söndag 13 maj 2018

Lögnen och förvillelsen bryts ner!

Ofta är det de negativa nyheterna som fastnar på näthinnan när jag tar min dagliga "rundvandring" på nätet – och som sedan blir en bloggtext. Men det finns också, i denna sena tid, en del goda nyheter som givetvis väldigt sällan når över nyhetströsklarna i mainstreammedia. Men på de mindre aktade nyhetssajterna som bryr sig mindre, eller inte alls, om den politiska korrektheten kan jag ibland hitta de här nyheterna som förgyller min dag. Som den här nyheten om Frihetsmarschen i Washington som ordnades av befriade före detta homosexuella. Det här är något helt annat än de "Pride"-marscher som ordnas titt som tätt, numera också i den minsta byhåla med någon form av korrekthetsiver.

Dessa människor säger sig ha "kommit ut ur skåpet" från att ha levat som homosexuella, bisexuella och som transpersoner och de vill berätta om den frihet de har hittat i Jesus Kristus och om den frihet de har fått i och med sin omvändelse till Herren Jesus. Med sin marsch ville de säga att en människa kan få en helt ny identitet och ett nytt liv som Guds barn, som helt godkända och accepterade av honom. De säger sig ha hittat friheten i Kristus – inte i att leva ut alla sina begär. De har förkastat de samkönade förhållanden som är så hyllade i vår tids kultur och de har kommit att acceptera sitt äkta biologiska kön.

Budskapet som denna frihetsmarsch vill förmedla är att "de lögner och förvillelser som regerar i detta land (USA) nu håller på att brytas ner".

Den här nyheten är en mycket god nyhet som gjorde att jag gick med ett leende på mina läppar resten av dagen när jag läste den. Givetvis är den här nyheten av en sådan kaliber att våra ledande mediehus inte vill röra den med en tång ens, men tack och lov finns det idag andra nyhetskanaler där inte bara en sida av sakerna och bara en åsikt får komma fram.

4 kommentarer:

 1. Kristian, du hackar i sten igen. Ingen har "blivit botad" från en läggning de är födda till.

  Mera om det i länken nedan hur det kan gå när man vägrar att acceptera sin läggning pga religiösa fantasier.

  https://goo.gl/FrsPWv

  Eflop

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eflop. Vanligen är det den som inte läser noggrant som hugger i sten. Precis som du gör här.

   Radera
 2. Lyssna till Sam Allberry. Han förklarar så bra vad det innebär att ha sin identitet i Jesus.

  https://www.youtube.com/watch?v=oAQ8S5gRvDY

  SvaraRadera
 3. Enorm marsch, såg ut att vara ca 30 personer.

  SvaraRadera