tisdag 22 maj 2018

Angeläget medborgarinitiativ

Jag har flera gånger konstaterat, också här på bloggen, att systemet med medborgarinitiativ bara har fört elände med sig. Inte desto mindre finns den här möjligheten, och nu som då kommer ett angeläget medborgarinitiativ som jag vill stöda. Nu på fredag går tiden ut för att stöda medborgarinitiativet om att begränsa vargskadorna. Tyvärr ser det ut som om det kan bli problem att nå de 50 000 namn som behövs för att initiativet inte ska förfalla. (I skrivande stund har initiativet fått 30 445 underskrifter.) Det här initiativet är synnerligen aktuellt, speciellt som media för några veckor sedan rapporterade att staten inte kommer att kunna ersätta de skador som vargarna ställer till med till fullt belopp.

Jag satte mitt namn under detta initiativ för en liten stund sedan. Gör gärna det du också!

2 kommentarer:

  1. Stilla förtär/de demokratin och bindande teknik och välfärd kristfolkets krafter då vi är/var så snälla att vi innerst ber/bad och önskar gott åt alla många trots att facismen lägger snaran genom att utspana våra ev nätverk och beteendemönster när och då vi som alltid undviker uppror och brottslighet tills vi kanske som Boenhoffer ser vart det lutar handlar och dör saliga ändå fast vi skulle ha satt oss upp mot myndigheterna som kastat all sans och förnuft över bord. 'bibeln säger' när jag inte mera var gramse på mitt folk så hjälpte de(hedni garna också döpta) att ytterligare fördärva. Hitlers och Sovjets och Sovjetkinas vansinnighet alltid lite efter det galna västerlandets teknologer är en totalt Skaapelsefientlig kultur. Så jag gläds lite över min vargskräck jag fast jag som utblottad vet vad skadorna betyder för en företagare på landet. Jag hatade när Luthersäätiös tidning efter 70 år av lutherskt sillmjölkeskap och materialism och ytlig nöjesfylld välförd och girighet och demokratilydnadstro som ledde till ex det problem du nämner kristian satte sig till doms över Boenhoffers beslut och gärning.
    Herre Jesus, du vet allt, du vet också hur bröderna inte ens läste hela sammahanget i det Ord som fungerar i mitt/vårt inre till frid rätt handling och frihet från vrede först i nödens stund. Alltså var de heligas Tro och Tålamod Är. Om du genom predikan själv ville belysa något annat för någon annan så är dessa ord min småpåvliga misstänksamhetssynd. Du vet allt. Ulrik

    SvaraRadera
  2. Offtopic. Varje dag är att tryggt skräckad be att olyckan minimeras då vilseförda eller fega eller överflyglade ställs inför det som jag kallar: Questo antichristo! Ulrik uppmanar oss vara redo till bekännelse och gärning av Nåd från Jesus i helig Ande och Sanning!

    SvaraRadera