fredag 9 september 2016

Kyrkhelg 2016



Denna helg har vi planerat att delta i årets Kyrkhelg i Karleby. Kyrkhelgen har kommit att bli en av årets höjdpunkter, och i år har arrangörerna (liksom också tidigare år) lyckats engagera talare/föreläsare och få ihop ett program som ser mycket intressant ut. Vädret ser också ut att kunna bli sådant att det gynnar de ofta väldigt givande diskussioner och människomöten som Kyrkhelgen också brukar ge. Som barnfamilj uppskattar vi också att barnen har eget program (som de uppskattar). Detta ger oss som föräldrar bättre möjligheter att ta del av det digra programmet.

I år ser jag speciellt fram emot att få lyssna till de två svenska gästerna Bo Brander och Håkan Sunnliden, samt givetvis Tapio Puolimatka. Bob Fu från USA (Kina) har sett mera än de flesta av förföljelse för Evangeliets skull, och han har en hel del att berätta om detta. Samt säkert om annat. Av dessa är Puolimatka kanske den som har brukat tala mest om sådana frågor som jag själv också varit inne på, och därför räknar jag med att få höra en hel del av intresse.

Jag länkar till Kyrkhelgens hemsida. Där finns bland annat programmet, och om du är i närheten av Karleby är också du välkommen med! Om du inte har möjlighet att delta på plats kan du lyssna över nätet. Det som händer i kyrkan streamas via hemsidan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar