fredag 21 december 2018

Hur ska vi förhålla oss till muslimerna?

Bloggserien Sanningen om korstågen kan givetvis, om man är ömhudad, beskyllas för att vara rasistisk, eller åtminstone islamofobisk. Bådadera anses vara något ont i dagens värld. Men saken är den att det jag skriver inte är rasism utan realism. Det är så här det är, helt enkelt. Ordet "fobi" igen indikerar irrationalism. En fobi är en irrationell rädsla för någonting. Men det här är fakta. Sanningen om korstågen. Visst kan man hävda att det jag framför speglar en irrationell rädsla, en fobi, men då har man nog inte koll på sina fakta. Eller så är de fakta man tagit till sig av revisionistisk art.

Jag har vid flera tillfällen här på bloggen talat om muslimer som offer för islam. Religionen islam är sådan att den fångar och binder människor – muslimer – och gör dem till slavar under denna ohyggliga ideologi. Så, hur är det då? Om vi klarar av att se nyktert och klart på historien och ser att islam är just detta: Hur ska vi förhålla oss till islam och till muslimerna?

Det är inte lätt för en slav att bli fri. Speciellt inte om och när den eller det som förslavar människan är så ohyggligt mäktigt som islam är. Det är inte mycket människor som du och jag kan göra för att hjälpa de som sitter fast i islam. Kärleksgärningar fungerar, och det finns säkert en tid och plats för sådana. Men dessa får inte kombineras med godtrogenhet. Det blir i så fall till recept för en katastrof. Men vi har ett redskap som är oerhört mäktigt, nämligen bönen. Vi får i kärlek och omsorg om dessa stackars människor lyfta fram dem inför den ende sanne Guden och be att han skulle gripa in och befria dem.

Vi ska snart fira jul. I detta sammanhang kan det vara bra att komma ihåg vad ängeln sade till herdarna: "Var inte förskräckta! Se, jag bär bud till er om en stor glädje för hela folket. Ty i dag har en Frälsare blivit född åt er i Davids stad, och han är Messias, Herren."

Glädjen är till för ALLA. Hela folket. Allt folket. För hela världen. Den ende sanne Guden blev människa i Jesus Kristus för att ALLA skulle få höra och få del av detta glädjebud. Att Gud har stigit ner till oss för att befria oss ALLA från våra synder. Från vårt slaveri under synden, döden och djävulen och alla hans potentater och ideologier.

Muslimerna är inte undantagna. Julens glädjebudskap gäller också för dem. INGEN är undantagen.  

8 kommentarer:

  1. Kristian tycker bön är mäktigt "Men vi har ett redskap som är oerhört mäktigt, nämligen bönen."

    Hur bra tycker du böner fungerat för de miljoner barn som ropat på hjälp av gudar när kristna prästerna våldtagit dom de senaste årtusenden? Det sker även idag.

    Nämn ett enda vetenskapligt bevisat fall när bön fungerat.

    Samma elände gäller islam och alla andra religioner.

    https://svenska.yle.fi/artikel/2018/12/20/nastan-700-katolska-praster-anklagas-for-overgrepp-pa-barn-i-usa

    Riktig fakta om korstågen finns hur mycket som helst på nätet för de som är intresserade.

    Det var kristna som utförde massmorden på Amerikanska kontinenten och tog slavar som fångar och det är inte länge sedan.

    Religioner är roten till allt ont i världen, det gäller även kristendomen.

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hördu Eflop, det är nog djävulen själv som är roten till allt ont i världen !

      Radera
    2. Läs gärna om läkaren Pekka Reinikainen, den djupt övertygade ateisten, som kom till tro.

      https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=16&ved=2ahUKEwjcpYPg1rLfAhUGjCwKHQ0hDX0QFjAPegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fluominen.fi%2Fpekka-reinikainen-laakari&usg=AOvVaw0NJzfaI4wi9zXkyF6c9pQu

      Radera
  2. Nå hör du anonym, vilken djävul? har du set hen, eller refererar du till fantasier om helveten, änglar å djävlar? Skicka gärna ett foto.

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du bad själv om det...https://i.pinimg.com/originals/aa/16/8c/aa168c0177de437d58edfc79c54ce2c2.jpg oftast uppträder han dock som en "ljusets ängel" https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fcdn-webimages.wimages.net%2F051a321e04f3048810922c5e12e175eef72b03.jpg%3Fv%3D3&sp=fd08367c9ddebaad4657b0a00cce6bb5&t=default

      Radera
    2. Eflop. När man läser dina kommentarer blir det mycket tydligt att djävulen finns och mår väl. Om du inte omvänder dig kommer du att få träffa din läromästare en dag.

      Radera
    3. Anonym22 december 2018 09:58 Jag har aldrig gjort nån människa illa, varken i ord eller gärning. Inte på flit i alla fall eller i ren ondska. Jag är inte ond fast jag är antiteist. Jag hjälper gärna vänner och bekanta och har skänkt mycket till välgörenhet och behövande. Du får gärna kalla mig djävul, jag bryr mej inte. Jag tycker mest synd om dej när du gått på alla lögner och lever i en falsk värld.

      De riktiga djävlarna finns i kyrkorna och övriga tempel byggt på falsarier och genom att förtrycka människor.

      God Yul!

      Eflop

      Radera
    4. Eflop. Hoppla! Där läste du nog in mycket mera än jag avsåg. Det jag menade var givetvis inte att du på något sätt skulle vara någon djävul. Om det fanns något i det jag skrev som kunde förstås så så ber jag om ursäkt! Nej, det jag menade var att du har gått på hans lögner. Lögnens fader som han är. Man ser av det du skriver att han är fullt aktiv och välmående och har fortsatt att sprida sina lögner. Välsignad vår Frälsarens födelsedagsfest!

      Radera