lördag 8 augusti 2020

Om varför jag skriver om hbt-frågor (m.m.)

Rod Dreher använder orden "soft totalitarianism" när han beskriver situationen i USA idag. Eftersom situationen i Europa är mycket sämre än den är i USA är det därför inte alls fel att använda detta, och kanske ännu drastiskare, ord för att beskriva hur vi har det idag. "Har du fel (läs: konservativa) åsikter ska du hålla tyst!" Risk att förlora arbetet, mediala gatlopp, polisanmälningar och påtvingad självcensur. Det är vår vardag idag för sådana som vågar vara av annan åsikt än det som den "mjuka totalitarianismen" står för.

 Jag skriver en hel del om kontroversiella frågor. Om sådana frågor där normerna utmanas och där trycket är som störst idag att förändra dessa. När man gör så måste man förstås hålla tungan rätt i munnen och fingrarna som springer över tangentbordet i styr så att man inte passerar någon osynlig gräns. (Se också där hur självcensuren fungerar!) Men trycket att tysta ner också mig finns nog där. Flera anonyma kommentatorer försöker ofta påtala hur ofta jag skriver om hbt-frågor (vilket jag egentligen inte alls gör – det jag skriver om är i själva verket normkritik och försök att förändra nomerna) och därmed få mig att idka självcensur och sluta lyfta fram och protestera mot det som pågår i vårt samhälle idag.

 Nå, jag kan meddela att detta inte kommer att lyckas! Så länge propagandakriget pågår kommer jag att skriva om de frågor där striden rasar som hårdast. Inte för att jag är intresserad av frågorna i sig – det är jag verkligen inte – men för att jag bryr mig om människorna och samhället runt omkring mig och inte vill se att människorna blir lurade och samhället perverterat. Jag har varit inne på samma sak flera gånger tidigare, bland annat här, och jag tror inte att det går att överbetona hur oerhört avgörande tider vi lever i just nu när det gäller mänskliga rättigheter så som religionsfrihet, yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Om dessa totalitära krafter får som de vill är dessa friheter snart ett minne blott.

 När man lyfter fram det som är på gång i samhället idag får man lov att tåla att bli påhoppad, har jag fått lära mig. Nå, det får jag lov att ta. Problemet är att jag känner ett starkt behov att svara på dessa påhopp, även om jag vet att det är fullständigt onödigt och inte alls fruktbart. Men jag ska – igen en gång – försöka arbeta på att tygla mig och inte ge mig in i onödiga ordväxlingar. Detta kommer givetvis att leda till att dessa anonyma kommentatorer kommer att (fortsätta att) beskylla mig för att inte svara på deras frågor. Men det får jag också försöka ta. Jag hoppas att du som läser kommentarfältet här klarar av att se varför jag inte svarar på alla påhopp och irrelevanta frågor. (Det kan hända att jag kommer att länka till denna text ett par gånger...)  

 

72 kommentarer:

  1. Kristian. Du har höga tankar om dig själv. Men, det är nog bara du själv som söker strid. 100% av befolkningen bryr sig inte ett pip om vad du skriver i din kamp mot väderkvarnar.

    Du sa att du inte skriver något om hbt folket och så simsalabim fick du in åsikten även här i din text tillsammans med ordet perverterad.
    Ett medvetet val från din sida för att provocera fram hatet.

    Q

    SvaraRadera
    Svar
    1. Q. Nej. Men man måste kunna kalla saker vid deras rätta namn.

      Radera
    2. Och vad gav dig impulsen att skriva om hbqt idag då? Du har inte vågat svara på den frågan ännu?

      Du säger att du skriver om "kontroversiella frågor", och så tror du att du på ett underligt sätt har likt sektledare en uppenbar sanning som ingen annan har.

      Du vill hålla tungan rätt i mun, vilket betyder att det finns betydligt mera hat i ditt huvud än vad som kommer fram på denna hatblogg. Du vet att det är fel, fult, kränkande, men den driften du har att upprepade gånger ta upp hbqt, det är fascinerande.

      Fel har du att man försöker tysta dig, din envishet och enfald har du bevisat många gånger, men det finns ännu möjlighet att rädda läsare som inte vet vad de ska tro.

      Krig och strid finns ingen annanstans än på din blogg, då man inte hittar nånting om hbqt som du så envist påstår, så måste du skriva om det då. Jag väntar ännu på att du ska avslöja dina källor där du ser din imaginära hbqt-propaganda. Varför visar du inte var denna propaganda finns? Kristian, finns den inte alls?

      Men Kristian, var får du dina impulser att tänka och skriva om homon? Vad ger dig gnistan? Du avslöjar nämligen mer om dig själv än vad du tror :D.

      Radera
    3. Kristian. Jo, det är väl en sådan blogg du vill ha, där alla spottar elakheter efter varandra. Väldigt kristligt beteende verkar det som.

      Q

      Radera
    4. Q. Försök läsa lite och se vem som "spottar elakheter" här. Om du skulle sluta med det skulle det långt upphöra...

      Radera
    5. Lobbyisten. Nu är jag faktiskt inte redovisningsskyldig inför dig. Men om du vill veta kan jag berätta: Det är dina, och Q:s, kommentarer som ligger bakom denna text.

      "Du säger att du skriver om "kontroversiella frågor", och så tror du att du på ett underligt sätt har likt sektledare en uppenbar sanning som ingen annan har."

      Fel och fel igen. Alla har tillgång till sanningen. "Ditt ord är sanning." (Joh. 17:17)

      "Du vill hålla tungan rätt i mun, vilket betyder att det finns betydligt mera hat i ditt huvud än vad som kommer fram på denna hatblogg"

      Fel och fel igen. (Du är bra på att få saker fel, måste jag säga!) Orsaken till att det idag är så viktigt att hålla "tunga rätt i mun" är att vi lever i lättkränkthetens tidevarv. Dagens människor tål inte sanningen, helt enkelt.

      "Fel har du att man försöker tysta dig"

      Fel igen. Vad annars skulle det vara fråga om när det gång på gång hålls fram hur ofta jag skriver om dessa frågor? För att inte tala om de plumpa antydningar som haglar från bl.a. din penna. Det är självklart ett försök att få mig att idka självcensur.

      Radera
    6. Klart du inte är redovisningsskyldig, men ju mera du döljer desto intressantare blir det att spekulera. Det är dessutom väldigt spännande att du inte vill vara ärlig, eller kan. Tror du att jag är den enda som undrar var du får inspirationen ifrån? Var tror du Tiainen fick sin inspiration från? (ni två är de enda kristna bloggare jag känner som hetsat upp er på hbqt, tom Mårten Streng är lååånga vägar ifrån er nivå).


      Visst vore det bekvämt att du kunde skylla på kommentatorerna, men Kristian, först kommer inlägget, sedan kommentarerna, inte tvärtom.


      Några frågor du duckar för:

      Var får du din inspiration?

      Var finns hbqt-propagandan? (typ länkar till den)

      Var finns de människor du riktar alla dina inlägg till? Är det dina homosexuella sektmedlemmar eller generellt hbqt som inte besöker din blogg?

      Hur har din strategi fungerat, hur många sektmedlemmar har vänt sig från hbqt? Eller har du kanske märkt att man inte kan "vända sig från" hbqt...

      Var finns kriget och striderna, förutom de som du själv startar på din blogg?

      Radera
    7. Lobbyisten. Orsaken till att jag inte ger mig in på alla avvägar du inbjuder till är att du har missuppfattat det mesta av vad jag skriver. Kanske avsiktligt, kanske för att du har en felaktig förförståelse, kanske p.g.a. din konstiga världsbild. Vad vet jag? Men varför bekräfta dina feluppfatt ungar genom att börja svara på frågor som vissa gånger är helt fel ställda, andra gånger missar målet fullständigt? Din senaste kommentar är ett bra exempel på just detta.

      Radera
    8. Utan dina påståenden skulle inte mina frågor ovan finnas. Alla frågor grundar sig på din propaganda och oärlighet på din blogg, och du bevisar allt genom att inte svara.

      Radera
  2. Q & hbqt-lobby förstår noll och intet av vad Kristian försöker säga.... Visst är detta viktigt att hålla fram men det finns också många andra alarmerande nyheter som behöver lyftas fram i ljuset.... https://samnytt.se/eu-betalar-ut-miljontals-euro-till-muslimska-brodraskapet-skandal/ , http://www.oikonomia.info/?p=41773 , https://sverigearkivet.wordpress.com/2017/11/23/kalergiplanen/ Den viktigaste frågan är, ska vi medverka i detta som högst troligt är Guds egen plan för förgörandet av denna jord eller ska vi motarbeta det ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 22:29. Ja, det finns mycket som borde, och kunde, lyftas fram. Tack för att du länkade och därmed gjorde just det!

      Radera
    2. Den perversa pälsdjursnäringen kunde också lyftas fram. Det är viktigt att folket får veta hur djuren plågas och misshandlas till pälsfarmarens stora (perversa) nöje.

      Radera
    3. Ja, det finns otroligt mycket mera synd man kunde skriva om, tänk alla sambo-par som lever i synd, vilken ofantligt mängd det finns av just dem.

      Radera
    4. Anonym 07:34. Det är en sak att hålla fram det som är sant. Att ljuga och förtala som du nu gör är något helt annat.

      Radera
    5. Kristian. Det var intressant. Så, du får kalla hbt folket för perversa för att det är din sanning, men ingen får kalla pälsdjursfarmare för perversa, för då blir det lögn och förtal.

      Hur lyckades du trolla fram din märkliga åsikt där?


      Q

      Radera
    6. Q, Guds ord förtäljer följande; 3 Mos 20:13 Om en man ligger med en annan man som en man ligger med en kvinna[a], begår de en avskyvärd handling. De ska straffas med döden. De bär på blodskuld. Iom. NT innebär det att Jesus tagit på sig det straff som dessa gjort sig skyldiga till och att vi därför inte skall straffa dem med döden ! Men ingenting säger att det inte fortsättningsvis skulle vara en avskyvärd handling !

      Radera
    7. Att packa "träck" med ngt som Gud hade en helt annan plan med är förkastligt både vad gäller män och kvinnor !

      Radera
    8. Anonym

      Om vi tar från vers 10 står det så här:

      "Om en man begår äktenskapsbrott med en annan mans hustru, skall både äktenskapsbrytaren och äktenskapsbryterskan straffas med döden."

      Det är betydligt vanligare, men det blundar Kristian för. Inte ett ord har han skrivit om det men dock sagt att GT gäller inte, man ska inte behöva följa de idiotiska regler som står skrivna. Förutom då såna som kunde rättfärdiga att hata hbqt...

      Radera
    9. Lobbyisten. Om du skulle ha läst vad jag skrivit skulle du förstå varför. Men du läser tydligen inte det jag skriver, du kommenterar det du tror att jag skriver.

      Radera
    10. Väntar ännu på ditt påstådda hbqt-propaganda i mainstream, eller har det plötsligt försvunnit från nätet precis efter att jag frågade om det?

      Radera
  3. Man skriver det man är intresserad av. Kristian är intresserad av homosexualitet och hbqt.

    Det är många religiösa pastorer som hånat och predikat om hur syndiga homosexuella personer är. Det visade sig senare att dom själva ville blåsa i skinntrumpet. Ett berömt exempel i vår nejd är ju Tiainen.

    Fenomenet är vida känt i många religiösa sekterna som baserar sig på de abrahamistiska religionerna dit kristendomen också hör.

    "Many spoke of an unspoken code of the “closet”, with one rule of thumb being that the more homophobic a cleric was, the more likely he was to be gay."

    https://www.theguardian.com/world/2019/feb/12/four-in-five-vatican-priests-are-gay-book-claims

    Eflop

    SvaraRadera
  4. Kristian. Tack för detta inlägg!
    Här tycker jag faktiskt att du beskriver din syn på helheten bättre än någonsin.

    "Om varför jag skriver om hbt-frågor (m.m.)"

    "Jag skriver en hel del om kontroversiella frågor"

    "Flera anonyma kommentatorer försöker ofta påtala hur ofta jag skriver om hbt-frågor (vilket jag egentligen inte alls gör – det jag skriver om är i själva verket normkritik och försök att förändra nomerna)"

    "Så länge propagandakriget pågår kommer jag att skriva om de frågor där striden rasar som hårdast. Inte för att jag är intresserad av frågorna i sig – det är jag verkligen inte..."

    Du inleder i rubriken med ett början på ett svar till frågan varför du skriver om hbt-frågor och hävdar därefter att du skriver mycket om kontroversiella frågor (nu vet jag ju inte om du tycker att hbt-frågor hör dit, men antar det, eftersom de ligger under ovannämnda rubrik). Sedan hävdar du att du INTE skriver så ofta om hbt-frågor och till sist hävdar du att du inte ens är intresserad av dessa frågor.

    Det här förklarar ju ganska bra diskussionernas gång här på din blogg. Du sätter igång diskussioner runt "kontroversiella frågor", som du inte själv är intresserad av.

    Detta inlägget ett bra minnesmärke för de personer som sätter sina minuter i veckan på att läsa och kommentera här, i hopp om att komma fram till något. Det som återstår då är ju bara att fortsätta provocera varandra, eftersom det inte finns ett ömsesidigt intresse för diskussion.

    SvaraRadera
  5. Ifall någon har försökt att "tysta ner" Kristian, så är det nog för hans eget bästa, att det är pinsamt att se hur illa en människa kan uppföra sig mot sina medmänniskor. Hans "sanning" säger nog mera om honom själv, än den gör om hans mobbingoffer.
    Det finns en stor procent av landets befolkning som lever i en hbt verklighet. Antingen är man själv hbt person, eller så har man barn, syskon, föräldrar, vänner, arbetskompisar, kusiner... som är det.

    Även om jag själv är ateist och emot religion, så driver jag ingen hatblogg för att sprida någon påhittad sanning för att skada någon annan. Även om jag också är en vän av sanningen.

    Q

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det ju ingen "påhittad sanning" som här skrivs om annat då än i kommentarsfältet, där hittas det mängder med påhittade sanningar som tex. att Q också skulle vara en vän av sanningen....

      Radera
    2. Kristian kunde inte vara mera falsk, och hans "sanningar" tål inte dagsljus eftersom han inte kan verifiera dem. Men kanske anonym kan redogöra för var hen har hittat transpropaganda den senaste veckan, Kristian påstår att sånt har hittats i mainstream media men han vägrar visa var. Anonym, eftersom du stöder "sanningen" så visa var den propagandan finns, tack.

      Radera
    3. Jag är en man, ingen höna ! Räcker det med ett exempel eller vill du ha flera ? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/993f50d1-a4c1-4a65-86a8-5a4f3ef16998

      Radera
    4. Några till, visserligen inte MSM men ändå... https://samnytt.se/forsvarsmakten-i-ny-politisk-kampanj-med-nagellack-var-styrka-bestar-av-olikheter/ Och CitizenGO har många exempel ! https://citizengo.org/en/fm/171304-disney-stop-lgbt-indoctrination-around-world , https://citizengo.org/en/171050-keep-mermaids-out-primary-schools , https://citizengo.org/en/fm/170931-stop-lgbt-indoctrination-disneyland

      Radera
    5. OT https://arenan.yle.fi/audio/1-4180044 och så lyssnar man därefter på https://www.youtube.com/watch?v=DX0sEuCC9IY .....

      Radera
    6. Värst vad anonym är osäker om sitt kön, "hen" är ett ord i svenska akademins ordlista, och fungerar på samma sätt som "hän" har fungerat i finskan sedan språket kom till.

      Men vi ska se på transpropagandan som du Anonym vill se det då.

      Iltalehti, för en dryg vecka sen, handlar knappast om att göra propaganda för hbqt, utan närmast om hur sjukt lågt hbqt-fobin kan sjunka. Du reagerar tydligen inte alls över att en människa blivit dräpt av den orsaken att en inte följer gängse sexuella normer?

      Försvarsmaktens ställningstagande (för en dryg vecka sen) för lika värde tolkar jag inte som propaganda, eftersom det inte är Försvarsmakten som krängt meddelandet på Samhällsnytt utan Samhällsnytt gör sin vinkling på det. Bla så här skrivs det på Försvarsmaktens sidor: "Vi konstaterar att det förekommer ovälkommet beteende i organisationen. Här vill jag vara tydlig; jag accepterar inga former av kränkande särbehandling eller trakasserier – nolltolerans gäller."

      På Citizengo görs ingen propaganda för hbqt, utan det är homofober som gör propaganda MOT hbqt. Skulle inte skada om du läste igenom vad du delar.

      Vad du avser med yles SOS barnby har jag svårt att förstå hur det skulle vara transpropaganda, likaså youtube med asylbedrägerier.

      Du får gärna söka fram lite bättre hbqt-propaganda och lite färskare. Om du kan.

      Radera
    7. Q. "Ifall någon har försökt att "tysta ner" Kristian, så är det nog för hans eget bästa"

      Du avslöjar dig igen. Det du säger är alltså att om någon har fel åsikter (enligt dig) så är det rätt att försöka pressa fram självcensur. Inser du inte hur galet detta är?

      Radera
    8. Kristian. Om en människa är destruktiv och försöker skada sig själv eller andra, så är det bara naturligt att man försöker hjälpa den människan. Om homosexualitet är ett sådant stort problem för dig att du mår dåligt, så finns det professionell hjälp för dig att fås. Det är ingenting man behöver skämmas för. Det säger jag i all vänlighet!

      Visst är det bra med självhjälp, som att skriva av sig bekymren och att blogga, men det kan nog vara bra att få professionell hjälp och stöd.

      Q

      Radera
    9. -->hbqt-lobby 9 augusti 2020 23:22, "hen" är ett ord påhittat för att sudda ut könstillhörigheten !
      hbtq- och homofobi är likaså påhittade ord av hbtq-lobbyn ! Säga vad man vill om svenska försvarsmakten men SUNT är det då inte att officierare strittar runt i prideparader ! Naturligtvis var det inte min mening att utmåla CitizenGo som spridare av hbtq-propaganda däremot hittas via dem var så sker (bl.a Disney allvarligt så det förslår !) ! Angående SOS barnby så skrev jag OT, (OffTopic, avvikande från ämnet... ), möjligt att Yle gått på samma nit som TV4 ! Enligt Swebbtv har TV4 tagit bort sitt reportage om barnbyarna, säger det dig någonting ? Varför skulle jag det ? De som har öron att lyssna med och ögon att se med håller säkert med !

      Radera
    10. -->Q, "Om en människa är destruktiv och försöker skada sig själv eller andra"... Om en människa syndar (är destruktiv mot sig själv och andra ) är det då inte naturligt att försöka hjälpa den människan ? Javisst är det så ! Just därför behöver det framhållas att homosexualitet är synd och att dra andra med i lögnen likaså är destruktivt !

      Radera
    11. Anonym 10 augusti 2020 23:19

      Men homosexualitet (och andra sexuella minoriteter) skadar varken individen själv eller andra. Det är endast religiösa personer som tycks anse det är ett problem, och därmed gör det till ett problem.

      "...och att dra andra med i lögnen likaså är destruktivt." Detta är ett så ironiskt påstående, som lätt kan vändas åt andra hållet. Lögnen, dvs kristendomen, är destruktiv med dess intoleranta och diskriminerande regler och normer.

      Radera
    12. Anonym10 augusti 2020 23:19

      Naturligtvist borde ju alla som mår dåligt av en eller annan orsak söka hjälp. Det gäller ju också homofober!

      När det gäller den bibliska synden, så var det heteroparet Adam och Eva som stod för den första och största synden. Det var en synd som ni kristna betalar av ännu och för evigt.

      Q

      Radera
    13. Q har alltså 0 koll på kristendomen. Om inte tidigare så bevisade han det nu.

      Radera
    14. Anonym. Rätta mig då om jag har fel.


      Q

      Radera
    15. Q. Det är vad hela kristendomen går ut på att Jesus har betalat för att vi inte ska behöva göra det. Det är tvärtom du och sådana som du som förkastar Jesu försoningsgärning som får betala för era synder i evighet.

      Radera
    16. Anonym 22:59

      Hur tycker du "hän" har lyckats sudda ut könstillhörigheten då? De finskspråkiga borde ju vara hundratals år före oss svenskspråkiga på den fronten? Alla ord är ju påhittade, de kommer ju till för att det finns nånting man vill beskriva. Skulle inte homofobi finnas skulle inte ordet finnas heller. Det känns säkert inte så bra att bli kallad homofob?

      Vad exakt är osunt med att officerare står för nolltolerans och "strittar" runt? Jag tror knappast att de strittar nånting alls men du försöker förvränga verkligheten för att påverka attityden.

      Ok, så det enda du hittar i propaganda är att du måste söka anti-hbqt-propaganda för att hitta hbqt-propaganda. Och det senaste är över ett år gammalt. Måste ju säga att det är nog obefintlig propaganda i jämförelse med propagandaminister Kristians korståg. CitizenGo är inte direkt mainstream media heller som Kristian ljuger friskt om.

      Det säger mig ingenting att nån påstår att nån kanske tagit bort nånting. Å andra sidan bestämmer jag mig inte på förhand om hur nånting ska vara, utan försöker se ur så många synvinklar det bara är möjligt.

      Vad menar du med att dra andra med i lögnen? Har du svårigheter med att stå emot det du kallar lögn? Homosexualitet är bara destruktivt för dem som tvingas lyssna på "kärleksfulla" kristnas hån och mobbning. Det är speciellt destruktivt för troende som inte vågar komma ur skåpet utan måste gardera sig och sin läggning med att hata, precis som Tiainen gjorde.





      Radera
    17. Anonym11 augusti 2020 12:14

      Jesus var aldrig något mer än en vanlig människa. Han hade ingen makt att göra beslut som står över gud. Eller, tycker du att världens synd har blivit mindre de senaste 2000 åren?

      Världen är full av självutnämnda profeter och amatörpredikanter som tror sig vara utvalda av gud. Ingen av dom skiljer sig från afrikanska trolldoktorer eller voodoo präster där dom hoppar omkring bland kyrkobänkarna i sin galenskap. Jesus var inget mer. Det finns inga bevis för något annat.


      Q

      Radera
    18. -->hbqt-lobby 11 augusti 2020 13:01, "Å andra sidan bestämmer jag mig inte på förhand om hur nånting ska vara, utan försöker se ur så många synvinklar det bara är möjligt. " Nu ljög "vittnet" ! Du har totalt glömt bort att se saken ur Skaparens synvinkel !!! Homosexualitet är destruktivt först och främst för att det inte genererar efterkommande !

      Radera
    19. -->Q 11 augusti 2020 13:24 , Nu har du nog fått ngt riktigt galet till stånd ! Jesus var SANN människa och SANN GUD, varför skulle Jesus ha gjort ngt beslut som står över Gud ??? Minns Herren vår Guds eget vittnesbörd, "Denne är min älskade son, lyssna till Honom ! "

      Radera
    20. Ni är ett komiskt pack, än är det ena orsaken, än det andra, och i grund och botten finns det ingenting i bibeln som påtvingar goda troende att hacka på nån överhuvudtaget. Det är ert eget beslut.

      "Homosexualitet är destruktivt först och främst för att det inte genererar efterkommande !"

      Just så, detta är en ny aspekt som Kristian inte påtalat, så hur är det då med alla vanliga heteropar som använder preventivmedel, enligt ditt haltande argument borde du ju då hata även alla som idkar könsumgänge med kondom.

      Ni är så dåliga på att bortförklara ert hat, så kallade kärleksfulla troende, skrällande cymbaler hela bunten.

      Radera
    21. Lobbyisten. Här hackas inte på någon. Det jag försöker göra är att lyfta fram hur könsnihilismen breder ut sig och hur denna propaganda försöker förföra människor och dra ner dem i synd och elände. Att varna för sådant är inte hatiskt, det är faktiskt tvärt om kärleksfullt. Att du väljer att inte se detta är ditt problem, inte mitt.

      Radera
    22. "inte se detta är ditt problem, inte mitt"

      Pudelns kärna, du bryr dig inte om hur andra tar dina hatinlägg. Verkligen "kärleksfullt"...

      Men säg nu då vad som har fått denna "könsnihilism" att breda ut sig så du måste skriva om det hela tiden, var finns de indikationer som bara du ser? Svar: de finns inte. Det borde inte vara omvärldens bekymmer att dina inbillningar sårar andra människor. Ett tips: skriv en dagbok om dina observationer, behåll den för dig själv, lås in den i din skrivbordslåda så du inte sårar någon, men du får skriva precis vad du vill.

      Du försöker lyfta fram, jo, för vem då? Är det dina sektmedlemmar som känner så jättestark dragning så du måste påminna dem om vad du anser för att de ska få vara kvar i din sekt?

      För en hbqt som ev råkar stöta på din hatblogg kommer inte att bry sig varken om synd eller annat, än mindre ta dig på allvar. Däremot kommer de att anta att kristendomen är sjuk, idiotisk, självisk och falsk, vilket du understryker. Ifall de tittar mer noggrannt på dina skriverier så känner de igen sig, hur frekvent och påträngande deras denial-stadie har varit innan de kom ur skåpet.

      Radera
    23. Lobbyisten. Jag kan tyvärr inte påverka att vissa föredrar att misstolka och missförstå det jag skriver. Men förstår du inte att sanningen inte kan gömmas undan för att vissa inte tål den och väljer att bli kränkta av sina egna missförstånd? Hur skulle en sådan värld se ut?

      Radera
    24. Så länge du inte kan argumentera eller bevisa nånting, så är din "sanning" ingenting annat än din åsikt. Din åsikt får du ha bäst du vill, det har du all rätt till, men ids nu inte låtsas att din åsikt och attityd är någon generell sanning.

      I minst 90% av dina kommentarer hävdar du att du missförstås, kanske borde du lära dig skriva bättre. Jag har aldrig behövt anklaga dig för att du missförstår mig, så för min del har jag koll på att skriva, även att läsa.

      Radera
    25. Lobbyisten. "Så länge du inte kan argumentera eller bevisa nånting"

      Jag gör ju det hela tiden. Men tydligen är du inte så bra på att läsa som du hävdar...

      Radera
    26. --> Lobbyisten, det var visst du som efterlyste "färsk" hbtq-propaganda ? Själv är jag inte längre på fakebook (2-3år sedan jag raderade allt och tömde datorn på allt vad fb heter) Här kommer i varje fall tvenne länkar som högst antagligen dagligen uppdateras med mera skit... https://www.facebook.com/LizzyTheLezzy/
      https://www.facebook.com/lgbtmovement333/

      Radera
    27. Två Facebook-sidor som du måste veta vad de heter? Det är nu ingen propaganda det heller, def inte mainstream media som Kristian hävdar. Hur kommer det sig att du hittade dem, utan att du har ens facebook? Propaganda ska vara "in your face", inte så att man måste veta hur söka utan det ska osökt, tvingat och malande gå in i ens passiva medvetande. Inget av det du länkat till är nånting annat än sidor som en hbqt-nyfiken googlat sig till.

      Nej, har du inget bättre att komma med så får du ge dig, det finns ingen hbqt-propaganda, det har du bevisat med bravur!! Tack! :D

      Radera
    28. Lobbyisten. Att någon överhuvudtaget kan missa det att vi under de senaste åren har översköljts med hbt-propaganda är för mig en stor gåta. Men det är väl så att om man själv har en förvrängd verklighetsbild kommer det krokiga som möter en i media att se rakt ut...

      Radera
    29. Kristian, du påstod att mainstream media var din källa till inspiration, men till dags dato har du inte förmått förse mig med en endaste en länk till denna översköljande propaganda. Det är nog en gåta för alla som bläddrar mainstream och hittar ingenting av vad du påstår. Men, du står ju själv för din trovärdighet.

      Istället för den innehållslösa smörja du just skrev, kunde du ha tagit ett exempel för att bevisa att jag har fel, men nej. Du kan ju inte ta till det som inte finns :D

      Radera
    30. Lobbyisten. Ge dig nu! Det är bara att öppna vilken tidning som helst, speciellt i Pride-tider, så kan man inte missa det. Dessutom har jag i alla texter jag skriver där jag kritiserar media för att sprida denna propaganda en länk. Men det har du kanske inte brytt dig om att se?

      Radera
    31. Nu har jag än en gång letat, i dagens tidningar finns bla följande ämnen:

      ÖT: Chaufförer om tvångskarantän, Larsmobränder, arrende i Kristinestad, dödsfall i Kaustby, alkoholpåverkad jägare, professor om karantän, årets skörd, Kamala Harris, koalan, Muminutställning och fotbollsstadion.

      KP: Mauri Petlokangas, starroperation, Vanhanen och budgeten, Harris, koronatest och elcykel

      Vbl: ungefär som ÖT, förutom om en tandläkare, Vasas samarbetsförhandligar och Koskövägen.

      Vad du kritiserar i dina inlägg är inget bevis alls, fortsättningsvis efterlyser jag var du hittar all hbqt-propaganda i mainstream media.

      Den 22.3 fanns en artikel i ÖT där det konstaterades att Pride flyttas. Men det har gått ett halvt år sen den "Pride-anstormningen" i mainstream, och du har skrivit dussintals inlägg sen dess.

      Eftersom du verkar ljuga mig och alla andra rakt i ansiktet så har jag ingen lust att ge mig.

      Du har angett propagandan på mainstream som inspirerat dig att skriva hatpropaganda om hbqt, men nu då ingen hittar det du påstår så kvarstår ju frågan: ljuger du eller ser du en elcykel som hbqt-propaganda?

      Radera
    32. Lobbyisten. Du kollade att det inte fanns någon propaganda idag, och funnit att det finns ingen. Ok. Har jag skrivit något om medias propaganda idag. Nej. Kanske det finns en korrelation här?

      Radera
    33. "Ge dig nu! Det är bara att öppna vilken tidning som helst"

      Jag öppnade tre olika tidningar, och det fanns inte där. Jag har öppnat tidningar tidigare, och ingenting har funnits där heller. Det är bara lögner du kommer med, och ännu mer patetiska är dina försök att slinka undan.

      Ge nu lite länkar till hbqt-propaganda på mainstream media som korrelerar med datumen till dina inlägg så ger jag mig. Inte före.

      Radera
    34. Lobbyisten. I de allra flesta av mina inlägg har jag de länkar du efterfrågar. Men jag misstänker att det är något annat du är ute efter.

      Radera
    35. -->hbqt-lobby 13 augusti 2020 22:43, VBL -https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/391380 , https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/388508
      Yle, https://arenan.yle.fi/tv/program/x3m?t=poddar ,
      https://arenan.yle.fi/tv/program/x3m , Räcker det eller vill du ha mera exempel ?

      Radera
    36. Där har du EN artikel, och det är om Disney som får en bisexuell sagofigur. Helt fantastiskt grov och effektiv hbqt-propaganda :D :D Den andra vbl-artikeln handlar om en tjej som vill ha jämlikhet, hur i hela fridens värld läser du in hbqt-propaganda där???? Poddarna handlar till 95% om heterosex som ungdomar frågar om, Kaj Korkea-aho nämner nån gång vad han och hans pojkvän gör och Lägsta domstolen har jag aldrig lyssnat på men på basen av rubrikerna handlar det inte alls om sex.

      Är det allt du hittar? Kristian påstod att man får ta vilken tidning som helst, men det stämmer ju inte. Det som kvarstår är faktum att Kristian ljuger då han säger att inspirationen att skriva anti-hbqt-inlägg kommer från mainstream, hans 200 inlägg motsvarar inte den enda vbl-artikeln du hittat. Frågan är då: vad inspireras han av? Porrsidor kanske, och får dåligt samvete efteråt och vill hitta syndabockar för hans intresse? Helt klart är det inte som han påstår.

      Lögnerna har den obekväma egenskapen de är så otroligt lätta av avslöja eftersom en lögn passar inte överhuvudtaget in bland sanningen, den falskar i precis alla fogar. Underligt att du anonym inte vill se det, eftersom du ser en massa som inte finns i dina länkar.

      På din fråga: det räcker inte, men du kommer inte att hitta mera, och definitivt inte en sån mängd som skulle motsvara mängden Kristians anti-hbqt-inlägg.

      Radera
  6. Väldigt aktuellt tema du skriver om.Tack för att du orkar!

    Vi är många tysta som tycker lika.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och ännu fler som inte alls håller med!

      Radera
    2. Daniel. Tack! Och till Anonym 08:45 vill jag bara säga: Det kan förstås hända, men dessa saker avgörs inte genom omröstning.

      Radera
    3. Inte avgörs det heller på basen av hatinlägg. Det finns mera hbqt än det finns troende, ni känner inte en enda hbqt-person men i inbördes beundran berättar ni för varandra hur bra ni känner till sanningen.

      Trevligt att Daniel tycker det är ett aktuellt tema, man kan ju fråga sig varför. Inte ens kvällspressen (förutom om en homofob som dräpte en transperson) skriver om det, så det måste aktualiseras inom er egen sekt. Berätta gärna mera.

      Radera
    4. Daniel, vad är det som gör temat aktuellt? Jag blev väldigt nyfiken.

      Radera
  7. Vem är det som får hatinlägg om inte Kristan! Skäms på er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vem är det som måste upprepa sitt hatliga mantra ett par hundra gånger? Är det svårt att höja upp er själva utan att sänka ner andra? Känner ni inte guds närhet utan att ha en gemensam "fiende"? Been there, done that.

      Kristian får inga "hatkommentarer" på inlägg som är sakliga, men slänger han ut lögnaktiga påståenden så får han svar på tal. Vore det så att hans argument vore hållbara, hade han kunnat svara på alla mina frågor om hans påståenden, men han har inte lyckats få fram nånting som han påstår stöder hans egna argument. Men visst, det är ju Carola svårt att misstro en som hävdar att du är speciell och utvald. Been there, done that.

      Radera
    2. Lobbyisten. Du väljer att hela tiden missförstå och misstolka det jag skriver. Som jag har konstaterat är det givetvis din rätt att göra så. Men vänligen sluta kalla det för hat som inte är det!

      Radera
    3. Carola. Kristian får det svar han förtjänar. Varken mer eller mindre. Förolämpar han människor, förolämpar människor honom. Fasinerande ändå, att han behöver en kvinna som försvarar honom. Men, det brukar vara så med svaga män. Blöjbyte?

      Q

      Radera
    4. Q. Du är sååå patetisk i dina försök att svartmåla bloggaren. Tydligen tar det hårt när han säger som det är.

      Radera
    5. Man behöver inte svartmåla Kristian, det gör han själv, det räcker att man bara lyfter fram det han påstår och som han inte kan argumentera för.

      Radera
    6. Anonym12 augusti 2020 11:07

      Du själv försöker ju svartmåla folk.

      Tydligen tar det hårt när folk säger som det är.

      Q

      Radera