torsdag 10 december 2015

Bokrelease

Det blir så mycket om boken nu att det nästan blir tjatigt. Men det blir väl så när man ger ut på eget förlag - man behöver berätta om vad som är på gång. Nå, nu inkommande lördag (12/12) kl 14-16 blir det alltså boksläpp i Ytteresse bönehus i samband med den julförsäljning som ordnas där. Om du inte har möjlighet att komma in, men är intresserad av att köpa ett ex, går det bra att ta kontakt via e-post så får vi avtala om hur du kan få tag på boken.

För den som missade annonsen i dagens ÖT klistrar jag in den här:




7 kommentarer:

  1. Väljer att kommentera här eftersom det är ditt senaste inlägg :) Har just läst ut din bok och kan verkligen rekommendera ! Mina tankar gick till "Stengrunden" av Bo Giertz och vad den betytt för otaliga människor... Kanske din bok kunde få vara ngt av "vår tids" stengrund ! Även om det stundom tycktes gå lite "överix" så funderade jag i mitt stilla sinne att scenarierna kunde vara verklighet ett fåtal år framöver...Den som lever får se !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Erik:-) Om hjältarna "vid ett stresstillstånd" skulle ha presenterat sina iakttagelser för korrumperade läkare eller andra fallna vårdmyndigheter så skulle de ha fått höra "Nu rullar era tankar lite för snabbt". Knapra dina piller och sluta besvära oss.
      Dock. Undantag finns.Jag vet att en och annan faktiskt dock försöker, begrundar och lyssnar och gör rätta anteckningar och tvingar ej mediciin direkt och för att skada som i Sovjet.
      Och förrresten så skriver Gud i alla fall upp allt och det står kvar tills det är förlåtet eller bekänt.
      "TrofasT är Vittnet i skyn" Hall-Elu Immanu-El+!¤

      Fienderna kan redan ha gått för långt visavi sin egen möjlighet till Frälsning. och det blir som på nazitiden farligt för alla...Speciellt då deras avgudar hotas.

      Skrivet av anonym som gjort sina iakttagelser bland "nikolaiter" och kyrkliga agnostiker mfl och där ändå fått inse att Vare sig vi leva eller dö höra vi Herren till om vi följer hans Ord i Lära liv och lidande, ja, i ånger och tro.

      Radera
  2. Hej. Jag vill passa på att tacka dig Kristian för den oroligt spännande och intressanta bok du skrivit.
    Nu har jag läst ut den och faktiskt så är det ditt fel Kristian att jag inte varken städat eller bakat till jul ännu. Du skrev helt enkelt en alltför fängslande bok...
    Skämt åsido, det är nog mitt eget fel att jag prioriterat läsning framför städning.
    Temat var rykande aktuellt, jag tyckte nästan ibland att jag varit med om liknande saker själv. Ofta kände jag igen olika situationer, vilket gjorde boken ännu mera intressant.
    Slutet var så spännande att jag missade en middag.Slutklämmen anade jag faktiskt, kanske för att jag känner igen dina resonemang. :-)
    Summa sumarum. Den bästa bok jag läst på flera år!!
    Till er andra. Köp Kristians bok, den är en fin julklapp o passar åt alla!
    Hälsn Vi som köpte 5 st ! :-)

    SvaraRadera
  3. Tryckfel. Otroligt spännande skulle det stå. Sedan var den också så fantasifull och innehållsrik på många sätt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det vänliga omdömet! Och så får jag beklaga ifall boken ställt till det med julförberedelserna! :) Om det är någon tröst så ligger vi själva också efter ganska ordentligt...

      Radera
  4. Grattis Kristian! Du har förverkligat det som jag hittills bara har drömt om - men gjort vissa förberedelser för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! FÖrberedelserna är viktiga. Jag gick under flera år före detta projekt in för att gallra i mina åtaganden för att möjliggöra detta. Med bakspegelsperspektiv inser jag att det var helt avgörande för att kunna hitta den tid som krävdes.

      Radera