måndag 21 maj 2018

Förvirringen cementeras

Hur mycket mera förvirrad kan den här tiden som vi lever i bli? Ja, jag vet faktiskt inte om jag vill veta. Men faktum är att den blir allt mera förvirrad hela tiden. Och vad värre är, numera ska det vara lås på utvecklingen  så att vi inte kan "halka tillbaka" till det som var tidigare. Ja, ingen ska numera ens få påtala hur galet det är och håller på att bli. Vi fick ett alldeles färskt exempel på det här i Sverige nu i dagarna.

Från och med 1/6 inkluderas så kallade "transpersoner" i den svenska grundlagen gällande hatbrott. Förslaget är också att transpersoner från och med nästa år ska inkluderas i lagen om hets mot folkgrupp.

Vad innebär då detta? Det torde innebära att det inte längre är tillåtet att, som jag vid flera tillfällen har gjort här på bloggen, hävda att en man är en man oberoende av vad han inbillar sig vara. Liksom att en kvinna är en kvinna oberoende av vad hon inbillar sig att hon är. Jag har också lyft fram den oerhörda bristen på logik i det att om en man får för sig att han är t.ex. en katt så behandlar sjukvården hans huvud, men om en man fått för sig att han är en kvinna (eller något mitt emellan) så är det inte huvudet som har fel.

Det har hittills (i Sverige) varit tillåtet att påpeka det fullkomligt galna i detta sätt att se på sakernas tillstånd. Så torde det inte längre vara efter att dessa nya lagar träder i kraft. Så, vad är det man gör? Jo, man dömer dessa stackars människor till ett livslångt elände, och de som vill försöka hjälpa dem – och då talar jag alltså om att ge verklig hjälp – de riskerar att straffas för att de försöker.

Förvirringen cementeras således, och regnbågsfascismen tar ännu ett steg till mot makten.

1 kommentar:

  1. Men kom ihåg Kristian att regnbågsfascismen faktiskt har sitt starkaste stöd i de enlkgt katekesen sorglösas världsliga stora lika avfälliga t e x äktenskapsbrytareskara... Ulrik Torsten Nils

    SvaraRadera