigt bisarrt!



Strävan efter att vara politisk korrekt och att möta hbt-lobbyns skruvade samhälls- och människosyn får allt som oftast fullständigt bisarra drag. Jag klipper och klistrar från tidskriften Världen idag  angående debatten om toalettlagen i USA.

Debatten fick riktig fyr efter att delstaten North Carolina i mars antog en lag som hindrar lokala myndigheter från att införa regler som tvingar företag och organisationer att låta personer använda en annan toalett än den som är avsedd för deras biologiska kön. Lagen antogs som en reaktion på att staden Charlotte infört en förordning som skulle ha tvingat privata företag och verksamheter att ge transpersoner tillgång till samtliga toaletter, och stadens liberala styre vägrade dessutom att ge kyrkor och religiösa organisationer undantag. Den nya "badrumslagen" medför bland annat att lokala myndigheter inte får frångå delstatens regelverk som säger att gemensamma toaletter ska vara könsseparerade och att privata verksamheter är fria att sätta sina egna regler.

Observera nu mycket noggrant vad som sades här: "North Carolina antog en lag som hindrar lokala myndigheter från att införa regler som tvingar... Den nya lagen säger att...privata verksamheter är fria att sätta egna regler." De som arbetar för transpersoners rätt att använda toaletter utifrån sitt upplevda kön (och inte utifrån sitt biologiska kön) arbetar med tvånget som medel. North Carolinas lag ger frihet för "privata aktörer" att göra som de själva finner vara bäst. Säger inte redan detta var våra sympatier borde ligga?

Elever eller föräldrar som invänder mot att en elev av manligt kön byter om bland flickorna måste enligt direktivet finna sig i det. Den ”jämställda tillgången” gäller även om ”andra studenter, föräldrar eller invånare i samhället har invändningar eller uttrycker oro”.

Den lilla andelen transpersoners rätt att agera utifrån sin upplevda könsidentitet kör helt kallt över majoritetens rätt till trygghet. Allt för att blidka hbt-lobbyn.

[Tidskriften] Time har talat med Ellen Vandevort, en mamma vars dotter idrottar på en offentlig idrottsanläggning i New York. Flickorna i simlaget är nu rädda för att byta om i kvinnornas omklädningsrum vid bassängen, sedan en ”individ med skägg” setts där. Ellen Vandevort menar att myndigheterna inte är konsekventa. Exempelvis tillåts inte vuxna utan barn att vistas på lekplatser. Detta medan samma vuxna – främlingar – tillåts duscha och byta om inför nakna, sårbara barn, säger hon.

Bisarrt var ordet. Så här oerhört skruvat kan det bara bli om och när hbt-frågorna och hbt-lobbyn ligger bakom.

Sedan i mars tillåter den aktuella anläggningen att alla har rätt att använda det omklädningsrum som stämmer med deras ”könsidentitet eller könsuttryck”. Enligt ett anslag som sattes upp utanför omklädningsrummet i mars är det inte tillåtet att begära någon form av bevisning för vilket kön en person har, och brott mot policyn kan leda till åtal.  

Just så. Ser du vad som sägs här? En man kan gå in i flickornas omklädningsrum och hävda att han är en transperson, och om någon protesterar – eller ens frågar efter någon form av bevis för att så är fallet – kan denna person åtalas. Det finns tydligen inte längre några gränser för hur idiotiskt vi kan ställa det för oss. Men detta är nog, trots allt, helt följdriktigt. Är det någon som kommer ihåg att jag har skrivit om att hbt-aktivismen från början också hade pedofilorganisationer med under sitt paraply? De fick inte vara med längre när hbt-frågorna skulle göras rumsrena, men saken finns nog tydligen kvar på agendan ännu idag. Om inte förr så nu visar följderna av hbt-lobbyns härjningar att man inte har något emot att bidra också till pedofilernas intressebevakning. 

Så här idiotiskt ställer vi det alltså för oss när förnuftet får vara på undantag. Just nu i "the land of the free and the home of the brave". Allt för att inte "diskriminera". Och då är detta bara början, får man frukta. Det kommer mera, som det brukar heta.

8 kommentarer:

  1. Ja, det sågs säkert ett och annat i Sodom och Gomorra också förrän de omstörtades i eld som varning åt kommande tiders ogudaktiga....
    På tal om barnaskändande så nämns det inte mig veterligen explicit i Bibeln. Att denna förödande styggelse är och varit igång i den värld vi lever i tyder på att vilddjuret stigit upp ur avgrunden redan, sade jag just åt en kristen bror.
    Ordet "Barnaskändande" uttrycker bättre vad det är frågan om än det förmildrande främmande ordet "pedofili".
    Vad jag vet så blir alla åldrar och allt skapat numera skändade; mot betalning eller utan betalning.
    Och detta maktmedium neti tycks sprida allt som en cancer av lösaktighet.
    Kabeltv lär vara rena söndagskolboken i jämförelse med intrnet.
    Serubbabel.Ta. Kom Herren Jesus Amen säger torsten nils ulrik

    SvaraRadera
  2. "Ellen Vandevort menar att myndigheterna inte är konsekventa. Exempelvis tillåts inte vuxna utan barn att vistas på lekplatser. Detta medan samma vuxna – främlingar – tillåts duscha och byta om inför nakna, sårbara barn, säger hon."

    Nå, nog kan ju pedofiler redan nu byta om och duscha med barn var de vill. Vuxna tillåts i de flesta simhallar och idrottsanläggningar redan nu, även här i landet. Den här nya lagen ändrar inte alls på det faktumet. Så herrarna kan kika på pojkar och damerna på flickor. Och eftersom du menar att pedofili är så jämförbart med homosexualitet så borde ju det vara ett mycket större problem än om någon sällsynt heteropedofil får ett extra omklädningsrum till sitt förfogande via den här lagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 23:02. Så du försvarar den här lagen? Det tycker jag också är ganska bisarrt.

      Radera
    2. Jag menar bara att om du är konsekvent med det här argumentet så borde du upprört reagera på alla simhallar i vår närhet som tillåter vuxna och barn i samma omklädningsrum. Gör du det? Eller är det skillnad på när det argumentet gäller?

      Radera
    3. Anonym 06:05. Vad är det du riktigt försöker säga här? Om jag förstår dig rätt så menar du att "eftersom det redan är så illa så har det ingen betydelse att det bli ännu värre". Det är ju som att säga att eftersom miljön redan är så förstörd gör det inget om vi förstör den lite till. För att ta ett exempel. Vad är det för typ av logik? Nå, jag ska själv svara på den frågan: Det är inte alls logiskt. Men så här blir det när annat än förnuftet och logiken får styra.

      Radera
    4. Nej. Jag menar att ingen har kommit på tanken att det skulle vara något problem i våra simhallar. Men om man har en sån agenda att man alltid förfasar sig över hbt-frågor så blir plötsligt även denna "hittills-inget-problem"-sak ett problem. Men bara just i hbt-kontexten. Det är riktigt sjuttons oärligt.

      Radera
  3. Lade någon märke till hur Ukraina försäkrar sig om stöd från eu-roparnaporna....??
    Det gäller en viss parad i Kiev....
    Nej ni. VE VE VE över världen; både över österländska mördare och och antikrister såsom materialist folväldesstyggelse antikrsitiska styggelseidkare och vetenskapstillbedjare .

    ALLA är ju enligt Guds Lag och ofta enligt gärningen äktenskapsbrytare och syndare av alla slag.
    Omvände sig den som kan (och vill???)!!!+.
    Kommen och given Ära och Välde åt Guds Ord och avslöjen den onde världsfursten och den ljumma och döda kristendomen som inte se att den redan är en utspydd spya som rinner i kloaken på väg till helvetet hur sällt(småler) snällt "medmäsnksligt" och vackert de än talar och gör.
    Kanske du själ som tar varning hittar Guds Ord och Nåd. säger Ulrik I Jesu Namn.

    SvaraRadera
  4. Enligt uppgifter på ett multinationellt amerikanskt nyhetsbolag produceras 55 procent av barnporren i USA. DE som har syndat på nätet men undvikit barnporren ser att de även skändar sina gamlingar i det landet.
    Nå där finns mycket gott i skithögen Usa också, myki goda ideal och nykter tro.
    Men onaturlig vällustsynd torde vara minst 83 procent av den hundraprocentiga förbannelsen som porren utgör.
    Och detta sprids med nu en teknik mycket effektivare än på hitlers och Chaplins tid och alla måste vi ta materialismen som given med ssmygreklamen och allt och smygnakenhet;; ja på våra egna gator och i våra församlingar stoltserar man med inristade märken på sin kropp; den ofta halvt oklädda.
    Surgimus! Surgimus! Surgimus!
    Låt oss stiga upp i ånger och tro och förkunna Guds Ord Nåd och Dom. Därtill blev vi i dopet kallade.
    Ånge-r-ulrik på gång igen och då har vi ännu inte talat om förhärligandet av våldet och vanvördigt beteende som är vår kulturs största skam i vardagsunderhållningen.

    SvaraRadera