lördag 15 oktober 2022

Mera förvirring och massmediala lögner

Vi såg för en tid sedan ett par säsonger av den numera närmast klassiska amerikanska komediserien "Dharma and Greg". I ett avsnitt medverkade den amerikanska komikerduon "Penn and Teller" - den senare spelade en man som trodde att han var en katt och som betedde sig precis som om han vore en katt. Greg, som är den mer normala av de två huvudpersonerna i serien, föreslog att mannen borde få vård, medan Dharma - som fick som hon ville - menade att de skulle behandla honom som en katt.

I riktiga livet skulle mannen givetvis ha fått psykvård. Om en man tror att han är en katt är det nämligen psykvård han behöver. Men tänk vilken oerhört galen tid vi lever i idag! Om en man tror att han är en katt behandlar vi hans huvud. Men om en man tror att han är en kvinna behandlar vi hans kropp. Alltså: Män, som rent fysiskt och genetiskt är män, men som av någon anledning fått för sig att de är kvinnor (och vice versa) ska inte ha psykvård. Nej, nej, nej! Deras villfarelse ska bejakas och de ska byta kön, såväl juridiskt, medicinskt som även kirurgiskt.

Det är beklämmande, ja rent av störande, att se hur mainstreammedia sprider hbtq-propaganda idag. Svenska Yle är här i framkant och rubriker som den över artikeln som berättade om den s.k. "translagens" behandling är tyvärr alltför vanliga. (Den bryter mot mänskliga rättigheter ochsjukförklarar friska människor – här är translagens historia och nutid i ett nötskal) Att den nu gällande translagen skulle "sjukförklara friska människor" är förstås inget annat än en ren och skär lögn, och dessutom en lättavslöjad sådan. (Se det jag skrev ovan.) Men likväl är detta sådant vi matas med idag.

Bilden i anslutning till artikeln på Svenska Yle är också talande. Plakatet på bilden säger "Självbestämmanderätt NU", och detta är också en av lögnerna som används för att driva de lagförändringar som nu planeras. Orden låter nämligen förstå att detta är en sak som bara rör den som har drabbats av könsdysfori. Skulle så vara fallet skulle det finnas mindre att säga om lagförändringen. Men nu vet vi att könsdysfori i själva verket är en sjukdom som sprider sig och som drabbar osäkra, framför allt, flickor i tonåren med stort lidande som följd. Det här är en sjukdom som sprids verbalt/genom skriven text. Alltså ju fler som drabbas och som talar om sin sjukdom, och ju mer det skrivs och talas om detta, desto fler drabbas. Så om samhället på det nu föreslagna sättet bejakar könsdysfori-epidemin kommer fallen och därmed problemen bara att öka.

Det är också oerhört skrämmande att läsa vad sådana som ansvarar för vård av könsdysfori har att säga om denna åkomma. I en artikel iden svenska Läkartidningen (där den kraftiga ökningen av barn med könsdysfori bekräftas) sägs, angående vården, att "Behandlingen utgörs av könsbekräftande åtgärder; inget stöd finns för psykologiska eller psykoterapeutiska behandlingar."

Detta är fullständigt fruktansvärt. Även om det sägs att vården behöver vara återhållsam när det gäller vård av unga barn och det nämns om användandet av reversibla könsbekräftande åtgärder talas det i artikeln mycket om användandet av pubertetsstoppande hormoner (= irrversibel behandling). Men psykologisk eller psykoterapeutisk behandling finns alltså inte ens på kartan. I stället ska alltså dessa stackars förvirrade människor medicineras så att de, på ett oåterkalleligt sätt, skadas i sin normala utveckling. För att sedan förstås inte alls tala om de irreversibla kirurgiska åtgärder som erbjuds.

Som sagt: Det är synd om människan idag. Så synd att man nästan kunde gråta.

51 kommentarer:

  1. Kristian. Du borde sluta se program du inte förstår. Du blir bara mer förvirrad och börjar blanda ihop fantasi och verklighet. Den där serien är en komedi. Rätt så dålig dessutom. För att förstå komedi, är humor ett krav. Du har ingen humor överhuvudtaget! Det har du bevisat oändligt många gånger på den här hatbloggen. Jo, jag tycker att du borde gråta av skam för ditt sätt att bete dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kristian förstod nog utan tvekan att det var fråga om humor. Hans problem är hans egen fyrkantiga människosyn, där karlar ska vara karlar och kvinnor ska vara kvinnor och det lika säkert som att svart är svart och vitt är vitt. Att ens antyda några nyanser på sexualitetens område är obiblisk villolära, alldeles oavsett det faktum att biologin på vartenda ett område i övrigt visar upp ett fullständigt spektrum av nyanser, fullt iakttagbara för alla som har ögon att se med. Att kalla den här bloggen "hatblogg" är att ta i. Bloggaren bär bara sina skygglappar - och är stolt över dem!

      Radera
  2. OT, långt tillbaka med ngt inlägg i energifrågor varför jag väljer att här länka till dagens HJ, https://www.youtube.com/watch?v=vvQWtP43Yow

    SvaraRadera
  3. https://genesis.nu/kalender/skapelsekonferens-2022/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 17:51. Intressant, tack för länken! Tyvärr verkar det som om att konferensen inte streamas utan att den som vill delta måste göra det på plats. Men där fanns en intressant nätföreläsningar av Pekka Reinikanen. Gott så!

      Radera
    2. https://genesis.nu/nyheter/live/

      Radera
  4. Som jag tidigare skrivit: ALLA borde se Kristoffer Aaltonen Appelqvists nedsabling av "transvården" i Sverige (finns på Ytube)!
    Vi är ändå skapade till man och kvinna. Sfp:s och statskyrkans ställningstagande till denna sak (inkl.homosexualiteten) är. avskyvärd. Hur går deras beslut ihop med kristliga värderingar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 17:00. Tack för infon om videon! Ska försöka se den vid tillfälle. För de politiska partierna idag har kristna värderingar knappast någon större betydelse. Tyvärr. När det gäller folkkyrkan (vi har ingen statskyrka) är väl frågan hur dagens ställningstaganden går ihop med Guds ord. Men det tycks inte heller ha någon större betydelse när man ägnar sig åt kvarnstensteologi.

      Radera
  5. Mest synd är det om unga flickor då medelålders män lägger sig i deras sexualitet.

    Då Kristian pratar om att det "sprider sig", handlar det om att det kommit ett par hundra remisser år 2016 i Sverige (enligt länken som Kristian delat), och då det finns ca 800 000 ungdomar i Sverige (https://www.scb.se/hitta-statistik/artiklar/2018/unga-i-sverige/) , betyder det 0,00025 %, eller en på fyratusen. Av de som fått remiss, har en tredjedel fått behandling, en på 12 000. För att få rim och reson i det hela, kan man jämföra det med dryga 40 000 unga som skriver studentexamen, med dessa procentenheter innebär det att det finns fyra bland de som skriver studenten i Finland som får behandling. Vilken farsot....

    Trots att artikeln som Kristian delat, säger att orsaken till ökningen är okänd, men Kristian vet ju bättre, att "sjukdomen sprids genom skriven text". Mycket intressant. Då måste väl Kristian ha kontakt med dessa, och ha ett mer förtroendeingivande förtroende då dessa transpersoner kunnat berätta var den text finns som påverkat dem, alltså dessa 1 på 12 000. Men det har ju inte skett, Kristian hittar på smörja i såna mängder så han ser inte världen runtomkring.

    Tack vare Kristian och hans gelikar mår dessa unga dåligt, skulle Kristian tro på den text han delar, skulle han föredra att allt fler transpersoner överväger självmord för att de inte får hjälp. Kristian brukar ju då argumentera för att de "blivit sjuka" för att de läst texter, men låt oss då gå in i Kristians låtsasvärld och tro på det då. Frågan kvarstår: vad har Kristian och hans gelikar för rätt att neka dessa att må bättre?

    "Folkhälsomyndigheten genomförde år 2015 en enkätundersökning omfattande 800 transpersoner som visar att deras hälsa försämrats sedan den senaste undersökningen (2005). Unga rapporterade sämre psykisk hälsa än äldre i undersökningen, och fler än var tredje person uppgav att de under det senaste året övervägt att ta sitt liv; varannan hade upplevt kränkande behandling och undvek vardagliga aktiviteter på grund av rädsla för diskriminering."


    SvaraRadera
    Svar
    1. Förvirringslobbyn gör det han kan. Försöker förvirra.

      Detta handlar inte om att "lägga sig i" någons sexualitet, utan om att motarbeta en galenskap som sprider sig. Och notera att det är ÖKNINGEN som är det väsentliga, inte numerären i sig.

      I artikeln sägs att orsaken till ökningen är okänd. Det är sant. Men i samma artikel sägs att "Behandlingen utgörs av könsbekräftande åtgärder; inget stöd finns för psykologiska eller psykoterapeutiska behandlingar."

      Den som inte ser att det finns en enorm ideologisk barlast här är blind.

      "Tack vare Kristian och hans gelikar mår dessa unga dåligt, skulle Kristian tro på den text han delar, skulle han föredra att allt fler transpersoner överväger självmord för att de inte får hjälp."

      På tal om blindhet, ja.

      Radera
    2. Varför skulle jag bli förvirrad, jag bara läser artiklar du delar, skulle inte vara så dumt om du skulle ta till dig av innehållet själv också. Läser du artiklar där det står att jorden är rund, är det bara enfaldigt att länka till den och säga att jorden är platt.

      Oberoende vad du själv tänker så lägger du dig i andras sexualitet, om nånting är perverst så är det just det. Att försöka skapa en opinion mot enskilda unga flickors sexuella utveckling, det är ingenting som människor normalt gör. Normalt låter man bli att prata om både sin egna såväl som andras sexuella utveckling. Nu vet jag ju inte om er sekt går ut på att prata om ungdomars sexuella utveckling, men jag vill nog inte veta heller.

      Och du säger att ökningen är det väsentliga nu plötsligt, då du möts av siffror du inte kan nånting åt, men det är väl allt du har att komma med. Nå, om det får dig att må bättre så hitta på vilka argument du vill. Det betyder ju att då vi har en stadig 10 % nivå av alla ungdomar, då är det inte väsentligt längre? För det är vad du säger. Nå, här vänder du tvärsäkert på kappan igen...

      Radera
    3. Förvirringslobbyn. Du är igen helt ute och cyklar. Tyvärr tycks det som att inget någon säger kan få dig att förstå vad detta handlar om. Det är beklagligt när människan på detta sätt gör sig själv blind för verkligheten.

      Radera
    4. Som sagt, jag bara läser den artikel som du använder för att understryka dina egna argument, men då du väljer att plocka ut enskilda fraser och blunda för resten, så är du inte rätt person att anklaga andra för att vara blinda.

      Medelålders män som intresserar sig för mycket för unga och deras sexualitet, vad kallas de? Försöker du ännu försvara att du ska nog ha något att säga om okända ungdomars sexuella utveckling? Är det vad du säger?

      Så förutsägbart att du inte kunde kommentera den oförändrade 10 %:s väsentligheten :D

      Radera
    5. Förvirringslobbyn. Det är mycket du inte begriper här. För det första: Detta handlar inte om ett "intresse för unga och deras sexualitet". Detta handlar om ett samhällsfenomen som får, kan och bör kritiseras. För det andra: Artikeln är ett bra exempel på hur förvirrade och samtidigt förvirrande människor (även läkare) tänker idag. Den innehåller en del fakta, som jag lyfter fram (ökningen av könsdysfori) men för det behöver jag inte svälja propagandan som ingår i artikeln. Tvärtom lyfter jag fram denna som ett problem. men detta vill du inte förstå.

      Och ja. Det har hela tiden handlat om den exponentiella ökningen. Inte om antalet i sig.

      Radera
    6. Om du skriver om samhällsutveckling så borde du försöka skriva om den utan att blanda in ungdomars sexualitet. Men det verkar vara omöjligt för dig att tänka på annat. Normalt går inte vuxna män omkring och tänker på ungas sexuella läggning, om du har svårt att ta till dig det, så har du problem.

      Radera
    7. @förvirringslobbyn, se gärna denna video, https://www.youtube.com/watch?v=h36Oc2CSB94 Några har ifrågasatt att videon får finnas kvar... För egen del gissar jag att den får finnas kvar just för att ngn/några just finner den så "abnorm" att det inte kan vara sant...

      Radera
    8. Förvirringslobbyn. Nu försöker du igen förvirra. Jag skriver INTE om enskilda ungdomars sexualitet, vilket du låter förstå. Jag skriver om ett samhällsfenomen. Och hur menar du att man kan skriva om ett (skadligt) samhällsfenomen utan att, just det, skriva om detta samhällsfenomen? Säg för en gångs skull som det är: Du vill att ingen ska uppmärksamma detta så att regnbågsaktivisterna får fortsätta förstöra både ungdomar och hela samhället i fred.

      Radera
    9. En på flera tusen är inte ens nära ett samhällsfenomen. Så länge du själv vill ha din sexualitet för dig, ska du och alla andra låta bli att lägga sig i just andras sexualitet.

      Radera
    10. Nu förvirrar du igen. Visst är det ett samhällsfenomen! Att påstå att det inte är det är att blunda totalt för samhällsdiskussionen. Följer du alls med i media?

      Radera
    11. Visst följer jag media, men länka nu gärna till vad du menar.

      Fortsättningsvis krävs det att ett fenomen har större genomslagskraft än en på många tusen och "samhällsdiskussionen" vet jag inte var den pågår, bara för att ni hetsar upp varandra i er sekt betyder det inte att det skulle intressera nån annan.

      Och vi alla har vår sexualitet för oss själva, lika mycket som det är din privata sak, är det alla andras egna. Det verkar alla andra förstå.

      Radera
    12. Förvirringslobbyn. Nu förstår jag inte. Om du faktiskt följer med vad som händer skulle du veta att riksdagen har behandlat en förnyelse av translagen. Riksdagen debatterar inte enskilda människors sexualitet utan när de tar upp en sak så är det fråga om ett samhällsfenomen/en samhällsdiskussion.

      Radera
    13. Nä, du brukar sällan förstå, eftersom din agenda inte följer verkligheten.

      "Riksdagen debatterar inte enskilda människors sexualitet "
      Lagförslaget gäller enskilda människors rätt om att besluta om sin sexualitet. Du får vända och vrida på dina ord hur mycket du vill, men det gör inte lagförslaget till något samhällsfenomen, dvs till något som skulle gälla samhället i stort. Eller hur menar du att samhället ändras nu då en handfull kan med mindre möda bli ett med sin kropp? Och hur påverkar det dig personligen? Känner du en dragning till att komma ur skåpet då det blir lättare, eller sitter du stadigt?

      Radera
    14. Förvirringslobbyn. Nej. Det är dig som det inte går att förstå sig på.

      Det är DISKUSSIONEN som är samhällsfenomenet. Alltså något som pågår i samhället just nu.

      Radera
    15. Du skrev: "Detta handlar om ett samhällsfenomen som får, kan och bör kritiseras"

      och nu säger du att det är DISKUSSIONEN som får, kan och bör kritiseras. Ska du alltså kritisera högfärdiga religiösas diskussion, om ungas sexuella läggning, som inte angår dem?

      Fortsättningsvis, hur du än försöker slingra dig från ett uppriktigt svar, handlar det om en lag som ska göra det lättare för en liten grupp människor att bli du med sin sexuella läggning. Men om det är så att alla dessa högfärdiga religiösa har problem med sin sexuella läggning, så kan de fortsättningsvis behålla problemen trots lagen.

      Radera
    16. Förvirringslobbyn. Du fortsätter att blanda ihop saker. Hur ska det överhuvudtaget gå att föra en saklig diskussion när du beter dig på detta sätt?

      Radera
    17. Om saker är ihopblandade beror det på att du inte kan hålla dem isär, jag bara kopierade två olika ställen i denna tråd. Jag har då inte sett någon diskussion i samhället om lagen, utanför religiösa kretsar, och där borde inte lagen beröra nån överhuvudtaget, såtillvida det inte är vanligt att ni kämpar med er sexuella läggning. Bland allmänheten finns ingen sådan diskussion, antagligen för att allmänheten uppfattar att lagen berör bara dem som lagen påverkar, dem som har problem med att bli du med sin sexuella läggning.

      Men som jag sa: lagen tillåter ju att ni religiösa kan ha kvar era problem med er sexuella läggning, lagen är inget tvång till att få behandling, enbart en möjlighet.

      Radera
  6. Verkar som om detta problem (transsexualitet) inte blivit ordentligt - om ens alls - kommenterat av högre representanter för kyrkan. Men det finns nog otaligt många människor som vakar och ber i denna fråga (liksom om homosexen). Kärleksbudet som man hänvisar till. Den riktiga kärleken vill föra och leda över tidens gräns in i evigheten. De som fått smaka Guds nåd och kärlek för egen del vill inte döma sin nästa, men önskar varna för den misär som kan följa när man börjar "behandla" barn och ungdomar med sk. stoppmediciner (=hormoner),och för att inte tala om att med kirurgi (t.ex. operera bort skräppan, äggstockarna) mutilera dem.
    Vi är förstås fria att själva välja väg och bestämma om våra liv.
    Men vi skall bort härifrån, och då kommer vi inför honom som skapat, försonat och återlöst oss. Då gäller inte förvridna liberala åsikter t.ex. ang. trans/homosexen utan endast vad Gud har sagt i sitt ord.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är fria att välja, så kanske ni skulle sluta tänka på ungdomars könsorgan då ni ber, koncentrera er på att ni själva kommer till himlen. Eller är det nånting som hindrar er?

      Radera
    2. Anonym 12:06. Så är det. Tyvärr finns det idag många som, likt förviringslobbyn här, väljer att missförstå och misskreditera denna omsorg och utmålar den som något ont. Det är sådana tider vi lever i just nu, tyvärr.

      Radera
    3. Varje individ (kvinnlig eller manlig) som har någon form av sunda värderingar och samvete kommer nog att måsta kämpa hårt i framtiden "for the sake of our children".

      Radera
    4. Ja, hur tänkte ni "kämpa hårt" då? Ska ni söka upp den ena ungdomen ni hittar i jeppis-trakten, och övertala hen?

      Anser ni att okända gubbar kan närma sig okända ungdomar och prata om deras sexuella läggning, hoppas jag verkligen att ni inte har egna barn...

      Radera
    5. Kämpa hårt för att stoppa den vidriga transsexen, att förse barn/ungdomar med hormoner och operera bort skräppan (testiklarna) och förorsaka dem livslånga trauman..
      Gud är den rättfärdiga domaren! Här under livet hr vi hans ord, genom vilket han alltjämt hämtar fram sin kärleksvilja även i denna fråga. Inte ens Jesus kom för att döma men det ord han har talat skall döma oss på den yttersta dagen. Gäller specifikt den nu aktuella trans- och annan dårskap ('homotus') !!

      Radera
    6. @Förvirringslobbyn, här en artikel +video enkom för dig som vägrar se "sanningen i vitögat" ! , https://samnytt.se/sverigedemokrat-vill-forbjuda-sagostunder-med-dragqueens-for-barn/

      Radera
    7. "Kämpa hårt för att stoppa den vidriga transsexen,"

      Ja, hur gör ni det, riktigt konkret då? Jag har aldrig sett transsex, inte annan heterosex än den jag själv utövar. Var stöter du anonym på transsex som du ska "kämpa hårt" mot?

      Om ni börjar lägga er i andras ungdomars sexuella läggning, kan ni vara säkra på att ni ligger risigt till. Så länge ni håller på stirrar er helt blinda på sex i era religiösa slutna kretsar, så är det bara ett tveklöst bevis på att problemen med sexuell läggning kommer från er själva. En bunt pervon som inte kan sluta med att tänka på andras sex.

      "Inte ens jesus kom för att döma" men vad gör ni då?

      Av princip läser jag inte smörja (Samnytt) som finansieras av ryssar. Men gjorde ett undantag. Om det nu är så att barnen tvingas höra på religiösa sagor i minst 9 år, en till två gånger per vecka, och alla kan filtrera bort skiten, hur tror nån att ett enskilt skådespel skulle göra nån skillnad? Ja, förutom ryssar vars enda mål är att skapa osämja i en befolkning?

      Om ni inte ännu fattat att alla har frihet gällande åsikter, religion, politik och sexuell läggning, så ska ni vänta med att skriva nånting om ämnet tills ni vet vad som gäller rent juridiskt. Vad ni tolkar fritt utifrån er bibel är ingenting värt utanför er bönering.

      Radera
    8. Anonym 22:52. Det blir allt tydligare att det inte är någon som helst idé att sätta tid på att försöka få förvirringslobbyn att förstå vad detta handlar om. Han är så förblindad att det helt enkelt är omöjligt.

      Radera
    9. Kristian kände på att frågan jag ställde var en sådan som avslöjar hur ni stirrar så blint på alla sorts sex så ni ser inte klart. Berätta nu var denna "transsex" finns, nog måste ni väl veta det om ni ska hindra människor rätt att utöva det? Fast, det hör liksom religionsfriheten till alla rätt att själva välja.

      Radera
    10. Det är fråga om sk. hjärnsläpp hos hbtq-communityn när man börjat rekommendera experiment med förvirrade barn/ungdomar att de inte skulle vara av det kön de fötts till. Inte konstigt att då börja med operation av skräpporna (testiklarna) och äggstockarna som de får ångra sig hela livet och kanske förorsaka självmord. Fruktansvärt sjukt och samtidigt mycket sorgligt.
      Alla borde se Kristian Appelkvist Ahonens nersabling och hånande satir över "transvården" med sina stoppmediciner i Sveriges TV häromsistens (hittas på Ytube)!!
      Men Guds kraft och kärlek är ännu mäktig att hjälpa och befria även de som kanske oskyldigt bär på dessa bördor (trans- och homosexen), där blott människan uppriktigt vill bli befriad och söka den verkliga sanningen - utan att lyssna på alla krist- och heterohatare i samtiden. Bibeln innehåller även en fullkomlig försoning för synden genom Kristi död och uppständelse oss syndare till godo. Må vi be för varandra och för våra "ledare" inom kyrka, församling och världsliga samhälle, så att inte den onde (Satan!) förleder oss från den enkla och klara sanningen och det "verkliga" kärleksbudet.

      Radera
    11. Du må påstå att det är det ena eller det andra, någon community finns ju ändå inte, och "alla dessa förvirrade ungdomar" är inte många till antalet. Enligt tillgänglig statistik skulle det vara nästan en av alla ungdomar i Jakobstadstrakten som kunde få nån form av behandling. Operationer görs ju inte på unga, och du avslöjar patetiskt nog hur lite du kan om vad som gäller:

      "18-årsgräns för underlivskirurgi

      Många transpersoner behöver inte underlivskirurgi och vill heller inte ha det. Särskilt bland transkillar är det många som avstår underlivskirurgi, bland annat för att metoderna för att skapa en penis inte ger de resultat som man önskar. För könsbekräftande underlivskirurgi och kirurgi som leder till varaktig sterilitet gäller enligt dagens lagstiftning ett absolut 18- årskrav. I dagsläget kan personer under 18 år inte genomgå ingrepp i könsorganen för att minska könsdysfori. Dessutom krävs särskilda skäl om personen är under 23 år. För att få genomgå underlivskirurgi måste ytterligare ett antal krav vara uppfyllda och kirurgin beviljas via ansökan till Socialstyrelsens Rättsliga råd."
      https://www.rfsl.se/verksamhet/trans/fragor-och-svar-om-vard-for-unga-med-konsdysfori/

      Eftersom du använt ordet "skräpporna" väldigt många gånger, så ser det nog ut som om du har något problem själv med din sexualitet.

      Radera
    12. Fortfarande har man tydligen inte vågat titta på eller kommentera Kristoffer Appelkvist Ahonens satir ang. "transvården" med hormonella stoppmediciner och extraktion av skräppor och äggstockar. Se den, den finns ju på Youtube. Man kan se hur tom. en sk.världslig kommentator insett att man här har kommit långt ut på liberala villovägar och kommer att förorsaka många tragedier bland dessa sk. "transsar" i ung ålder.
      Man får hoppas att beslutsfattarna skall ha klarsynthet och mod att våga tänka igenom denhär frågan en gång för alla.
      Ett samhälle behöver fasta grundstenar att bygga på och kunna inse att "transvården" är ett steg i fel riktning.

      Radera
    13. Förvirringslobbyn 21 oktober 2022 12:53 , Du verkar väl insatt i alla sorters perversioner trots att du säger dig vara heterosexuell... ? "Särskilt bland transkillar är det många som avstår underlivskirurgi, bland annat för att metoderna för att skapa en penis inte ger de resultat som man önskar." Är inte "transkillar" män som önskar sig en vagina, män som utger sig för att vara kvinnor men ändå har en kuk mellan benen ???

      Radera
    14. Ja, jag vet inte vad transkillar önskar sig, men anonym verkar ha mycket bättre koll... :D

      Radera
    15. De önskar sig en konstgjord slida "millan beinin", knappast sin borna 'k*k'?

      Radera
    16. Nu vet vi var den experten finns.

      Radera
    17. Förvirringslobbyn fortsätter smutskastningen i skydd av sitt fega anonyma skal.
      Hur vill han ha det eg. rent biologiskt: P*tten mellan bena i.st.f. en konstgjord vaginaslang?

      Radera
    18. Smutskasta? Är det att smutsigt att vara expert i transsex?
      Tips! Om du inte vill verka vara expert i transsex, försök låta bli att skriva och prata om transsex.

      Du är minst lika anonym som jag, vilket gör då dig feg också?

      Radera
    19. Visst vi är bägge lika anonyma och därmed fega bägge två, det är väl det enda jag kan hålla med dig i.

      Men du har fortfarande inte kunnat bestämma dig: Ska transpojken låta amputera "Svante" och i stället få sig ommodellerad en konstgjord f*tta ?

      Radera
    20. Den dagen kommer inte att jag börjar lägga mig i andra sexualitet, samma förväntar jag mig av andra, och det är norm i vårt samhälle. De som inte fattar det är de som brukar kallas pervon.

      Radera
    21. Faktalobbyn vägrar eller vågar inte säga om han eller någon trans öht. ska låta operera bort "pilin" och i stället få inopererad en av vävnad ommodellerad slidslang. Kanske han nöjer sig med hormonell stoppmedicinering?

      Radera
  7. Ta en titt på denna video, den räcker dryga halvtimmen men har mycket att berätta ! https://www.youtube.com/watch?v=Psso72xam4M
    Som Guds barn har vi inget att frukta !

    SvaraRadera
  8. Bön: Herre Jesus Kristus! Hör oss och vi vet att du hört och hör all jämmer på jorden när du vill. Du vet av vem och vad var och en som deltar i den offenltiga debatten är besatta av. Låt ingen själ föras vilse i strömmarna på internet media eller annat utan låt din tröst till alla könsosäkra och förvillade i denna översextade tid gå fram så att de nöjer sig med hur de är skapade. Vi vet att det finns sådana som fötts olika andra skadade av giftet och annan påverkan. Låt deras hjärta förstå att fast du kanske inte med din helige Ande gör dem helt kroppsnormala så är Din vilja som gäller. Herre hindra de läkare och medinfabrikörsgruppersom sprider skador och sjukdomar genom sig själv och sina hantlangare för att de skall ha lönsam business. Amen

    SvaraRadera