tisdag 17 december 2019

Möjlighet att påverka

På torsdag ordnar Svenska Yle en "julboksvaka". Inför denna efterlyses läsarnas bästa boktips år 2019. När man ser på vilka programledarna (åtminstone delvis) är kan man anta att de böcker som kommer att lyftas fram inte är sådana böcker som vi som kristna föredrar. I klartext: Dylika evenemang tenderar att föra fram böcker som står på fel sida i dagens kulturkrig.

Men vi kristna läser vanligen ganska mycket böcker. Bra böcker, dessutom. Nu finns det möjlighet att gå in och i kommentarfältet rekommendera verkligt bra böcker som du har läst under 2019. Jag passade på att göra detta, och jag rekommenderar alla som läser detta att göra det samma. Det är en liten, men knappast oviktig, insats i det kulturkrig som just nu rasar i vårt samhälle. Man måste ha ett användarnamn för att kunna kommentera, och artikeln i fråga hittar du här.

2 kommentarer:

  1. Tack för kommentarerna på Svenska Yle! De gav en bra balans åt kommentarfältet, tycker jag! :)

    SvaraRadera
  2. Just läst "https://www.amazon.com/Battle-Britain-Paul-Golding/dp/1706221193" , måste bara hålla med om en hel del...Eller som "Legenden" på youtube uttryckte det, -I kampen mot globalism finns det bara ett svar -NATIONALISM !

    SvaraRadera