måndag 27 september 2021

Intressant analys

kyrkhelgens sidor finns ett digert arkiv med inbandad undervisning, och om du tycker att du har svårt att hitta god, bibeltrogen undervisning ska du absolut surfa in dit. Detta är en verklig guldgruva! Jag satt ikväll och lyssnade på ett seminarium med Lennart Saari (biolog/ornitolog) och han berättade mycket intressant. En sak jag fastnade för var det som en norsk professor en gång konstaterade gällande vetenskapen. Han sade att "Det finns tre vetenskapsgrenar där man redan innan man börjar forska vet vilka slutsatser man ska komma till. Dessa är evolutionen, klimatförändringen och kvinnovetenskapen." 

Detta är givetvis en ganska grov förenkling, men det finns nog ändå en hel del sanning i professorns uttalande!

5 kommentarer:

  1. Kvinnovetenskapen enligt bibeln är ju att hon simsalabim skapades av en mans revben, och sen pratade hon med ormen ;)

    SvaraRadera
  2. Så vad menade professorn?
    Anonym1

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym1. Jag tycker att det framkommer ganska tydligt. Men jag kan ju ta det en gång till: "Det finns tre vetenskapsgrenar där man redan innan man börjar forska vet vilka slutsatser man ska komma till. Dessa är evolutionen, klimatförändringen och kvinnovetenskapen."

      Radera
  3. Få se när stenhjärtana, våra anonyma ogudaktiga "vänner"= gay'na (anonymen, Jan, lobbyn etc.) ska reagera med att på sedvanligt vis demonisera bloggupprätthållaren (Kristian).
    Nu skulle de ju ha "gefundenes Fressen" mtp. hur Larsmo-styrelsen (KD) röstade visavi 'jämställdhetsdeklarationen'. Kanske kommer Stara snart ge sin "dom". Hon har ju redan hunnit med att försvara ett 'fattigt negerbarn' i Sverige som hotas av utvisning till sitt hemland. Förstås nyttjar hon detta som en åsnebrygga till att vi i Finland skall ta emot mer och mer muslimer o.dyl. Inte konstigt om många etniska finländare reagerar med blodet kokande i sina artärer och rösterna rasslar i kommande val i Grundfinländarnas kassa!! (Halla-aho, Huhtasaari, Hakkarainen, Purra tackar).

    SvaraRadera