lördag 4 september 2021

Åsikts- och yttrandefriheten ÄR hotad

De värdeliberala krafter som idag styr och ställer i västerlandet (inom media, politik och kulturliv) hävdar alltid att vi har full åsikts- yttrande- och religionsfrihet. Detta är tyvärr en av de många lögner som vi idag matas med och som de flesta tar för sanning. Sanningen är den att dessa tre friheter är ordentligt kringskurna, och som det ser ut är utvecklingen enkelriktad. Det kommer att bli värre innan det blir bättre. Om det blir det.

Jag har många gånger talat om "regnbågdsfascismen", och det blir allt tydligare att det finns en sådan och att denna de facto är vid makten i de allra flesta västliga länder idag. (Man kunde också kalla den förhärskande ideologin för pk-fascismen.) Med detta menar jag givetvis inte, åtminstone inte i första hand, människor som identifierar sig som hbt, utan detta är något som sitter i själva kärnan av den politiska (och framför allt mediala) makten i väst idag. I detta system finns det åsikter som är godkända, och åsikter som inte är godkända. Den förra sorten lyfts fram och applåderas, den senare göms undan, tigs ner och bestraffas. Det som är så oerhört beklämmande är att sanningen därmed blir det första offret. (Och hbt-människorna det följande.) 

Den idag förhärskande cansel-kulturen som sätter åt allt som inte är politiskt korrekt får till följd att alla som vill vara accepterade och med inne i det politiska och mediala (och säkerligen även kulturella) finrummet tvingas till självcensur. Det är idag bara sådana som inte bryr sig i acceptansen och de fina rummen som kan och vågar stå upp för det som är sant och rätt. 

Det kristdemokratiska partiet har av hävd hört till de som vågat säga som det är. I Sverige gäller detta tyvärr inte längre, utan där har partiet sällat sig till det politiskt korrekta etablissemanget som låter strävan efter att få vara med i de fina rummen trumfa över sanning och rätt. Det senaste exemplet på hur illa det har blivit fick vi under denna vecka. Partiavdelningen i Salem utanför Stockholm röt till angående sexualundervisningen i den svenska skolan (som långt drivs av RFSU och RFSL och som därför är skadlig för barnen). Partiavdelningen konstaterade helt riktigt bl.a. att dagens sexualundervisning "förvränger huvudet på barnen" och saboterar barnens möjligheter till ett sunt och fungerande vuxenliv". Som ett exempel på detta citerades en icke namngiven pojke som efter en lektion konstaterade att "innan visste alla i klassen att man var flicka eller pojke, men efter lektionen visste ingen vad man var för något". 

Denna kritik är ytterst saklig och fullständigt mitt i prick, och något som (med något andra ord) har framförts på många håll - även på denna blogg. Men vad hände? I äkta regnbågsfascistisk anda tog media tag i saken och pressade moderpartiet KD att ta avstånd från Salem-avdelningens yttrande och distriktsordföranden låter förstå att detta är "personliga åsikter och formuleringar som inte delas av partiet." Samt att kontrollen över vem som får uttala sig i partiavdelningens namn framöver ska skärpas. 

Så fungerar regnbågsfascismen i Sverige idag. Liksom i alla andra fascistiska stater i historien är åsikts- och yttrandefriheten ordentligt kringskuren.

16 kommentarer:

  1. Nu är det bara att invänta lobbyisten....

    SvaraRadera
  2. "Detta är tyvärr en av de många lögner som vi idag matas med "

    Du kunde börja med att sluta mata lögner, du ljög att det fanns en länk med "oräkneliga fall av hela homosexuella" men det fanns ingenting. Det är en beundransvärd sak att kämpa för att få bort lögner, men börja med det själv.

    Lögner sysslar KD i Sverige med också, eftersom det är val nästa år så lägger man in en högre växel och då är det inte så noga med sanningen. SR intervjuade kommunen, och kom fram till att:

    "Kristdemokraterna i Salem vill stoppa organisationer från att prata om sex i kommunens skolor – trots att det enligt kommunen inte förekommer idag."

    Pinsamt. Man kan bara tänka sig hur det är med den anonyma pojken. Han kan ju inte finnas eftersom det inte funnits undervisning heller. Dubbelpinsamt.

    Vill du stå för sanningen nu Kristian och fördöma att KD ljugit? Nej, jag tänkte väl det. Kappan den fladdar som storsegeln i vindögat...

    Ja, anonym ska inte bli missbytt, här får hen kolla upp den av Kristian efterlysta sanningen:
    https://sverigesradio.se/artikel/kd-salem-hbtq-fragor-forvranger-huvudet-pa-vara-barn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lobbyisten. Igen en gång, du läste tydligen inte mitt svar angående länken. Eller så förstod du det inte. Eller så ville du inte förstå. Välj själv.

      Sedan är det ett synnerligen billigt trick från SR som man ska vara ganska desperat för att gå på. Det är viktigt för pk-eliten att misskreditera sådana som opponerar sig. Här tar man således till tricket att man börjar tala om kommun i stället för land. Det att situationen i en kommun är bättre underkänner på inget sätt den kritik som framförts. Sådan undervisning som kritiseras i uttalandet finns på allt för många håll. Således kan man inte heller, som du skriver (du gick alltså på tricket!) påstå att pojken inte kan finnas. Givetvis kan han finnas. Tricket var alltså synnerligen billigt, men i sin desperation kan vissa lättlurade gå på det.

      Radera
    2. Om du läst artikeln så vet du att det handlar enbart om KD i Salem. Som journalistiken fungerar så ska flera parter ges möjlighet att yttra sig, för det finns människor som inte är ärliga och uppriktiga, utan hittar på saker. Kanske lät det lite väl otroligt, och nu är det ju så att undervisningen inte outsourcas, vilket var lätt att kolla upp. Om det ansvariga för undervisningen säger att inga utomstående kommit in och undervisat, så då ljuger KD i Salem.

      KD i Stockholm tar avstånd från Schuberts utspel, det säger förstås allt som behöver sägas i denna tragikomiska händelse.

      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/kd-i-salem-far-kritik-efter-utspel-om-att-sexualundervisning-forvranger-huvudet-pa-eleverna

      Radera
    3. Lobbyisten, "KD i Stockholm tar avstånd från Schuberts utspel, det säger förstås allt som behöver sägas i denna tragikomiska händelse." Rådfrågade man Bibeln eller gick man på egna känslor ? Att sedan länka till SVT höjer inte direkt förtroendet för vad du vill säga.... Alla vet att SR & SVT är vänstervridna och inget som normalt funtade människor tar del av (annnat än för att lyfta fram oegentligheter som de framför) !

      Radera
    4. Den enda du kan enas med bland Sveriges radio, SVT, Salem KD, Stockholm KD, är EN person, Pernilla Schubert. Som för inte så länge sedan blivit sparkad från Sverigedemokraternas vallista. Kan man bli mera ytterhöger än så? Det finns ju förstås nånting positivt med att söka sig så långt ut i marginalen som möjligt: finns ingen större konkurrens där...

      https://www.mitti.se/val/sd-utesluter-tva-kandidater-i-salem/lmrhx!4274525/

      Radera
  3. https://www.varldenidag.se/ledare/guds-rost-i-skriften-ar-densamma-i-de-stora-livsstilsfragorna/repueu!B50sy4HtNFQ7mVF7VaEyvA/ , https://samnytt.se/larare-vagrade-saga-hen-till-elev-avskedades/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 20:04. En mycket bra ledare! Sedan är det bedrövligt med läraren och hur hon behandlades. Notera det hon säger om barnmisshandel! Det är mitt i prick!

      Radera
  4. Det är väl så att lokalavdelningen i Salem betackar sig för den sexualundervisnig som bedrivs i skolorna runtom i Sverige i RFSU:s och RFSL:s regi och hoppas att den ej kommer dit.

    Sedan backar ju lokalavdelningen något sedan distriktsordförande reagerat och kan nu tänka sig
    att RFSL och RFSU kan komma under förutsättning att skolans lärare eller kurator övervakar.

    Det är ju så det går till i Sverige: media reagerar och snart tas vederbörande till upptuktelse ibland av chef eller mellanhand.

    Inte heller kristdemokraterna har mod att konfrontera media.

    Modets deklination!

    Anonym1

    SvaraRadera
  5. KD i gamla Svedala har betänkligt deklinerat åtminstone vad beträffar nigandet och bugandet mot värdeliberala tendenser. Partiordf. Ebba Busch såg sig ju 'tvungen' böja sig och delta i Sthlm Skam (=pr*de)! När man konfronterade henne vid ett besök i H:fors ang. rabaldret visavi Räsänen sade hon bara: "ja, vi delar inte varandras åsikter i
    värdefrågor" (!!!?) Kanske försvarar hon även slakten av tusentals foster i värdeliberala Sveriges 'abortindustri'?. I USA var Trump åtminstone och vandrade i en Pro Life-demonstration; skulle Ebba göra motsvarande i Sverige (knappast). Frågan är om man ens skulle tillåta en dylik demo där. Det som är bombsäkert är att Räsänen, Essayah, Peter Östman aldrig skulle delta i ett dylikt Tom of Finland-gyckel med könsbulor, piskor och sadomaso-nappaskinndräkter (fö. litet i stil med 30-talets nazimarscher i Nûrnberg och München ackompajerade till Horst Wessel-sången och Adi Hynkels propagandaylande).

    SvaraRadera
  6. Ännu ett exempel som "bevisning", https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/e89bf546-0151-416a-9031-165abbb4bb76

    SvaraRadera
    Svar
    1. "En fjäder i hatten" för Ilta-lehti som följer upp med detta inslag ! https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/7274f682-d487-4d36-8b35-a93aca25512f

      Radera
  7. Sekulariseringen i kyrkorna gäller samtliga eftergifter för den regnbågsanda som är verksam. Detta gäller även s.k. fria kyrkor (inom finl.svenska baptisterna har åtminstone en pastor i H:fors uppenbarligen börjat slicka ... i ett debattinlägg i Vbl i somras
    ang. en yngling Åsvik!!) Vilket bräckjärn är inte hbtqi-mängdens på kristna utövade psykiska tryck. Man börjar låta sig påverkas av liberalvärldsliga motiveringar och värderingar och därmed fångas av inomvärldsliga målsättningar - och sekulariseringen blir ett faktum.
    Sedan må man i detta läge precis som den avfällige konung Saul engagera själva profeten Samuel i reklamen, så bär det likväl mot undergången.
    Eskatologisk dystopi, nihilism och misantropi ? Förvisso icke !!

    SvaraRadera
  8. Päivi Räsänen var sångerska och dansare i senaste "Masked Singer"-program! Oväntat ja, men reaktionen hos en homogubbe i 'juryn' (en av gayikonerna i Finland: Ch. Strandberg!) var prisvärd. Senare måste han förstås beklaga sig på sitt Insta-konto över att Päivi fått delta pga. att många "regnbågsfamiljer" (hatar detta ord!) även tittar på programmet. Hon sa dock ingenting negativt visavi homona/hbtq-gänget!
    Detta väsnande om frihet!! Friheten (för gay- och hbt-folket) att ge fan i saker, främja värdeliberala spörsmål/tokerier och håna heterosexuella kristna.
    Kommer ofrivilligt att tänka på "Capitolium-shamanen" Jake Angeli. Han lär ju vara en profil inom konspiratoriska Qanon-rörelsen hävdande att världen styrs av ett hemligt satanist-pedofil-sällskap. Om man tänker på gay-typerna är de väl kanske inte satanister, men faktum är att de börjat fordra få förföra och utöva ändtarmssex med minderåriga, att en lagändring gällande pedofili borde förverkligas!!
    Men tolerans och efterlåtenhet på detta område är farlig, men kanske passar bra för skenkristendom och andlig ljumhet i en avfällig och falsk kyrka och kristendom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Praktisk ateism= satanism, enligt amerikansk forskningsdefinition.

      Radera
    2. Praktisk ateism är vanlig sekulär attityd men nästa steg från satanism är djävulsdyrkan som är värre i sina försök att regera världen och påverka sinnet. Hård musik sänds både svart och vitt interfolierat av bannelselockelser. Ibland kan man höra manandet och musiken och det är nog inte grannar eller finnar; det kommer längre ifrån. Nåja på ett ställe var det många som spelade sin musik så det spred sig via ventilationen. Irriterande men ochså en aning skrämmande ty hos obefästa eller svaga kan det leda till dåd eller fall

      Radera