onsdag 27 februari 2013

Förbönsupprop!

Enligt flera uppgifter på mikrobloggen Twitter kommer riksdagens lagutskott idag (27/2) att rösta om lagmotionen om könsneutrala äktenskap. Man kunde förstås skriva hur mycket som helst om det faktum att riksdagens tidigare regler om 100 namnunderskrifter för att en dylik motion ska tas upp till behandling frångås, men jag nöjer mig med att konstatera att när det handlar om att vara politiskt korrekt tycks inte gamla, goda, regler längre gälla.

Däremot vill jag uppmana till bön för denna sak! Enligt uppgift har lagutskottets sammansättning förändrats sedan senaste år, och det innebär att utgången av omröstningen inte längre alls är självklar. Be gärna för de ledamöter som ännu har förstånd i denna fråga att de inte viker sig för världens, massmedias och homolobbyns tryck! Om denna lagmotion kommer vidare från lagutskottet kommer den med stor sannolikhet att gå igenom i riksdagen och de människofientliga krafter/tankar som ligger bakom kommer att skörda stora segrar - med mycket mänskligt lidande som följd. 

1 kommentar:

  1. Förståndet vann - ännu denna gång! Lagmotionen förfaller eftersom lagutskottet beslöt att inte ta den till behandling med rösterna 9-8. Nu lär det bli ett medborgarinitiativ. Så vi får absolut fortsätta att be!

    SvaraRadera