lördag 26 maj 2018

Lögnen segrade. Igen.


Jag ska börja med en varning: Den här texten kommer att vara rätt så provokativ. Så är det sagt och så ska jag ännu konstatera att sådana som inte klarar av provokativa påståenden kan sluta läsa här för att undvika otrevligheter.
 
En av dagens huvudnyheter är att Irland har röstat för ett ja till aborter. Eller rättare sagt har landet i en folkomröstning godkänt tydliga lättnader i landets hittills mycket restriktiva abortlagstiftning. Eller ännu rättare sagt, och nu kommer det första av ett par provokativa påståenden i den här texten, idag har Irlands folk röstat för att mord på små barn inte längre ska vara straffbart.

Svenska Yle, liksom de flesta av Finlands svenskspråkiga medier, har före dagens omröstning presenterat en rad synnerligen vinklade artiklar i ämnet där endast den ena sidan har fått komma till tals. Den andra sidan har konsekvent svartmålats. Åtminstone så långt jag har följt med. Tydligen anser vår röd-gröna mainstreammedia att det är viktigt att också Irland godkänner mord på små barn.

Jag läste bland annat en artikel som toppade med en bild på en naken kvinna med två banderoller som täckte de strategiska områdena. De här banners sade "My body, my choice". Detta är givetvis det (lögnaktiga) mantrat som alla världens abortförespråkare har kört med åtminstone så länge jag kan minnas. Den här lögnen är desto farligare som den innehåller en viss sanning. Nu ska jag avslöja den här lögnen. Och sanningen som vidlåder lögnen. Wait for it ...

Wait for it ... Here it comes!

Kvinnan har givetvis rätt till sin kropp. Hon, och endast hon, har valet att ha sex eller inte. Det var sanningen. Lögnen är att sedan kvinnan har valt att ha sex och ett barn har blivit till inne i henne är valet vad som ska ske med detta ny liv fortfarande hennes eftersom det fortfarande handlar om hennes kropp. Det gör det inte.  Om vi hävdar det, som alltså i princip alla abortförespråkare gör, ger vi samtidigt kvinnan rätt att bestämma över en annan kropp och ett annat liv som inte är hennes. Då talar vi för kvinnans rätt att mörda det lilla barnet. Något som nu också Irland har gjort lagligt. I det skedet handlar det som sagt inte längre om kvinnans kropp utan om en ny människa. En ny människa som har samma rätt till sin kropp som kvinnan har. En rätt – i förhållande till det nya livet i henne – som kvinnan avsade sig när hon valde att ha sex. Så enkelt är det. Men igen segrar lögnen. Det är så oerhört sorgligt.

Artikeln på svenska Yle sade en annan oerhört intressant sak som beskriver exakt vad den här frågan handlar om. "Möjligheten till abort har blivit en social norm som stöds av en bred publik. Sverige, Frankrike och Nederländerna hör till de progressivaste länderna i den här frågan, säger Irene Donadio vid International Planned Parenthood Federations europeiska nätverk. (Behöver jag säga att namnet den förening hon representerar, efter de fruktansvärda skandaler organisationen har begått, motsvarar inget mindre än en svordom i mitt medvetande.)

Men smaka på vad hon säger! "Möjligheten till abort har blivit en social norm." "Som stöds av en bred publik."

Hur har det kunnat gå så oerhört galet? Att mord på de mest försvarslösa har blivit en social norm som stöds av en bred publik. Det här, vågar jag påstå, är det enskilda faktum som säger mest om den här världen och den tid vi lever i. Som ett resultat av förljugen propaganda har lögnen har segrat i land efter land, och de som får betala priset för denna lögnens seger är de mest försvarslösa.

Tack och lov står ännu, åtminstone en tid, Sanningens Herre och väntar på oss. På dig och mig som stillatigande accepterar lögnens seger, men framför allt på alla de kvinnor (och även män) som har begått detta fruktansvärda brott mot Livet och mot de små som Sanningens och Livets Herre värnar så högt. Alla de som har detta stora sår i sitt liv behöver få höra att det inte är något fel på dem för att de känner sorg och skuld över det de har gjort. Trots att världen gör allt för att få dem att tro det. Men framför allt behöver dessa människor få höra att Frälsaren ännu står där med sina förlåtande armar utsträckta och bara väntar på att de ska komma och låta sig omslutas av dem. Många låter sig nås och omfamnas, och jag tror att något av det härligaste vi kommer att få se, när vi kommer till Guds himmel, är när dessa små som aldrig fick någon chans att börja leva sitt liv kommer emot sina föräldrar som har blivit tvättade rena från alla sina synder i Lammets blod och välkomnar dem med en öppen famn. Där kommer ingen skuld, inga tårar och ingen död längre att finnas.

Den här bilden gör att jag på något sätt klarar av att uthärda det fruktansvärda som vi, och nu också Irländarna, utsätter de små barnen för. En dag kommer det krokiga att bli rakt igen. Oj vad jag längtar till den dagen!

14 kommentarer:

  1. Öststaterna var och är fruktansvärt horiska och maskinmässigt abortoriska också. Tack för slutet av artikeln. Alla som känt lust till eller halvt medvetet haft samlag och kommit till förlåtelse känner väl ibland fruktan. Tänk om det finns ngt jag inte vet. Men vid ärlig ånger och för intet undfådd Tro på det glada budskapet om Syndernas förlåtelse är ju saken i andens lag ok. Sådana tankar kan vara bra hindrr att hoppa över gränser igen. O att jag trots nöjd på jorden längtar till himmelen. Må ditt hoppfulla budskap nå många och hjälpe Gud sina tjänare... Ulrik

    SvaraRadera
  2. Tack Kristian för att du vågar stå på sanningen om den än är obekväm för det förgängliga köttet. Guds ord är Sanning fastän alla syndare skulle förkasta det. Anders

    SvaraRadera
  3. “No, you can't deny women their basic rights and pretend it's about your 'religious freedom'. If you don't like birth control, don't use it. Religious freedom doesn't mean you can force others to live by your own beliefs.”

    ― Barack Obama

    SvaraRadera
  4. Barack Obama??? Skämtar du?!?

    SvaraRadera
  5. Lögnernas tid är över. Förnuftet, sanningen och rättvisan segrar. Religiösa dogmernas tid är över i västvärlden. Vi går mot bättre tider överlag här i världen.
    Det är bara de som lever i sin religiösa bubbla som ser det som ett elände, när bubblorna spricker en efter annan.

    https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/202311

    Eflop

    SvaraRadera
  6. Lyssnade på ett reportage om detta på SR P4. Tre -fyra personer i studion och ute på fältet. Samtliga tog klart ställning för Ja sidan. KN har helt rätt, endast en sida får komma till tals. Eflop missar poängen här. Detta behöver inte nödvändigtvis vara en religiös fråga. En etisk fråga där bägge sidors argument bör framföras av de oberoende medierna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte är det endast en religiös fråga, fast religionen har haft en stor roll i att döma och hota kvinnor genom historien. Även fast gud i bibeln själv straffar Israeliterna med att massmörda ofödda barn tycker inte jag heller om aborter. Men som vi vet finns det situationer där det är nödvändigt.

      Eflop

      Radera
    2. " Men som vi vet finns det situationer där det är nödvändigt." Och vilka situationer skulle det då isåfall vara fråga om ? Vår Herre har sett oss och räknat våra dagar förrän ngn av oss ens var född ! De flesta håller med om abort då det kommer till våldtäckter men vore det inte Guds vilja skulle inga barn bli till ens i dessa fall ! Har själv läst ngn historia där modern i ett dylikt fall lät graviditeten fortsätta och gladde sig dessutom över det nyfödda barnet !

      Radera
    3. Så du tycker det är guds vilja när pedofilpräster våldtar barn? (fast det är din guds vilja) Bara för att bibeln kryllar av historier om barnamord massavrättnigar och annat avskyvärt i gudens namn betyder det inte att vi ska ta till oss dessa sagor. Skärpning, du lever i en riktigt dimmig bubbla. Tycker synd om dej

      Eflop

      Radera
  7. Framtidsoptimisten o sannolikhetsexperten Eflop Valfrid Lindeman,"lögnens tid är över,förnuftet sanningen och rättvisan segrar,vi går mot bättre tider överlag här i världen".
    I vilken bubbla-(lor)lever du???!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lever i en värld utan fantasier, den riktiga sanningen. Du är lik alla muslimer, scientologer, mormoner och andra religiösa människor som inte vågar tänka själv utan blivit hjärntvättad att tro på ett andeväsen ingen sett eller hört nånsin. Men du kan ju vara lycklig (lyckligt omedveten) ändå ;)

      Eflop

      Radera
    2. Eflop,dina kommentarer är så förutsägbara,samma mantran och okunnighet om ämnet och påståenden du ständigt återkommer till.Svårt att ta dig på allvar,ironi tycks fungera!Kom ut ur din bubbla(hybris)!!

      Jesus sade:Var och en som är av sanningen,lyssnar till min röst.Joh.!8:37

      Radera
  8. Ole, om du vill dra mantran ur kärleksfulla bibeln så kommer en här.

    Jesaja:
    "Men envar som upphinnes bliver genomborrad, och envar som gripes faller för svärd. Deras späda barn krossas inför deras ögon, deras hus plundras, och deras kvinnor skändas"

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eflop. Du som nu strider mot Herrens Härlighet drabbas nog i sinom tid. Gud har Tålamod. Hans Varning är faktum! Ulrik

      Radera