tisdag 27 november 2018

Ett apologetiskt relationsdrama





Nu är boken klar! Den for in till tryckeriet igår, och borde förhoppningsvis komma därifrån på fredag. Om allt går bra. Mera information kan hittas på SLEF-Medias sidor. Där går det också att beställa boken.

6 kommentarer:

  1. Ett första steg mot att bli en framgångsrik författare. Lycka till!

    Esa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Nu vet jag inte om det går att bli någon framgångsrik författare på svenska i Finland, men det är nog inte heller mitt mål. Min förhoppning är att boken skulle få bli till välsignelse för den som läser den. Det vet jag ändå redan nu att den här boken, språkligt sett, är bra mycket bättre än den förra. Det är intressant hur en bra lektör med en välfylld rödpenna kan påverka ett manuskript... :)

      Radera
  2. Grattis Kristian,äntligen har väntat på boken:-)
    Blir bra julgåva!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ole. Förhoppningsvis blir den till både nytta och nöje!

      Radera
  3. Är boken en teologisk analys?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Patrik. Nej, åtminstone inte i första hand. Snarare då en historisk analys i romanform. Jag är oerhört intresserad av historia, speciellt biblisk historia, och att se hur icke-bibliska källor stöder de bibliska påståendena. Det här gör att boken också blir apologetisk. Men framför allt är det en roman som följer huvudpersonen (och hans flickvän) under några veckor som blir avgörande för deras framtid.

      Radera