onsdag 20 juni 2018

Snedvridenhet i media

USa meddelade i natt att landet lämnar FN:s råd för mänskliga rättigheter. Detta var väntat, och ett resultat av rådets fullständiga oförmåga att åstadkomma något annat än fördömanden av Israel. Trots att USA gör en bra och helt nödvändig sak genom att markera på detta sätt mot detta råd som blundar för regelrätta folkmord på annat håll får vår media svängt detta uttåg till något enbart negativt.

Det är förvånansvärt hur hatet mot Israel - och mot Donald Trump - kan förblinda på detta sätt. Det är gånger som denna det visar sig hur värdefullt det är med alternativa nyhetskanaler. 

10 kommentarer:

  1. För det goda Trump gör tacka Herren. Kom ihåg att din kommentar är lika snedvriden om vi tänker på vad kristna lidit i Nordkorea. Världshärskarna tvingades till vad Gud ville för Israel tack och lov men Trumpen tilläts göra propagandavinst med den grymmes son.M märkligt hur vi ärar maktens män och inte med Gudsfruktan harm instämmer i ve ve ve över All världen för förförelsernas skull.Inte är någon berättigad att leva I äktenskapsbrott. Inte Putin, Inte Trump, Inte Macron ej heller någon av de antikristna religioner som gör bordelltimmarna till tillfällighetsäktenskap. Jag fattig uslig syndare har i Ånger bekänt min uselhet då den var aktuell och jag säger: Jag är förlåten. Den som inte bekänner sina synder som synd har ingenting fast de synes göra gott efter vad vi tycker... Ulrik Torsten Nils med dålig maskin

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Vi kan ju tänka på när vi i Uppenbarelseboken läser om två 'oljesmorda vittnen' som en gång får eller fått sin bane i den älskade staden som i det läget tyvärr andligt kallas egypten och sodom om inte detta är och har varit världens fjärde tid och allt vårt verk var styggelse och fördärv om vi älskat människornas vinningar och fördärvskulturen som nu råder. Ur djupet ropar jag till Jesus och Sannerligen är Han än när

    SvaraRadera
  5. Ulrik. Nej, allt som Trump gör är inte bra. Men han gör mera bra än vad vår media vill tillvita honom. Speciellt i Sverige, men också långt här i Finland, gör media inget annat än klagar på honom. Men som sagt: Riktigt så illa är han nog inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med tanke på helhetsläget bästa. Och följderna vet vi ju av Bibeln. Så vi håller oss redo.u lrik

      Radera
  6. Ja trumppen är en typisk "kristen bättre människa". Värnar om de ofödda barnen men drar sej inte för att först separera spädbarn från sina föräldrar och samla ihop dom i koncentrationsläger på oviss tid och skicka föräldrarna tillbaka till ursprungslandet. Jisses vilken härligt kristen handling. Den fascistiska hypokraten till president är påhejad av de kristna och idioterna Jeff Sessions, Kirstjen Nielsen mm.

    Som sagt det finns goda och onda människor, men för att få goda människor att göra onda ting behöver vi religion. Religion som förblindar och fördummar människor...

    Eflop

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eflop. Religion kan förvisso både fördumma och förblinda, men jag menar nog att du, med dina kommentarer, är bland de sista som ska beskylla andra för blindhet...

      Radera
    2. Jo, så är det med all religion. Blindhet är att inte se det som händer i USA idag var kristna hycklare kidnappar barn och hänvisar till bibeln.

      Kristna vita män och kvinnor är fullständigt förblindade och försvarar idioten till president när han separerar barn från sina familjer och sätter dom i koncentrationsläger. Det här skedde även på 30-talet i Europa..

      https://www.youtube.com/watch?v=qYvZqPGedo0

      https://www.youtube.com/watch?v=9_a4vKtNfjM

      Eflop

      Radera
    3. Eflop. Den blinde kan också ofta se det han vill se. Du hittade ett ord i min kommentar som inte fanns där. För att du vill. ALL religion leder inte till blindhet.

      Två saker ännu: Familjeseparationerna har upphört efter en presidentorder. Den amerikanska staten är inte kristen, och vad den gör kan inte beskrivas som att "kristna hycklare kidnappar barn och hänvisar till bibeln". Det finns alla slags åsikter som s.k. kristna vill försöka motivera med bibeln. Här i vårt land finns det försök att t.o.m. motivera samkönade äktenskap med bibeln. Så att beskylla bibeln/kristendomen för allt galet som sådana som kallar sig kristna kan tänkas hitta på är galet.

      Radera