måndag 7 december 2015

Det kom ett paket...

Så kom äntligen bokförsändelsen! Ett par dagar försenad, men det kanske inte spelar så stor roll. Ett tredjeldels ton böcker... De beställningar som skulle levereras per post for redan iväg på förmiddagen, så den som har beställt får börja vänta på paket!

För alla andra som är intresserade av att köpa ett ex för eget bruk - eller som julklapp! - kan jag meddela att det blir officiellt boksläpp i Ytteresse bönehus inkommande Lördag, alltså den 12/12, kl 14-16. Detta i samband med den julförsäljning som vi ordnar till förmån för bönehuset. SLEF-Media kommer också att vara på plats, så här finns goda möjligheter att införskaffa bra julgåvor!

Vad gäller min bok går det också att få tag på den via SLEF-Media. De har öppet varje vardag nu i december på Korsholmsesplanaden 2 i Vasa.






1 kommentar:

  1. Grattis. Må väl gå! Säger en som "bara har ord" att gotta sig åt när Livet förtryckare breder ut våld,otukt och förvile i samfund och stater. Jag håller mig fjärran från världens krig och säger. Guds Ord är EvigSanning och Goott. Jag tro att din bok blir bra bara mina storvulna tankar inte få får bråttom sedan:-) Hälsning skrivare Ulrik Torsten nils.
    Haiku haiku hai
    långsamt går min pennas krafs
    binder bild till ord
    ett ett två stava rätt så.

    SvaraRadera