torsdag 12 mars 2020

Fullständigt galet!

Coronaviruset sprider sig, och dagligen rapporteras om allt flera smittade och allt flera döda, speciellt i Italien. Igår klassade WHO coronaepidemin som en pandemi. Allvaret börjar gå upp för de flesta, men speciellt i PK-Sverige sker flera saker just nu som är fullständigt obegripliga. Sverige fortsätter att avvakta, trots att smittspridningen i landet har eskalerat, och en av de märkligaste uttalanden jag hört - och det kvalificerar nog som ett av de märkligaste uttalanden någonsin i alla kategorier - stod Sveriges statsepidemolog Anders Tegnell för igår. Just hemkommen från ett biståndsuppdrag i Somalia.

På frågan vad han tycker om att Spotifys vd har uppmanat sina arbetstagare att jobba hemifrån mumlade Tegnell något om att "det finns ju en sådan aspekt i det här som handlar om jämlikhet och så ... vissa grupper i samhället kan ju göra på det här viset, men inte alla ... och hur ska vi få till det så att vi fortsätter ha jämlikhet i samhället ... så alla har samma chanser att hålla sig friska ... man bör tänka igenom konsekvenserna av den typen av beslut noggrant innan man gör dem ..."

I rättvisans och jämlikhetens Sverige är det alltså viktigt att alla utsätts för lika stora risker att smittas. Ingen får ha bättre chanser än någon annan. Jämlikhetstanken, här driven till sin spets, är viktigare än att stoppa virusspridningen och undvika att människor blir smittade. Anser statsepidemologen!

Hur galen kan en ideologiskt genomsyrad tankevärld bli!?! Jag tycker faktiskt synd om den här människan - och om svenskarna överlag. Förhoppningsvis var detta bara ett resultat av att han inte riktigt tänkt till, men om det är så visar ändå det här uttalandet på hur fel det blir när en galen ideologi får tränga ut sunt förnuft. För hur blir det om vi driver den här tanken vidare? Folk i glesbygden har mindre risk att smittas eftersom folktätheten är, just som benämningen säger, glesare. Borde vi, i jämlikhetens namn, tvinga in dessa människor till Stockholm med jämna mellanrum för att riskerna att smittas ska vara jämlika? Eller de arbetslösa som kan stanna hemma? Borde inte också de utsättas för lika stora risker som de som är på jobb?

Alla inser nog att jämlikhet inför coronaviruset är en omöjlig sak. I stället för att placera pk-ideologin i förarsätet som Tegnell gör här borde samhället vidta alla möjliga åtgärder för att begränsa spridningen. Och där är distansjobb, för alla som kan göra det, en mycket bra sak.Så säger åtminstone det sunda förnuftet.

21 kommentarer:

  1. Den verkliga smittan ovh galenskapen är ju synderna ovh förförelserna. När det Sades till de första Kristna som inte var av judisk börd att de som troende på Jesus bara skulle avstå från sexuella synder (otukt') ovh avgudadyrkan ovh blodsoffersmat så nämndes att Lagen ovh profeterna ovh Skrifterna som Jeesus Konfirmerade ju förelästes(till syndakännedom) på alla orter sedan gammalt. På det syötteet kuin Kärleken från Gud allt tyydligare fram I epistlarna ovh den senare undervisningen. Kiristi frihet Ja, men inte så att man glömmer lagen om man synder ovh missbrukar mot medmänniskor ovh sedan ljuger när de kontrollerar vad som du gjort. I det ögonblick man ljuger som vi alla men gång gjort så är man på väg mot förhärdelse ovh glömska för Guds ord. Sammalunda om man låter Guds ord förändras som i vår tid så att galenskapen blir uppenbar så Blir man Forsgren åt allt djupare ondska ovh man gör onda satanistiska saker får Gud t O m förmanat sekulära. Det Finns äänneu fförsoning att få I Jeesus men man får den inte med falskhet ovh den som älskar käyn ovh falskhet ovh för ovh mot Kristna för nog Straff redan I tiden ty det tänker vi njuter lite till och helvetet har inte bråttom ....

    SvaraRadera
  2. 92 procent av patienterna på min avdelning hade A influensa ovh samtidigt kom genom ventilationen en vidrig likstank under en vecka. Jag hörde I andanom att en Falken predikant profeterat fram sådant ovh med teknikervänner fått det till Stånd. Sant eller falskt?

    SvaraRadera
  3. Det är lätt att vara kristen när man kan undgå pandemier med bön. Vill du bli botad eller undgå corona är det bara att olja dina fingrar och smeka Kenneth Copeland på skärmen.

    Sweet djiizuz..

    https://friendlyatheist.patheos.com/2020/03/12/televangelist-touch-my-oily-hand-through-the-tv-and-ill-cure-your-coronavirus/

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade själv flunnssa denna gång men det gick bra. En gång hade lillabror förkylning när han ännu ringde upp och jag la tyst en liten bön. Han hade blivit botad. Följande natt kom en f d frimurarmorbror som ett gudslamm men när jag kände igen hans beräknande ögon förstod jag att allt och alla inte är gudslamm på jorden. Han ville förutom sitt materiella goda se om han kunde snika till sig ngt andligt med sitt häxeri. I jesu namn är jag fri

      Radera
    2. Jag har tack och lov inte råkat ut för egentliga finländares häxerier och brott mot materien och elektricitetslagen utan alla anfall nästan har kommit från folk med anknytning till jakobstadstrakten inklusive pensionerade poliser som använder hallintakeinoja för att stressa mig så att jag skall bete mig sinndssjukt. Väl önskar jag hämnd men överlåter den åt Jesus Kristus Herren Gud Allsmäktig.

      Radera
    3. När jac tänker efter fick jag gift redan i jeppis och laasmo jämte elstryk men tillståndet under åren i äktenskap och efter med samma grupper invecklade visar att man ville fördärva mig. Men jag är glad medveten att när jag en gång går i döden kommrr jag till Jesus som genom Livet nu informerat mig om omfattningen av samma behandling av andra människor som bor i världen så jag ber att de som överlever kriget som kristna inte skall använda lögn och dolt materievåld för det häxeriet i samband med andelig otro leder till helvete. De som jobbar med att döda mig har tiotals år av dödande med dold polisgrupps godkännande bakom sig.

      Radera
    4. Jag förstår ju att många av jeppispoliserna som rört sig i trakten har brottslingsövrervakning på gång för här finn ett antal dömda dråpförsökare och förgiftare och våldtäktsmän och kvinnor. Själv åkte jag in på sjukhuset efter förgiftning eltortyr och tanken på att den som misshandlade mig två ggr som barn och våldtog min syster skulle flyttsa hit och ljuga som de andra. Då ringde ja 112 och den som pissade mig vann. Hans gamla samtal bandades in på min av gift försvagade själsöra. Lepo. Jag tror på Jesu allsmäktighet

      Radera
  4. https://samnytt.se/kommer-stefan-lofven-att-nekas-respiratorplats/ Visserligen är det "Egor" som rapporterar men läs lite kommentarer också ! Bl.a "OT.
    Text TV s114
    "Abortvägrare förlorar i domstol

    Två svenska barnmorskor som av
    religiösa skäl vägrar utföra aborter,
    och som inte fått fortsätta jobba vid
    svenska landsting, får inget gehör hos
    Europadomstolen.

    -Det är inget orimligt krav att de ska
    utföra alla sina arbetsuppgifter,
    meddelar Europadomstolen i sitt
    beslut." ............

    SvaraRadera
    Svar
    1. https://www.varldenidag.se/ledare/avslag-for-barnmorskor-luktar-politik/reptcd!vbFQz3rnamHW5QBH0do@dg/

      Radera
  5. En liten vink till Mimmi på samma gång, du gillar säkert också Ylva Johansson ? https://samnytt.se/erdogan-jamfor-grekland-med-nazityskland-far-hjalp-av-ylva-johansson/ Här e de ju bara alldeles uppenbart varför inga kvinnor ska ha några ledande poster ! Kvinnor saknar helt förmågan att se till Nationens bästa, -eller företagets bästa.... Varför har det visat sig att företag med enbart män i styrelser har större framgång då man ser till resultat ??? Kvinnans emotionella förmåga gör sig bäst då den riktas mot man och familj ! Inte mot vem som helst...

    SvaraRadera
  6. Nu skall vi se att skrivprogrammet är riktigt bra och lydigt upphovsmannen då man kopplar bort den funktion som tros vara nyttig genom att 'förutförfatta' vad upphovsmannen eventuellt menar. Aldrig haft ett sånt sjå med texterna tills jag kom på att koppla bort svineriet som var som en personlig skymf mot mig personligen som när någon säger inför Gud att du menar egentligen inte det som alla Rätta och gamla biblar säger efter att som i Norden fyra omgångar förvandlat betydelsen av vissa ord för att i orättfärdighet undertrycka den sanning att man gjort ont och förhärdat sig. Nutiden och t o m jag leker mycket med orden men de fräcka syndare förblir trots stark girihetsförsök med rätt stor räckvidd knäckta på jorden. En som var bekant var också ut ' och vandrade en kväll'. Jag blev överraskad men han var ju upplärd av den kåta kvinna och förhärdade girighetnatsi som bara en gång köpt Mig för en mark. Sedan fick jag en hammarsving en spark och träskohopp i ryggen. Men brorsan var stark, fast makten från gud höll honom på marken 400 meter ifrån mig ville hans livsande ta fatt i fattiulriks plånbok. En annan gång sände han en bekant tiggare till mig med en falsk historia och den fick tjugo euro och jag lämna med tio och sedan på sinnessjukhuset tiggde samman man ifrån mig en tredjedel av tobaken och satt som alkisarna och missbrukarna bara en vecka meda jag avbetalade på sjukhusräkningar månadtals.

    SvaraRadera
  7. Det finns hämndlystna människor som drabbar vanliga kristna och andra med att envist införa i smyg tagna nakenbilder. Har inte kollat på många månader. Ursäkta till de tjänstemän som råkat illa ut sedan de i otidig ålder förförts. Many too

    SvaraRadera
  8. Eflop betyder: ' en förledd (missledd) låg och 'pissades'. Det betyder att med en själsligt svagare människa mentalt mata in desinformation i tankelivet så att den missledde inte hittar Rätt tro och kraft till ett gott liv. Man kunde detta redan för länge sedan men numera prövar man att ' pissa in skitinformationen genom ett blandat användande av 'jakobstenar' nutida högtalare och idiotiska människor som drogar de som skall pissas så att de pissades försvar är dåligt om de inte får kraft av Herrens Herrens ande d bs Jesu Helige Ande som är Gud Allsmäktig allestädes närvarande som då människor inte gör rätt eller inte tror bibeln inte kan verka till hjälp för de som också då de inför gud förnekar sanningen om sig själv i enskilda saker nog lever men de är andligt döda intill att de ångrar och bekänner och eventuellt får Nåd och förlåtelse genom Guds ord.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nog hjälper Gud miljardtals flera än vsd det låter ovan.

      Radera
  9. Nämnda ' jakobsstenar' är statyettliknande likt gamla små kmerafodral med upphöjning på mitten. Jag tror att de är av samma material som bearbetades i gamla Babylon och som nu finns som vägg i ett bakrum i Fnhögkvarter. De är använda av natsiser och lättledda människor för att ge ffamgång i det i det som är världens gudds samlande av makt och pengar och lycka och ibland måste de jämte totalt sändande av ondskan mot en pissad kontrollräkna att kassan bara hade kasta på 2 och 60 under ett och ett halvt år. Tror ni att den pissade skrattar då han frågar predikanten som är företagare om du tror att det kändes bra när dina iranska medarbetare krasst kpnstaterade vid mitt namn och medicinnamn på internet: billig viagra. De visste nog inte nngt om tilöäggsgiftet som grannar vår och kanske polis såg till att jag fick. Babylonstenar används av natsin för att kommunicera utan radiovågor. De flydde många fr tyskland tiill finland efter kriget. Och hävdar rätten till liv istället för att ångra tro och dö för brotten de gjorde. Inte konstigt om vi får stryk efter att ha hyst dem och inte lämnat ut dem.

    SvaraRadera
  10. Nu vet jag hur man får folk arga. Man lär av legionen,majdanektanten fr kållby, homojeppis mördare och bigamister och av anne miin( legion puta) exfrun som lursr i faggotstaden och jag tackar ögonsskaderekryten som röjde ursprungrt till dagens plåga. Vaar lugn homosexuell blir jag inte bigamistkorv och laddarboroder

    SvaraRadera
    Svar
    1. Legionara puta hette hon på kornvallens förbistro till tunga. Goff doff natt

      Radera
  11. Sista angivelsen ikväll. Det är Anne och 'Blom' som försöker själsligt få mig i sjukhusskick. Satanism och djävulsdyrkan och hon med sina snutkunskaper från förr. Hon uppträdde som snut i pargas 86. 96 försökte hon förändra teologin och vi träffades. Efter tio år av medicinering vistte jag intet och ingen sa i drtalj vad hon var fast det jag berättade om henne borde ha varit någras kunskap. Nåväl med guds hjälp gav jag henne kärlek från 1998 till 2019. Hennes kolleger fr jeppis jämnade marken och mina brorsors och vissa bröders vilja att binda mig sjuk i åbo är syftet . Lepo. C karl ulrik torsten nils har varnat.

    SvaraRadera
  12. När man ser man ser hur jag avslöjar jeppissnutar och andra kan ni förstå varför knarkutredningar och beslag varit på slarv i jeppis sedan länge. Lite bättre nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. För icke inblandade för jag fram en ursäkt. Det är svårt nog att någonstans hitta sanning och rätt idag. Jag skulle inte ha gett upp som präst om hemmafronten inte sku ha bråkat. Men homosexkyrkan och äktenskapsbrytar kyrkan får ha de trogna och rätta som håller rätt tro och bekännelse om någon vill stanna själv gick jag ut 2010

      Radera