tisdag 18 juni 2019

Hbtqip?

Jag har flera gånger berättat om hbt-rörelsens historia och dess samröre med organisationer som vill legalisera pedofili, och varje gång jag gjort det har arga röster hävdat att detta inte stämmer, alternativt att det var då det. Nu har SvD gjort en Wallraffare och undersökt i vilken utsträckning pedofiler rör sig på olika hbt-sajter på nätet. Resultatet kan av vissa ses som förbluffande, men för oss som känner till regnbågsrörelsens historia och dess gamla pedofilsamröre kommer detta förstås inte som någon överraskning.

Tidningen skapade en fejkprofil, en fjortonårig pojke, som beskrev sig själv som homosexuell. Många män tog kontakt med honom på en hbt-sajt, och sexinviterna "vällde in", också efter att det framgått att pojken bara är 14 år.

Om någon har tvivlat på att det finns en pedofilianknytning i hbt-rörelsen är det dags att sluta tvivla senast nu. Jag har hävdat att det bara är en tidsfråga innan P:et igen blir synligt i både bokstavskombinationen och i rörelsens strävanden. Orsaken till att P:et gömdes undan var att det gjordes en bedömning att det inte skulle gå, i dåtidens samhällsklimat, att vinna erkännande för homosexuellas rättigheter om pedofilrörelsen fanns med som en del av hbt-rörelsen. Nu är den striden vunnen, och fokus har redan skiftat till nästa fråga där man pushar på för att få samhällets erkännande och stöd. När den striden är vunnen är det dags för nästa, och sedan nästa. P:et ligger och lurar i vassen och bidar sin tid. Sanna mina ord. Den tiden är ännu inte inne, men den kommer med största sannolikhet. Du behöver förstås inte tro mig när jag säger att det är så det kommer att gå, men inse nu åtminstone att pedofilerna rör sig inom hbt-rörelsen. I stora mängder.

54 kommentarer:

  1. Man anar ugglor i mossen... Sitter Kristian själv och väntar på "bättre tider"? Jag menar, Kristian själv är ju den ende som håller liv i ämnet. Och, kyrkan själv med dess falska vargar, särskilt den katolska och vissa frikyrkor, har ju en rejäl dos erfarenhet av snuskiga hemligheter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 9:47. "Kristian är ju den ende som håller liv i ämnet". Ok, jag är avslöjad! Det var jag som wallraffade för SvD:s räkning! Eller vänta nu... Det var det ju inte. Så då... Kan det eventuellt -hemska tanke! - vara så att du har fel?

      Radera
    2. Vilken hbt-sajt handlar det om? Den enda jag kan tänka mig har åldersgräns! Dessutom har den massor av fejkprofiler nuförtiden. Vissa av dom verkar vara diverse religiösa typer och även nynazister som vill förstöra för hbt rörelsen. Bluffnyheter alltså.

      Radera
    3. Anonym 12:22. Du får kolla på SvD. Men att kalla något för bluffnyheter utan att veta något om saken ter sig nog, ja, ganska desperat

      Radera
    4. Katolska präster gillar väl mest gossebarn. De är inte bara profiler utan även homosexuella. Den kopplingen göms undan.

      Radera
  2. Kristian vet nog själv, att ämnet är olagligt. Lika väl vet han att det inte finns någon rörelse som försöker ändra på den saken!

    De som råkar på pedofiler är skyldiga att anmäla till polisen! Ifall, det fanns någon sanning i den text som Kristian skriver här. Varför blev det ingen polisanmälan eller undersökningar? Kanske för att det är en lögn?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 10:10. Att det inte skulle finnas någon rörelse som "försöker ändra på den saken"? Du är dåligt informerad. De har en egen flagga och allt. Som , vad jag har förstått, har setts i pride-sammanhang...

      Sedan andas nog ditt andra stycke desperation. Du har nog mycket att göra om du ska överbevisa SvD om att fara med lögn i detta. Men varsågod! Jag väntar med spänning på din redogörelse!

      Radera
  3. För mig står P:et för Präst. De verkar vara värsta sortens pedofiler när man följer nyheterna dessa dagar. Som bekant har vi många även i vår region.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 12:10. Kan det eventuellt vara så att du generaliserar nu?

      Radera
  4. Kristians texter börjar lukta hets mot folkgrupp...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hets? Att berätta sanningen? Då har det nog gått längre än jag trott...

      Radera
  5. Stockhom Pridecefen är en pedofil som söker kontakt med barn. Han är tagen på bar gärning.Det är fakta sanning. Står på Sveriges största kristna tidning. Läs Världen idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Påven är chef över världens största pedofilnätverk, tusentals av hans präster har tagits på bar gärning. Läs nyheterna.

      Radera
    2. Ja. Det är så underligt förbannat. Är det för att man är rädd för fängelse som föräldrarna inte slaktar dem. Inte anfaller jag några syndare heller på grund av försiktighet. Men av en typ hörde jag ett och annat om folk som fått sparken då de lämnat typer likt jammu för öppen dörr eller ngt liknande. Strax kände jag bekymmer hur han klarade det ekonomiskt. Jag Tror så fast som Himmel och Jord står att en oskyldigt dömd och anklagad går fri från våldet i sådana fall. Som jag tänkte ren som barn, det lönar sig att akta vad man gör som vuxen med vuxna också då jag i en vision såg hur man skulle göra mot mig om jag gjorde den otukt som var så vanlig bland dem. Bättre är Gudsfruktan som orsak att inte för äktenskap sig till sorg för den ene som den andra. Så jag ropar till Gud och hoppas att inte fresta mig mera därvid....

      Radera
  6. Mitt i sorgen över de sak som svd och världen idag arbetat med så kan man glädjas att ännu arbetar journalistiken och för en gångs skull säger jag: Heja Sverige för gnistor av sanning!!!
    I europa lär minst 100 000 minderåriga pojkar och flickor vara slavar i sexhandeln. Det torde vara mera, men med mörkertalet kan man räkna minst en miljon och världen över flera miljoner. När det gällde Sodom och Gomorra så vet vi att änglarna kunde försvara sig; men utan att häda: Vad tror ni att barnens rätta vän Jesus Kristus säger och gör. Läs apokalypsens ord och profeternas ord och var beredda på att det kan ' smälla i knutarna' var som helst och när som helst. Inga kulturer är bättre men europa är den sköka som t om fått sina arbetare och medlemmar till andliga horor. Pressen i finland gav nog räsänen politikern taltur rätt sakligt nu. Men de har inte ångrat otukt och styggelse agendan. Det skall för alla i samhället göras enskilt avbön om man har förespråkatförespråkatfngt mot Guds bud och Helighet. Bytet skyndar rovet hastar. Eu! Magor missabib. Bered

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om eu är skökan'soch ogudaktigheten ' draken' så vem är då vilddjuret? Ni kan titta på kartprojektioner av nordamerikanska kontinenten och läsa vad aposteln JOHANNES såg uppstiga ur havet. Björn och panter och andra liknelser kan ni se om ni brukar kreativt seende som är så modernt. Aposteln såg utöver havet .. och såg det som jag talar om. För vårt lilla av både väst och öst beroende land: vilddjur i öst och vilddjur i väst! Jesus Bibeln frälser bäst. För när världen går i krig eller vi tar vårt förnuft tillfånga i Trons och bekännelsen lydnad så kan vi gå miste om allt. I sovjet var totalförtryck och godtyckliga vakter och västvärlden eu som nu är ett värre Sodom officiellt och juridiskt har tjänat på att vi kristna i utbyte mot frihet har bedit för allas bästa. Är det värt det för mer en en korgosse kränkt av prästa' . Fy fan. När jag förlät grannskapstanten som barn så sade ängeln. Mitt barn nu gjorde du inte rätt.

      Radera
  7. Anonym. Japp. Jag läser nyheterna. D e katolska prästerna som förgripit sig på barn är ofta homosexuella. Det finns ett samband där. Liksom Pridechefen. Därför stöder jag varken Pride eller homopräster.

    SvaraRadera
  8. Brott och synd leder till förnekande och lögn som är den Trolldom det häxeri som då det finns i hela världen åberopas av dem som förför barnen eller vilken människa som helst. Då vi stod inför rätta i yrkesskolan så hänvisade vi mestvanklagade att också andra språkgruppen söp ibland. Redan då skämdes jag att jag fick beröm för att jag själv inte öppnade munnen som skolkamraterna. Jag tänkte, likadant sku jag kunna säga, och då jag stod mellan de två andra olydiga så visste jag ändå: jag nog ingen oskyldig som Jesus var; hoppas ingen tänker den bisarra tanken. Fast jag inte var den flitigaste syndaren som ung så nog är det sant som andliga sången säger: blott sorg på min stig jag ju fann. Nu hjälper tron som vuxit under predikan att orka med det som hänt, som kan leda till brist på tillit till Gud den ende. Jag hoppas att ingen tror sina synder bli sonade genom att hämnas på mig sådant jag inte ens gjort. I ett samtal till en präst så överdrev jag min skuld visavi en svedenbrud första vecka 1987. Efter det kan det ha skett fyrfalt mot mig. Medikament och leka lots döttrar va. Sådan är tiden för många vuxna; åtråvärda eller mindre åtråvärda för Sodom tycks allt duga. Tänker på många slags människor utnyttjade så och förstår varför så många hatar vakter och dylika som hindrar brottsligt uppsåt. Bilder bland syndabilder visar vad som sker i usa och andra länder. Man vill spränga Internet för mindre....

    SvaraRadera
  9. Visst är det Kristian förbluffande att "sanning" du lägger upp här stämmer inte. Trots att det står att längre ner på sidan att Stockholm-pride har inget med det att göra, så väljer du att INTE följa upp sanningen. Lögnen är bara så lockande, visst?

    Det är lätt för vem som helst att låtsas vara chef för vad som helst på nätet.

    https://www.stockholmpride.org/ang-artikel-i-svd-17-6/


    "Den artikel som 17/6 publicerades I SvD pekar ut en “chef inom Stockholm Pride” som skyldig till s.k “grooming”, vilket är en brottslig handling. Styrelse och ledning för Stockholm Pride har för närvarande ingen vetskap om kopplingen mellan mannen i artikeln och Stockholm Pride. Skulle det visa sig att det är en person verksam inom vår organisation kommer vi att vidta kraftfulla åtgärder omedelbart. Vi utreder nu frågan vidare internt."

    Har man agerat lika rakryggat i religiösa samfund vid genomförda och upprepade pedofilfall? Nej, det har man inte. Har du agerat rakryggat? Nej, det har du inte, men sakta men säkert börjar man lära sig vad dina texter går för, då de låter otroliga, så är de också det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 23:08. Du har problem med innantilläsningen. Jag har alls inte nämnt Stockholm Pride i den här texten. Vänligen LÄS IGENOM texten du kommenterar innan du skriver.

      Radera
    2. Lika mycket problem som du har. Om du ska börja göra verkligen omfattande generaliseringar utan att veta vad du länkar till på SvD, så ska du inte klaga på andras innantilläsning innan du fått ordning på din egen.

      Men fortsätt för all del att nöta in lögner bland dina åhörare.

      Radera
    3. Pride organisationens svar verkade nog som dimridåer. Tyvärr, anonym!

      Radera
    4. Anonym 8:41. Om du har något att klaga på angående SvD:s artikel får du vända dig till dem. Inte till mig. Om det du skriver ovan baserar sig på pressreleasen från Pride-organisationen så måste jag nog tyvärr säga att du är mera än tillåtet blåögd. Det är ju klart att de säger så där, det måste de göra! Allt annat skulle vara en total katastrof. Men Ulrik har rätt. Dimridåer är nog vad det är. Eller den fåvitskes/blindes förnekelse.

      Radera
  10. Fortsättning. Innantilläsningen är vanligen inget problem för mig. I själva verket är det en av (de få) saker jag är riktigt bra på...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lika lite som jag kommer in på SvD:s artikel vet inte heller du vad som står där. Ändå är det för dig tillräckligt att hitta på din "sanning".

      Säkert klarar du av läsandet, de gånger du väljer att läsa. Men det har du ju inte gjort denna gång.

      Radera
    2. Anonym 99:49. Sluta trolla! Du beter dig oerhört illa just nu. Så sluta och be gärna också om ursäkt! Ser du inte vad du gör? Du ställer upp en halmgubbe och kritiserar det jag skriver/mig utifrån denna halmgubbe. Jag har inget intresse av att diskutera med anonyma kommentatorer som beter sig på detta sätt.

      Radera
    3. Var är min halmgubbe? Nej Kristian, det är din halmgubbe, och den bygger på vad du tror står i SvD. Nu blev du ertappad och det känns ju inte så bra.

      Vad exakt borde jag be om ursäkt för? Att du inte läst SvD? Att jag vågade kritisera dig?

      Radera
    4. Anonym 10:14. Jag har redan skrivit det på din näsa, men du ser det ändå inte. Du drar in Stockholm Pride i detta haroch låter förstå att jag ljuger när jag lyfter fram den chef som nämns i nyheten. Något jag alltså inte har gjort. Där har du din halmgubbe. Sedan förstår du tydligen inte heller skillnad mellan att citera och att dra slutsatser. Om du vill får du gärna försöka kritisera mina slutsatser i texten ovan. Men läs först vad jag skrivit så du inte slösar bort mera av min, och din, tid i onödan.

      Radera
    5. Om du hade kollat din källa, så hade du lärt dig att den chef du (och SvD) skriver om är en person som anger sig vara chef för Stockholm pride, vilket Stockholm pride dementerar. Ingen vet vem den är som påstår sig vara chef, men du använder det för generalisera dina "sanningar".

      Jag har gott om tid att faktakolla dina skriverier, skulle inte skada att du skulle göra samma sak.

      Radera
    6. Anonym 11:18. Alltså, du har verkligen svårt med innantilläsningen! Men ännu en gång, med stora bokstäver så det kanske blir lättare för dig: JAG SKRIVER INTE OM NÅGON PRIDE-CHEF!!! Orsaken är att det handlar om en människa, och det gör att det inte säger så mycket. Det kan vara slumpen, eller så kan det vara som Pridepressreleasen säger. Det som däremot säger mycket är att den fiktiva 14-åringen fick hundratals sexinviter på en hbt-sajt. DET är vad jag skriver om och drar slutsatser utifrån. Du är som sagt välkommen att kommentera/kritisera det jag VERKLIGEN SKRIVER OM, om du klarar av att göra det. Men det är förstås enklare att bara fortsätta trolla...

      Radera
    7. "fick hundratals sexinviter".

      Nej, han fick ett par hundra svar, varav de flesta bara var ett Hej.

      Ca 40 medlemskonton har blivit stängda.

      Så här säger dom själva:

      "Under de snart 20 år som sajten har funnits, med hundratusentals som varit och är medlemmar, så vet vi att det förekommer problem, precis som i resten av samhället, inkluderat digitala sajter och appar".

      "Vi vet att de allra flesta av de som blivit medlemmar genom åren har varit och är helt vanliga hbtq-personer med vänner. Vi vet att sajten utnyttjas av personer som ägnat sig åt grooming och annan kriminell verksamhet. Vi gör vårt bästa för att hålla dessa borta".

      "De som bryter mot våra regler stängs av och vi har alltid självklart samarbetat med polisen".

      Radera
    8. Nåväl, du länkar till en låst artikel där detta avhandlas, men man kan ju inte kräva att du ska känna till all bakgrundfakta till allt du skriver om.

      Eftersom du inte letat vidare kring ämnet kan jag ju upplysa dig att Aftonbladet skriver om ämnet också. En polis och lärare har tagit kontakt med 14-åringen, men varkendera uppger sig vara hbtq. Hur argumenterar du här? Qruiser ser ut att ägas av ett förlag, Grindr är ett internationellt företag, så kopplingen du gör mellan pedofili och hbtq kunde inte vara lösare. Eller vill du på något viss klargöra hur representater för alla hbtq sitter med och bestämmer vem som får vara med i dessa forum?

      Det är inte att trolla om man ställer frågor hur du ställer dig till de beskyllningar du redogör för här på din blogg. Ett troll är ju ingalunda alltid anonyma, utan det kan vara vem som helst som på basen av lögner vill provocera, och dina texter är verkligen provokativa.

      Radera
    9. Anonym 14:31. Hur jag argumenterar? Precis som jag skrev i texten. Jag har aldrig påstått att de pedofiler som rör sig på dessa sajter skulle vara hbt-människor. De är uttryckligen pedofiler som rör sig på dessa sajter. Det är den kopplingen jag hävdar finns. Klart som korvspad, om man inte läser in annat än det jag skrivit.

      Vad gäller trollningen så påstår jag att det är att trolla om man hävdar att jag har sagt något jag inte har sagt och man framhärdar med detta trots att jag klart och tydligt visar att jag inte har sagt det som påstås. Nu tycks det, tack och lov, ändå som om polletten skulle ha ramlat ner...

      Radera
    10. Fortsättning. Och ja, jag såg att det fanns en artikel på Aftonbladet. Jag var mitt i arbetet och tänkte att jag läser den sen. Nu har den tagits bort. Redaktionen har tydligen insett att det här ser mycket illa ut för hbt-lobbyn. Därför är det här är tydligen allt för känsliga saker för Aftonbladet som ju är erkänt hbt-vänligt. Om vi säger det mycket snällt.

      Radera
    11. Ojdå, det var inte illa för hbt-lobbyn, artikeln är där den alltid varit. Ditt lilla försök till misskreditering klarade inte av sanningen.

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9vxOl5/har-konfronteras-mannen-efter-sexkontakt-med-pojke

      Och eftersom du inte vet vad trollning är så googla, läs. Och läs rätt.

      d

      Radera
    12. d. Det finns tekniska snillen som kan blocka ' märkta användares sök' eller så missade Kristian i söket. Internet är ett vanligt bytorg; ännu rätt fritt tills det blir för många hommes frittes genom krig och annat. Ok.

      Radera
    13. :-) Visst visst, ett sådant snille borde då vid Aftonbladet ha vetat det exakta ögonblicket då Kristian hade hittat sidan första gången, spårat hans ip, och borde ha haft ett syfte för att blockera honom. Men kanske du har en djupare teknisk insyn?

      Istället för att medge en miss i sökning tog Kristian det säkra före det osäkra och börja tjafsa om hbtq-lobbyn.

      d

      Radera
    14. Nej. Jag tänker på andra snillen än just artikelhållarna själva. Stora bröder och gråa eminensers verktyg och användare. Men jag skulle i Amerika kallas paranoid för detta. Jag hade dubbel benämning här hemma förrän jag ens arbetat via data. O att en gång få vandra på en himmelsk gata och chatta med en frälst skata!!! På jorden känner vi ibland att vi vill hata. Pratachatt slut.

      Radera
    15. d. Jag gick igenom Aftonbladets sida två gånger och kunde inte hitta artikeln. Det kan givetvis hända att jag missade den, men det skulle faktiskt inte vara första gången en redaktion plockar bort en artikel när de inser att den var lite för het. T.ex. Svenska Yle praktiserar detta med jämna mellanrum.

      Radera
    16. Fortsättning. Men mera troligt i detta fall är att artikeln helt enkelt blivit så gammal att den ramlat av första sidan för den skull. Den var publicerad redan 18/6 såg jag nu.

      Radera
  11. Kristian ser bara den "sanning" han vill själv vill se.

    På Svenska Yle kan vi nu läsa om följande.

    - Inte våldtäkt då 26-årig utnyttjade 13-årig flicka.
    - Samlag med 10-åring var inte våldtäkt. Publicerad 03.05.2018 - 18:38

    Fruktansvärda saker!

    Men, varför nämner Kristian inget av det här? Försöker han tysta ner sanningen? Eller, kanske för att heterosexuella pedofiler inte är så allvarligt enligt hans sätt att tänka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 09:56. Det du nämner är helt riktigt fruktansvärda saker. Där skulle säkert finnas mycket att kommentera, men tro det eller inte jag har inte läst de där nyheterna. Dessutom driver jag ingen nättidning eller tankesmedja som kan kommentera alla galna saker som sker. Min tid är faktiskt begränsad.

      Men jag håller givetvis med dig i själva saken.

      Radera
  12. Anonym 9:56
    Börjar bli tröttsamt med dina kommentarer de personliga påhoppen och dina korkade och osakliga inlägg.Kan du inte söka andra "jaktmarker" eftersom du verkar vara intresserad av att debattera,enligt min uppfattning tillför dina kommentarer inget konstruktivt och du har inget vettigt att säja till de viktiga och allvarliga frågor som diskuteras här på bloggen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ole Sandlin20 juni 2019 11:47

      Så roligt!

      Exakt det samma brukar jag tänka om dina åsikter.

      Förövrigt tror jag ändå att Kristian tycker att det är roligare att "debattera" med mig, eftersom jag inte är en "ryggdunkare". Istället, försöker jag nog utmana och ifrågasätta hans ibland så sköra ego på alla sätt (Det sa jag med glimten i ögat)(Eller, så inte).

      Radera
    2. Ole, det är inga personliga påhopp, det är frågor. (Jag är Anonym 14:31, vi är flera som inte begriper oss på Kristian förnedrande och helt osakliga argumentation. Ska använda min signatur d i fortsättningen)

      Radera
    3. d. När man som Anonym 11:18 fortsätter att hävda en sak trots att motsatsen har bevisats, och på den grunden kallar mig för lögnare, ja då kommer man nog ganska nära ett personligt påhopp. Vill åtminstone jag påstå.

      Radera
    4. Jag kan omöjligt se var du bevisat motsatsen. Eller menar du nu att du faktiskt läst artikeln på SvD som du länkade till?

      Ok, du visste inte att det du skrev om handlade om chefen, så långt helt sant. Men det vore ju önskvärt att man vet vad man skriver om då man börjar dra allvarliga konklusioner som du Kristian gjort.

      Men det betyder också att man inte kan uppsåtligen låta bli att kolla fakta för att kunna skriva hur fantasifullt som möjligt.

      d

      Radera
    5. d. "Jag kan omöjligt se var du bevisat motsatsen."

      Påståendet var att jag har skrivit om Pridechefen. Jag hänvisade till min text ovan som alla kan läsa. Där står inget om någon Pridechef. Kan det bli klarare än så?

      Sedan vet jag inte alls vad du yrar om i de två sista styckena. Tydligen har du inte alls förstått vad jag har skrivit. Kan det faktiskt vara så här svårt att förstå skriven text? Bibeln talar faktiskt om att den som överger sanningen kan slås med blindhet. Kanske det är vad som har skett här?

      Radera
  13. ole det kan kännas tröttsamt när det kommer obekväma svar. vad vore den här bloggen om ala höll med Kristian och skulle nicka medgivande till alla hans tokigheter? tacka vet jag de sakliga inläggen från humanisten och eflop brutala sanningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 12:02,"sakliga inläggen från humanisten o Eflops brutala sanningar".Deras kommentarer saknar de personangrepp du ägnar dej åt!En festlig o roande kommentar!

      d,"vi är flera som inte begriper oss på Kristian osv."
      Det är kanske ditt problem :-)

      Radera
  14. Problemet med logiken i inlägget är uppenbar, du kan skriva in dig på diverese olika sajter med önskad profil och kommer säkert att få inviter hit och dit, skapar du t.ex. en profil på reddit var du är en 14årig tjej och börjar skriva dina historier så kommer du också att få en hel massa otrevliga meddelanden, betyder detta då att hela forumet är ruttet eller att man kan dra alla användare över en kam, nej förstås inte, dom som exempelvis söker minderåriga vet nog var minderåriga rör sig och försöker locka till sig dem, det må då vara snapchat, instagram, facebook, 4chan, tik tok eller nåt annat t.ex. roblox online spelet, problemet är alltså inte forumet i sig eller överlag vilka användare där är rent generellt utan problemet är vissa specifika typer av användare som utnyttjar forumet sill suspekta och olaglig verksamhet.

    Jag kom först i kontakt med BBS:er i början av 90-talet då vi ringde med modem och i mitten av 90-talet chattades det redan vilt på IRC med folk från hela världen, allt var förstås betydligt oskyldigare då men det fanns redan då precis på samma sätt som den "urbana legenden" om farbron som lurar in barn i skåpbilen med godis. Kristians inlägg är faktiskt ett riktigt bottennapp i ett försök att se samband där det inte direkt finns ett samband.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Markus. Jag har vid flera tillfällen visat den historiska kopplingen mellan hbt-rörelsen och pedofilrörelsen. (NAMBLA) När det visar sig att det rör sig en massa pedofiler på hbt-dejtingsidor så menar jag nog att det är något som gott kan uppmärksammas. Förvisso är det så som du säger: Pedofiler tycks ha en tendens att röra sig på ställen där de kommer åt sina offer. (Katolska kyrkan och dess pedofilpräster som ett tydligt exempel.)

      Så i den meningen finns det ett inte alls otydligt samband här. Men det betyder givetvis inte att "hela forumet är ruttet" i den meningen att det skulle vara pedofilitillåtande. För tydlighetens skull: Det jag alltså påpekar i min text är att det finns en historisk koppling, och idag rör sig en inte liten mängd pedofiler tydligen på hbt-dejtingsidor på nätet. Sedan står det givetvis var och en fritt att tolka dessa faktum, vilket jag alltså också gör.

      Radera
  15. Om det ännu finns sådana som till äventyrs tvivlar på sambandet mellan homosexualitet och pedofili så läs gärna bifogade/länkade text, och för den som gillar att räkna, utför gärna själv räkneoperationerna ! Pedofili är 25 gånger vanligare bland homosexuella eller 2400% högre än hos heterosexuella !
    https://www.gluefox.com/kontr/pedokalk.shtm

    E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok E, korrelerar bra med det vi vet om religiösa sekter. Det är i de kretsarna pedofiler och homosexualiteten florerar. Föresten är den där Renard en enkel kreationist som hör till Livets ord sekten.

      Radera