tisdag 19 mars 2024

Mycket lovvärt initiativ!

Igår nådde nyheten att sju riksdagsledamöter lämnat in ett skriftligt spörsmål till regeringen rörande "bortskaffandet av könsneutral ideologi" ur landets skolor över nyhetströskeln. Denna "könsneutrala ideologi" kommer kanske främst till uttryck i olika temadagar och undervisningspass där t.ex. Seta får husera fritt och sprida sin skadliga propaganda i skolorna. 

Initiativet är lovvärt, men tyvärr kommer det knappast att få någon effekt. Det finns nämligen allt för många hjärntvättade ledamöter i riksdagspartierna också för att garantera att initiativet slås ner. Vi får tyvärr fortsätta att helt enkelt hålla hem våra barn om och när dylika dagar/lektioner ordnas.

Anmärkningsvärt är dock den reaktion spörsmålet fått från framför allt grönvänstern. Elisa Gebhart (Sdp) viftar friskt med diskrimineringskortet ("frågan är om redan det att framställa ett dylikt spörsmål är mobbning och diskriminering") och som svar föreslår Saara Hyrkkö (Gröna) att de sju riksdagsledamöterna borde utsättas för samma hjärntvätt som skoleleverna tvingas genomlida. 

Det är oerhört beklämmande att se hur långt degenereringen har gått också i vårt land. 

1 kommentar:

  1. Det Är bra att man aktiverar sig så att det kommer till kännedom vad Lagens och Nådes givare inte god känner. U

    SvaraRadera