onsdag 15 september 2021

Undrens tid är ej förbi!

Rubriken på detta inlägg hade också kunnat vara "Vad har hänt med Svenska Yle?", för det är det som denna text ska handla om. Under de senaste några dagarna har Svenska Yle nu publicerat två artiklar som lyfter fram "den andra sidan" av två av våra dagars mest kontroversiella frågor och därmed underminerat den propaganda som annars översköljer oss i media. 

Jag tänker då på transfrågan och Covid-vaccinationerna. Artikeln om Mira som genomgått könskorrigering och nu vill vara kvinna igen är inget mindre än en bomb. Den underminerar på ett synnerligen anmärkningsvärt sätt det medborgarinitiativ som vill förnya landets translag och göra det mycket lättare att redan som tonåring korrigera sitt kön - ett initiativ som Svenska Yle hittills har stött reservationslöst genom sina publicistiska val. Läs gärna artikeln om Mira! Den är väldigt upplysande. 

Den andra artikeln publicerades i morse och i den kan vi läsa om en undersökning som visar hur väldigt vanlig hjärtmuskelinflammation är hos unga pojkar som fått Covid-vaccin. Samt att Norge och Storbritannien bara ger en dos till 12-15-åringar eftersom "det är tryggare för dem". Detta är skrämmande uppgifter, men ett stort plus till Svenska Yle för att de vågar ge oss också sådan information som går emot det gällande narrativet!


48 kommentarer:

  1. Klart du tänkter på transfrågan, allting om hbtq är ju en "propangadabomb" för dig. Ett undantag underminerar ingenting, men det undantaget är det enda du har att köra med i din propaganda. Förslaget till translagen säger absolut ingenting om korrigering, men du läser ju aldrig nånting heller. Translagen handlar bara om att juridiskt ha rätt att kalla sig det man vill kalla sig. Läs, Kristian. LÄS.

    "Väldigt vanlig" betyder i detta fall 0,0162%. Notera att hjärtmuskelinflammation går ofta om av sig själv, nån gång behövs antibiotika. Enligt en rapport från Sverige hade 78732 ungdomar under 20 år konstaterats ha fått covid, 1,3% av dessa behövde sjukhusvård, 0,06% behövde intensivvård. Fem unga hade avlidit av covid. Betydligt fler än vad som fått hjärtmuskelinflammation.


    https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/56ce20d2420c4e5aa0b17e708b13862d/covid-19-vaccination-barn-sarskilda-grupper-ungdomar-16-ar.pdf

    Du påstod här tidigare att du inte försöker uppmuntra till vaccinkritik, men det stämmer ju inte alls.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lobbyisten. Nu tror jag bestämt att du blandar ihop detta med vem som inte läser och vem som gör det. Det var bevisligen du som inte hade läst vittnesbördet du kommenterade häromsistens.

      Det är korrekt att medborgarinitiativet gällande translagen (inte "translagen" som du skriver) handlar omd en juridiska biten, men dessa två saker hör givetvis ihop och medborgarinitiativet öppnar också för ändringar när det gäller det kirurgiska (se förslaget till ändringarna i §6).

      Att du sedan hävdar att "Fem unga hade avlidit av covid. Betydligt fler än vad som fått hjärtmuskelinflammation" visar nog att du inte alls har koll på siffrorna.

      "Du påstod här tidigare att du inte försöker uppmuntra till vaccinkritik, men det stämmer ju inte alls."

      Fel igen. Jag uppmuntrar inte till vaccinkritik. Jag noterar med tacksamhet att Svenska Yle vågar vara balanserad i sin rapprtering (för en gångs skull). Det är verkligen inte samma sak som att "uppmuntra till vaccinkritik".

      Radera
    2. Det blev ett syftningsfel efter att jag la in meningen med unga som dött. Det är betydligt vanligare, 800 gånger, att råka ut för allvarlig covid än för att få hjärtmuskelinflammation. Vidare kan man, om man är intresserad av att faktiskt veta nånting om ämnet, googla och läsa att i hela USA har ingen ung dött i hjärtmuskelinflammation: https://www.smh.com.au/world/north-america/no-deaths-in-young-us-adults-with-myocarditis-after-pfizer-shot-20210831-p58ncl.html
      I covid har unga dött. Behövs det en expert att avgöra om död är mer eller mindre allvarlig än hjärtmuskelinflammation?

      Medborgarinititativet "öppnar inte upp" nånting mer än vad som varit, utan tar inte ställning. Därför skrivs:

      "6 §
      Valtuutussäännös

      Sukupuoliristiriidan lääketieteellisen tutkimuksen ja hoidon järjestämisestä säädetään tarkemmin sosiaali- ja terveysministeriön asetuksella. Sosiaali- ja terveysministeriö voi lisäksi antaa mainituista asioista tarkempia ohjeita."

      Översatt: om medicinsk undersökning och vård föreskrivs noggrannare med social- och hälsovårdsministeriets reglering. Ordet "kirurgi" har du lögnaktigt och propagandamässigt igen lagt till. Eller påstår du att "kirurginen toimenpide" finns i texten jag kopierade från medborgarinititativet?

      Jag fattar verkligen inte att ärlighet har så lite betydelse för dig, Kristian.

      Radera
    3. Lobbyisten. I texten finns orden "lääketieteellinen hoito". Det räcker mer än väl för att inse att det är så som jag skriver, alltså att detta initiativ öppnar för ändringar som rör det kirurgiska. Både du och jag vet också att när man börjar röra i saker som detta så ger man sig ut på ett sluttande plan. Men om man är oärlig kanske man blundar för detta för att få igång processen, så att säga.

      Sedan kan man "korrigera" sitt kön på två olika sätt. Juridiskt och kirurgiskt. I texten säger jag faktiskt inget om det kirurgiska - det är du som genast attackerade mig för det. På tal om ärlighet...

      Radera
    4. Hittar du "lääketieteellinen toimenpide" då? Nej, det gör du inte. Ingenting i lagförslaget skulle ändra nånting alls i det hänseendet.

      Och på tal om ärligheten då, eller förmågan att läsa den egna skrivna texten, så här skrev du i kommenteraren 16 september 2021 05:56:

      "...öppnar också för ändringar när det gäller det kirurgiska (se förslaget till ändringarna i §6)."

      Vilket är det nionde ordet i citatet?

      Jag fattar verkligen inte att ärlighet har så lite betydelse för dig, Kristian.

      Radera
    5. Lobbyisten. Nu märker du ord. Hoito, toimenpide. Det gäller för det samma i detta sammanhang.

      Och ja, jag lyfter fram "det kirurgiska" 16/9 05:56, men detta efter att du gjort det samma 15/9 18:57. Eller hävdar du att det INTE är det du talar om när du skriver: "Förslaget till translagen säger absolut ingenting om korrigering..."

      Radera
    6. Lagförslaget märker ord, och hoito och toimenpide är två helt olika saker. Det fattar alla som kan finska. I lagförslaget har man inget intresse för vården, den kan förbli som den är, eller så inte, men det överlåts åt helt andra människor. Läs inte in sånt som inte finns skrivet. Läs rätt.

      Ja, du lyfter fram "kirurgiska" trots att du säger att du inte gör det. Försök hålla koll på vad du skriver själv innan du påstår vad andra skriver eller inte skriver.

      Radera
    7. Lobbyisten. Hoito och toimenpide är inte synonymer, men det senare ryms in i det förra. Att, som du, i sin desperation märka ord på detta sätt vittnar om att man inte har så alldeles mycket att komma med.

      " Läs inte in sånt som inte finns skrivet. Läs rätt."

      Mer relevant skulle det vara för dig att inte låtsas vara naiv (eller kanske du är det?) och låta bli att spela dum. Som jag konstaterat många gånger: Detta handlar om ett sluttande plan och när man ger sig in på det följer det andra på det första.

      "Försök hålla koll på vad du skriver själv innan du påstår vad andra skriver eller inte skriver."

      Men hoppsan! Det var ju du som behövde göra det, precis som jag skrev ovan.

      Radera
    8. Nu vet jag ju inte vems desperation som avses, men om man i lagsförslaget hade velat få in, som du verkar hoppas, kirurgiska åtgärder, så hade man säkert skrivit in det. Men det har man alltså inte gjort. Du får förstås tjafsa om ord och synonymer, men om det finns löfte om vård, så betyder det inte att det finns löfte om ingrepp.

      Om du får tandvård, så är det sköterskan som rengör, men tandläkaren gör ett ingrepp, en rotfyllning.
      Har du brutit armen, så vårdas såret av en sköterska, en läkare gör ingreppet och gipsar. Och så vidare.

      Det är lite onödigt att dividera om ordet kirurgiska, alla kan se att du skrivit in det först, varefter du senare hävdar att du inte gjort det.

      Radera
    9. Lobbyisten. Felet med din argumentering här (eller rättare: ett av dem) är att du inte insett att detta handlar om ett sluttande plan. Du kan inte, av flera orsaker än jag nämner här, utgå ifrån det som explicit står skrivet. Alla vet att detta bara är början. (Utom du då, eventuellt.) I övrigt gäller ännu de andra argumenten jag gett - du har på inget sätt lyckats omkullkasta dem med ditt orddribblande.

      Radera
    10. Det är bara du Kristian som dribblar med ord, jag bara citerar det som står i medborgarinitiativet och lagförslaget.

      Ditt sluttande plan har du nämnt i många sammanhang, och det är just rubriken för ett av de klassiska retoriska misstagen. Det är nämligen ett bevis på att skribenten saknar reella argument och måste ta till påhittade dito.

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Sluttande_planet_(argumentation)

      Fortsättningsvis verkar du stå för att du inte nämnt "kirurgiska" fast du bevisligen gjort det.

      Radera
    11. Lobbyisten. Den som inte ser att vi är på ett sluttande plan i alla frågor som rör kön och sexualitet är blind. Jag beklagar.

      Radera
  2. Är 162 fall på en miljon är ”väldigt vanligt” enligt dig?

    Vaccin, som alla läkemedel, kan ha biverkningar. Man måste göra en avvägning vad som är mer riskabelt - att genomgå sjukdomen eller riskera biverkningar. I det här fallet, som fakta-lobby förtjänstfullt upplyser, är Covid farligare än hjärtmuskelinflammation.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jan. Det finns inget förtjänstfullt i det lobbyisten skriver. Tvärtom finns där faktafel och ohövligheter.

      Det är helt sant att man måste göra en avvägning. Som Svenska Yle förtjänstfullt (där är ordet rätt använt!) rapporterar har både Norge och Storbritannien gjort just detta och låtit bli att ge 12-15 åringar den andra dosen. Det vittnar nog, vill jag påstå, om motsatsen till det du skriver om vad som är farligare. Och ja, ett fall på 6172 vaccinerade kvalificerar nog som väldigt vanligt i det här sammanhanget.

      Radera
    2. Kristian, biverkningar som ligger mellan 1/1000 och 1/10000 räknas som "sällsynta". För att en biverkning skall räknas som "mycket vanlig" skall den inträffa oftare än en gång per tio vaccinerade.

      Med ditt resonemang är Överessebor "väldigt vanliga" i Finland...

      Radera
    3. Jan. Jag använde mig inte av de termer som används inom läkemedelsindustrin. Överlag försöker jag minska på användningen av förstärkningsord, speciellt ordet "väldigt". Så där ska jag ge dig rätt. Det är inte väldigt vanligt. Men onödigt vanligt är det. Tyvärr.

      Radera
    4. Jan. Fortsättning. Sedan vet jag inte riktigt om liknelsen med Överesseborna är så bra. De är, vad jag vet, inte alls så skadliga...

      Radera
    5. Överessebor utgör i stort 0,0162 procent av befolkningen i Finland. Därav liknelsen.

      Radera
  3. En SARS-CoV-2 infektion är INTE lika allvarlig som en myokardit!
    Fallet "Mira" (eller Kaj som hon kallat sig)) är ju helt väntat. Oansvarigt att man på oklara indikationer börjar försöka "ändra" på en förvirrad ungdoms kön. Det är ju medicinskt/biologiskt sett omöjligt. Könskromosomerna kan INTE förändras. Nu får hon resten av sitt liv dras med skägget och basrösten (finns möjlighet till operation av stämbanden, men utgången osäker).
    Det finns visserligen coronaskeptiska läkargrupper som t.ex. Docs 4 Open Debate i Belgien. De anser coronavirussjkd. vara en vanlig flunssa. Det kanske vi inte riktigt anser i Finland. Inte heller litar vi på hydroxychlorin eller ivermektin som botande läkemedel mot viruset. I detta hänseende får man nästan "dryyft" till pandemins begynnelsetider då man som alternativmedicinering bjöd närmast på vitlök och vitaminer!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allan. "En SARS-CoV-2 infektion är INTE lika allvarlig som en myokardit!"

      Jag har inte tillräcklig kunskap i ämnet för att avgöra hur det är med den saken. T.o.m. experterna är tydligen av olika åsikter i saken. Men faktum är att Covid inte alls tycks slå så hårt mot barn och tonåringar, även om det förstås finns undantag, och myokardit är sannerligen inget att leka med.

      "Nu får hon resten av sitt liv dras med skägget och basrösten (finns möjlighet till operation av stämbanden, men utgången osäker)."

      Jag befarar att de saker du nämner är av mindre betydelse, trots att de säkert också är oerhört jobbiga. Jag tänker på orden i artikeln om att "en stor del av de som söker sig till könsbekräftande vård har mentala problem". (Orden "en stor del" torde dessutom vara en underdrift.) De ytterst tragiska exempel på människor som tagit livet av sig efter denna rumba talar tyvärr sitt tydliga språk om att detta är allvarliga saker som medicinen har börjat blanda sig i på helt galet sätt.

      Radera
    2. Nämen suck. Man kan ju inte jämföra en infektion med en biverkning till vaccineringen. Inte får ju alla vaccinerade den biverkningen. Man måste ju jämföra riskerna med en infektion med riskerna med vaccineringen.

      Radera
    3. Kristian skriver "Jag tänker på orden i artikeln om att "en stor del av de som söker sig till könsbekräftande vård har mentala problem"

      Det samma om mentala problem gäller de flesta religiösa personer som kommenterar på denna blogg. Det har ju även visat sig att religiösa personer har ett lågt IQ. Det är något som man verkligen inser när man tänker på fablerna i antika skrifter religiösa personer tror är sanningar.

      Radera
    4. Anonym 11:03. Nu förstår jag inte riktigt hur du resonerar. Det är risker som jämförs. Jag konstaterade att Covid inte tycks slå så hårt mot barn och tonåringar (riskutvärdering), och så handlade det uttryckligen om riskerna med vaccineringen (1 av 6172 fick myokardit enligt undersökningen).

      Radera
    5. Anonym 04:47. Så nu tar du dig för att ställa diagnoser? Intressant! Vad har du för kvalifikationer?

      Radera
    6. Vilka är dina kvalifikationer då, Kristian? Kanske skulle du föregå med gott exempel? Enligt citatet nedan vållar matematik ett stort bekymmer för dig.

      "Jag konstaterade att Covid inte tycks slå så hårt mot barn och tonåringar (riskutvärdering), och så handlade det uttryckligen om riskerna med vaccineringen (1 av 6172 fick myokardit enligt undersökningen)."

      Om 1 på 6172 fick myokardit, och 1 på 76 krävde sjukhusvård av covid, vilket är med ovanligt?
      Om 1 på 6172 fick myokardit, och 1 på 1667 behövde intensivvård för covid, vilket är mer ovanligt?
      Om ingen dog av myokardit, och fem unga dog av covid, vilket slår hårdare?

      Radera
    7. "Anonym 11:03. Nu förstår jag inte riktigt hur du resonerar."
      Jag hänvisade till det som Allan skrev "En SARS-CoV-2 infektion är INTE lika allvarlig som en myokardit!". Här jämförs ju myokardit med en infektion. Istället bör man jämföra risken en infektion för med sig med risken en vaccination för med sig. Båda har risker, men de är olika. Att välja ut en viss vaccinationsbiverkan och påstå att just den är allvarligare än infektionen är nonsens.

      Radera
    8. Som ett tillägg till ovan kan man också konstatera att det är en viss risk att få myokardit som en följd av infektionen också. Den här risken verkar vara större än att få det som en följd av vaccinationen. https://www.newscientist.com/article/mg25133462-800-myocarditis-is-more-common-after-covid-19-infection-than-vaccination/

      Radera
    9. Lobbyisten. Varifrån får du siffran att 1 av 76 barn och unga som fått Covid behövde sjukhusvård? Undersökningen säger TVÄRTOM mot vad du påstår att "For boys 12-15 without medical comorbidities receiving their second mRNA vaccination dose, the rate of CAE is 3.7 to 6.1 times higher than their 120-day COVID-19 hospitalization risk as of August 21, 2021"

      Och du beskyller mig för att ha problem med matematiken? Jag har tidigare konstaterat att du bara är för rolig. Men faktum är att detta inte är roligt längre.

      Radera
    10. Anonym 09:43. Ok, det var alltså inte det jag skrev du reagerade på. Men angående det du skriver får jag hänvisa till den amerikanska undersökningen.

      Radera
    11. Anonym 09:52. Det är relevant info i sammanhanget. Men i detta bör man förstås då också räkna in hur många som får infektionen och hur många som blir vaccinerade. Det som gör denna ekvation så svår är det faktum att ju fler som tar vaccinet desto färre får infektionen...

      Radera
    12. Det den uppmärksamme läsaren lägger märke till, och som ännu kan påpekas gällande ifrågavarande undersökning är att siffran 6172 på 1 miljon har fåtts fram på basen av egen anmälan. Alltså INTE genom att man undersökt så och så många vaccinerade för att se om de har myokardit eller inte. Detta innebär att det finns ett mörkertal, eventuellt ett ganska stort mörkertal, varför man kan sluta sig till att siffran är större än 6172 på miljonen. Hur mycket större kan förstås ingen säga.

      Radera
    13. Kristian, du räknade ut att 0,000162% av de svenska hjärtmuskelinflammerade ungdomarna var 1 på 6172. Som jämförelse kunde du ha räknat ut att 1,3% av samma mängd är 1 av 76 i sjukhusvård för covid. Ok, tydligen har du inte problem med matematiken, men i så fall vilseleder du oss medvetet. Varför gör du det? Jo, för att din propaganda faller ihop utan lögner.

      Nu har vi då undersökningen du citerat, https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.30.21262866v1 och läser vi lite längre ner hittar vi " Using the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)". Denna undersökning bygger alltså inte, till skillnad från Folkhälsomyndighetens siffror som baserar sig på kliniska undersökningar, utan på vad anonyma människor tror de har för sjukdomar. Du minns väl, en bland alla i VAERS påstod att hens husdjur hade dött för att ägaren fått vaccin, en annan hade brutit sin ankel, några hade fått HIV och ännu fler hemorojder.

      Radera
    14. VAERS CDC, som många hänvisar till i covid-symptom, är ingenting som upprätthålls eller fylls i av läkare eller sjukvårdspersonal, utan vem som helst kan anonymt lägga till ett symptom. Nån har lagt till DEATH OF PET vilket jag tycker är väldigt kreativt.

      Undersökningen som Kristian hänvisade till ovan har använt just VAERS som källa. Vill man inte lära sig bläddra i databasen, kan man scrolla igenom de 11 000 olika "covid-symptom" som rapporterats här: https://faktalobby.blogspot.com/2021/09/vaers-cdc-rapporteringen.html

      Radera
    15. Kristian, du är ute och råddar big time. Det är INTE 6172 på 1 miljon. Det är ETT FALL PÅ 6172. Var 6172:a har hjärtmuskelinflammation av vaccinerade unga, var 76:e av covid-smittade unga har behövt sjukhusvård. I Sverige, rapporterade av sjukvårdspersonal för Folkhälsomyndigheterna.
      https://www.folkhalsomyndigheten.se/sminet/

      Men den länk som Kristian levererar bygger på självrapporterade fall, i USA.

      Radera
    16. Lobbyisten. "Kristian, du räknade ut att 0,000162% av de svenska hjärtmuskelinflammerade ungdomarna var 1 på 6172. Som jämförelse kunde du ha räknat ut att 1,3% av samma mängd är 1 av 76 i sjukhusvård för covid."

      Igen visar du att du inte läst det jag hänvisar till. Det är inte jag som räknat, utan siffrorna finns i artikeln. Dessutom blandar du ihop storheter. Du kan inte, när vi diskuterar 12-15-åringar komma med siffror som gäller hela befolkningen. Som jag visade handlar det, för 12-15-åringars del, om något som är många gånger sällsyntare. Men det valde du att strunta i för att kunna fortsätta obstruera och (på helt galna grunder) beskylla mig för att ljuga. Det är så troll beter sig.

      Sedan svänger du (igen) på det hela. Som jag skrev i en annan kommentar ovan: Det den uppmärksamme läsaren lägger märke till, och som ännu kan påpekas gällande ifrågavarande undersökning är att siffran 6172 på 1 miljon har fåtts fram på basen av egen anmälan. Alltså INTE genom att man undersökt så och så många vaccinerade för att se om de har myokardit eller inte. Detta innebär att det finns ett mörkertal, eventuellt ett ganska stort mörkertal, varför man kan sluta sig till att siffran är större än 6172 på miljonen. Hur mycket större kan förstås ingen säga.

      Men detta svängde du alltså på. Igen trollar du.

      Sedan, angående din kommentar 09:22, blandade jag i hastigheten ihop siffrorna. Det är givetvis så som jag skrivit ovan på alla ställen där jag refererat siffrorna: 1 på 6172.

      Radera
    17. Lobbyisten. Fortsättning. Ja, det glömde jag skriva: Din länk leder inte till det du påstår att den gör.

      Radera
    18. "Du kan inte, när vi diskuterar 12-15-åringar komma med siffror som gäller hela befolkningen."

      Det har jag inte heller. Jag har hela tiden utgått från gruppen covidsmittade unga i Sverige, från Folkhälsomyndighetens undersökning. Där framgår att av denna grupp har...

      ...var 6172:a fått hjärtmuskelinflammation
      ...var 76:e fått sjukhusvård för covidsymptomen
      ...var 1667:e fått intensivvård för covidsymptomen

      Av dessa ungdomar har fem dött i covid, ingen i hjärtmuskelinflammation.


      "ifrågavarande undersökning är att siffran 6172 på 1 miljon har fåtts fram på basen av egen anmälan. Alltså INTE genom att man undersökt så och så många vaccinerade för att se om de har myokardit eller inte"

      Denna av Folkhälsomyndigheten gjorda undersökning baserar sig på rapportering gjord av sjukhuspersonal, du kan förstås försöka anmäla via länken nedan, men det kommer inte att lyckas:
      https://www.folkhalsomyndigheten.se/sminet/

      Om du inte klarar av att kopiera hela länken, utan lämnar bort halva, så leder den ju ingenstans. Enligt statistiken har väldigt många lyckats nå sidan:
      https://faktalobby.blogspot.com/2021/09/vaers-cdc-rapporteringen.html

      Radera
    19. Lobbyisten. "Det har jag inte heller. Jag har hela tiden utgått från gruppen covidsmittade unga i Sverige, från Folkhälsomyndighetens undersökning. Där framgår att av denna grupp har..."

      Det är den länken som inte leder någonstans.

      Radera
    20. Den länken leder till undersökningen, men svarar på samma sätt: om du bara kopierar halva länken så fungerar det förstås inte.

      Radera
    21. Faktalobby 21 september 2021 07:37,Nu tycker jag faktiskt att du kunde sluta antasta Kristian med dina ogrundade svar ! Din profilbild med Tintin gör inte heller din sak bättre ! Tvärtom kan det ses som en skymf emot den "riktiga Tintin" !

      Radera
    22. Ogrundade? Då jag kopierar HELA länken så fungerar det precis som det ska. Blogger tillåter ju inte hyperlänkar i kommentarsfälten, så man måste kopiera och klistra in. Ogrundade är dina beskyllningar utan att ens testa länken.

      Tintin försvarar rättvisan och sanningen, och det är inte bara nån gång jag påpekat felaktigheterna i Kristians ogrundade utsagor, mer en regel än undantag. Men det står dig, anonym, fritt att motbevisa mig och mina källor. Det skulle också Tintin ha gjort, istället för att komma med beskyllningar.

      Radera
    23. "Tintin försvarar rättvisan och sanningen," Alldeles som Kristian då ! Instämmer du lobbyisten i följande ? http://runeberg.org/smfsang/0318.html Om inte så kan du gott börja dra dit "pepparn växer" !

      Radera
    24. Det är Kristians funderingar som går stick i stäv med Folkhälsomyndighetens fakta, Anonym får givetvis komma med motbevis men då sådana inte finns, blir det ofta bara elaka påhopp.

      Radera
    25. Lobbyisten. Det är JUST den länk du har gett här (i sin HELHET) som inte leder till de uppgifter du hävdar att den leder till. Ergo: Det går inte att kolla upp dina uppgifter. Ge gärna en länk som det går att använda.

      Radera
    26. Den som hävdar nånting ska ju själv lägga fram sina argument och bevis, inte slänga vad som helst ut i terrängen och börja kräva att andra ska göra ditt jobb. Men, det är ju rätt lärorikt, så jag kan nog göra det.


      https://faktalobby.blogspot.com/2021/09/riskerna-med-myokardit-av-covidvaccin.html

      Radera
    27. Lobbyisten. Det var inte den länken som inte leder till något. Det jag talar om är länken till folkhälsomyndigheten. Vilket du skulle ha insett om du faktiskt skulle ha läst vad jag skrivit.

      Radera
    28. Länken till Folkhälsomyndighetens rapport finns i inlägget, och är samma länk jag laddat upp tidigare, i nästsista stycket:

      "Som sista halmstrå försöker skribenten påstå att uppgifterna inte finns, och de enda uppgifter som inte finns i Folkhälsomyndighetens rapport, är just de siffror som skribenten SJÄLV presenterat och bygger hela inlägget på. Jag borde väl länka kommentaren tillbaka till inlägget, men det känns rätt onödigt."

      Hur svårt kan det vara nu, Kristian?

      Nå, vi provar med https://bit.ly/3kMlgK9

      Eller googla:

      "Covid-19-vaccination av barn i särskilda grupper och ungdomar från 16 år"

      Radera
    29. Tydligen hittade du och konstaterade att rapporten finns och alla siffror stämmer. Vackert så.

      Radera