måndag 9 april 2018

Fekenews

Senaste vecka drabbades det finländska mediefältet av en verkligt falsk nyhet. Flera finskspråkiga nyhetssajter basunerade ut att en finländsk man för första gången någonsin har fött ett barn. (De finlandssvenska medierna ska ha en viss heder av att de inte svalde denna nyhetsgroda som sådan! Med undantag då, förstås, av svenska Yle.) Det handlade om en kvinna som genomgått ett juridiskt byte av kön och som fått hormonbehandling men som avbröt denna för att kunna bli gravid.

Under texten om hatbudskap var det några kommentatorer som hävdade att det inte existerar någon förvirring på detta område, men detta fall visar nog tyvärr på motsatsen. Förvirringen tycks till och med vara väldigt omfattande! Ett fullständigt obestridligt faktum är att en människa som har äggstockar och livmoder och som kan föda barn INTE är någon man.  Således är hela denna nyhet inget annat än värsta sortens fakenews. Att myndigheterna har blivit så förvirrade att de kan tänka sig att kalla en kvinna för man ändrar nämligen inte på detta faktum. Men det visar, med all önskvärd tydlighet, att förvirringen är utbredd och stor.

Det har på grund av detta fall efterlysts en bred diskussion om skillnaderna mellan biologiskt och juridiskt kön och hur dessa skulle kunna befästas. Märk väl att det man vill befästa här är inget annat än denna förvirring. Jag vill i stället efterlysa sunt förnuft och verklig hjälp åt de stackars människor som drabbats av denna förvirring för egen del. Om en människa fått för sig att hon är en katt behandlar man det verkliga problemet. Alltså huvudet. Man börjar inte skära i henne och få det yttre att överensstämma med den egna, inre och falska, självbilden. Det samma borde ju i all logiks namn gälla också om en kvinna fått för sig att hon är en man. Eller vice versa. Allt annat avslöjar bara hur sjukt vårt samhälle har blivit - vilket denna falska nyhet med all önskvärd tydlighet visar. Men tyvärr kommer denna epidemi att sprida sig ytterligare när vi inte förstår att behandla den på rätt sätt.

7 kommentarer:

 1. Den här texten visar på en verklig omsorg om människan! Det är något som dagens fullständigt inkrökta politiska korrekthet inte klarar av att göra när den måste tassa på tå kring alla mer eller mindre sjuka idéer och infall och alla oerhört sjuka tår.

  SvaraRadera
 2. Nåväl, jag ber att denna världen tuktas tilk förnuft igen då. 40 år av förstående kärlek har låtit skadeideerna frodas... ULRIK Torsten Nils hälsar och ber.

  SvaraRadera
 3. Alltså. Ber med full kraft att världen tuktas Grundligt till förnuft igen. Dessa maskiner måste man upprepa med. Ty de fördärvar gott uppsåt och God text. Ulrik Torsten Nils

  SvaraRadera
 4. Nåja, i ljuset av Uppenbarelseboken var ovanstående en fåfäng bön för där uppenbarades att fast en tredjedel av människorna dör så upphör de återstående inte med sina onda gärningar, tillbedjandet av djävlar osv.
  Alltså, gott är att ångra och söka sig till Ordets predikan om Jesus Kristus fr Nasaret i tid, ty nära åtminstone i det stora perspektivet är att ingen tid mera gives... Ulrik som mådde bra av både Grym tuktan och varm Sann Kärlek överlåter världen åt Gud.
  Hela kulturen är ett vilddjur fulltecknat med hädiska namn och många människor är tecknade med hädiska tecken och bilder av det skapade och beter sig och talar som, ja, vilddjur, ännu sorglösa fast deras skada och ovärdighet är uppenbar.
  Då man inte med tvång och lämpor får myndigheterna och folk in i Guds Ordning igen så får vi var och en ta av Herren Herren vad Han lovat av gott om vi lyder Guds bud och vill vi inte så ser vi att Herren Herren inte varit overksam i tuktan mot både lydiga och olydiga genom allt 'ont' som sker. Fortsätter vårt kroppsliga, själsliga andliga och samhälleliga horeri i strid mot Herren Bud och Jesu Helighet så må vi veta att så vanlig sak som äktenskapsskillnad samboende, kvinnoprästeri och föräktenskapligt könsumgänge, superi och droger och andra osunda beroenden, tjuveri, ja vad som helst jämte avgudadyrkan kan föra till skada redan i tiden orenhet vilt leverne, dråp och mord om vi inte kommer under Guds Nåd tillbaka igen rättande till och bekännande våra avvikelser så mycket Guds Helige Ande vill. Verkar bättringen och bekännelse omöjlig socialt och ekonomiskt och samhälleligt så vet att i helvetet är bekännelsen för sen. Ulrik Torste Nils som vet att Gud hjälper med det omojliga så bra är att de har funnits många back to basicskurser och alfakurser mm på vägen till bättrin och mottagande av Syndernas Förlåtelse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja, ifråga om osunda beteenden har nu Gud genom de myndigheter som låter rusdryckerna allt friare berövat de fattigaste och ensammaste i övrigt nyktra möjligheten att köpa billig tobak. Jo, starka ledarbockar i sidenkostym kan nog prioritera de. Hälsar Ulrik

   Radera
 5. Det finns ju folk som tror på jungfrufödslar och att ormar pratar som är samma fakenews som att män föder barn..

  SvaraRadera
 6. FECESHÄLSNINGAR TILL HÄRMAPAN antkrist, LÖGNAREN satan och TJUVEN djävulen 'den gamle ormen'. Jesus Kristus från Nasaret Herren har vunnit seger men du förevigt svagare försök till treenighet i att fördärva Guds verk i Skapelsen skall nu få personligen i Gudspotens erfara Fasan av dina gärningars och sinnelags frukt. Må Gud rycka mången undan dina ideer av stinkande vantro medan Herrens Herrens ANDE sopar dina svurna och dig allt mera till helveteskännedom och skakande stinkande fruktan. Djävul. Dina Högmodigas glansdagar är nu förbi hälsar ulrik torsten nils som såg vad du just gjorde. Ha ha du har att frukta den eviga döden. Vi kristna jublar eller ler för det mesta i den timliga döden. Har du mera på lager. Herren Är Mäktig nog att bevara vem Han vill så länge tills Allt blir enligt Skriften klart. Dina folk är som du. Utan förstånd och heder och du har fördärvat mitt folk och dess fred. Friden av Gud rår du dock inte på. Hå hå hå

  SvaraRadera