tisdag 12 maj 2020

Hjärntvätt och förvirring i Sverige

Det är oerhört skrämmande hur omfattande hjärntvätten i Sverige, speciellt i akademiska kretsar, tycks vara. 18-åriga gymnasisten Klara Rakic hade blivit inbjuden till en valdebatt på Stockholms universitet som representant för det konservativa partiet, och i debatten framhöll hon det självklara påståendet att det finns två kön. Detta har lett till en veritabel häxjakt i vilken alla politiska partier på universitetet som vill vara politiskt korrekta och "progressiva" tydligen behöver delta. Det cirkulerar ett antal namnlistor på nätet på vilka hundratals studenter har satt sina namn för att protestera mot Rakic. Detta har tydligen sedan också lett till att diverse organisationer har pressats att ta avstånd från Rakic som beskylls för att använda sig av en "transfobisk retorik".

Hjärntvätt var alltså ordet. Det är förstås en självklarhet att det bara finns två kön. Antingen har en människa två X-kromosomer och då är det fråga om en kvinna, eller så har människan en X- och en Y-kromosom, och då är det fråga om en man. Svårare än så är det inte. (Den ytterst lilla del av människorna som faktiskt har en kromosomstörning kan vi lämna utanför denna diskussion. Inte minst för att det oftast är deras eget önskemål.) Tilläggas kan också att dessa kromosomer finns i varje cell i människans kropp, och kromosomerna ljuger inte även om människan tycks kunna bringas till stor förvirring när det gäller könet. Hjärntvätt var alltså ordet. Behöver jag tillägga att denna förvirring (som tycks ha drabbat en stor del av befolkningen – inte bara den (hittills) lilla del som är förvirrade över sitt eget kön) har potential att orsaka oerhört mycket lidande för många människor?

Därför är det viktigt att vi, likt Klara Rakic, är beredda att stå upp och försvara den självklara sanningen att det bara finns två kön. Inte tre. Inte fem, och sannerligen inte 70. Det är också viktigt att sådana som hamnar in i den värdeliberala mangeln, som denna Rakic nu har gjort, får stöd av andra som ännu inte har drabbats av samma förvirring som en stor del av speciellt svenskarna tycks ha gjort. För vad det är värt får denna text stå här som ett stöd för henne.  

26 kommentarer:

  1. Kristian vill alltså uppmuntra till mobbning och diskriminering av människor som inte passar in i hans verklighetssyn.

    Q

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är INTE frågan om Kristians verklighetssyn utan om vad Bibeln har att berätta om oss människor, fatta !

      Radera
    2. Men då inte Kristian kan komma fram med bibelcitat som styrker det han säger, den enda gången han fick fram nånting var det hur skrattretande som helst. Men kanske kan 21:59 bibeln bättre. Och nej, att gud skapade man och kvinna räcker nog inte som grund för att man får diskriminera och håna.

      Radera
    3. Det är såna här gånger det religiösas äckliga fula tryne sticker ut. Baserar sina fördomar på bronsålders texter om en fantasifigur bland molnen som inte finns. När såg ni hen sist, eller hörde hen prata eller fick svar av hen på era patetiska böner?

      Eflop

      Radera
    4. Varje stund eflop!!!•

      Radera
    5. Q. Att hålla fram det fullständigt självklara faktumet att det finns två kön är inte att "mobba och diskriminera". Men om man har drabbats av samma hjärntvätt själv kanske man anser det.

      Radera
    6. Anonym 22:42. Ingen diskriminerar och hånar. Igen: Att hålla fram det fullständigt självklara faktumet att det finns två kön är inte det. Och varför skulle jag behöva några källor för att påstå en sådan sak? Alla vet att detta är ett biologiskt faktum. Fråga vilken biologilärare som helst!

      Radera
    7. Eflop. Det här baseras inte på några bibeltexter. (Så du kan stoppa tillbaka dina felaktiga fördomar angående Bibeln där du tog dem...) Detta är biologi. Ren och skär biologi. XX och XY. Men du kanske inte är så insatt i biologin?

      Radera
    8. Anonym 21:59. Nej, det fattar de inte. Och dessutom är detta inte "bara" vad Bibeln säger. Detta är biologi. Biologi som givetvis stöder det Bibeln säger.

      Radera
    9. Kristian. Varför har du ett sådant sjukligt behov av att klargöra att det "finns bara två kön"? Jo, för att DU VET att det sårar människor som är i ett utsatt läge och känner att dom inte passar in i modellen. Därför är ditt beteende självklart mobbing!

      Med din människofientliga syn är det enkelt att förstå att du aldrig kunde bli prästvigd.

      Q

      Radera
    10. Q. Fel igen. Orsaken till att detta behöver lyftas fram är att om vi går på denna lögn så kommer det att skada många människor och orsaka mycket lidande. Bryr du dig alls om människorna, Q, eller är ideologin viktigare för dig än människornas välmående?

      Radera
    11. Kristian. Du har verkligen ingen skam i kroppen!

      Q

      Radera
    12. Q. Det har jag, men du tycks sakna både det ena och det andra...

      Radera
    13. Herr propagandaminster, vi frågar inte biologilärare, rävfarmare eller fritidspredikanter, utan vi frågar dem som vet bäst, dvs hbqt-personer.

      Du har flera gånger bett om att ge exempel om var du hånar, och nu får du. Bokmärk denna sida, här ser du att det finns människor som anser att du hånar.

      Radera
    14. Anonym 14:16. "här ser du att det finns människor som anser att du hånar"

      Det blev oklart vad jag skulle bokmärka. Sedan har jag frågat efter exempel. EXEMPEL. Jag har inte frågat efter om det finns personer som ANSER att jag hånar. Förstår du alls skillnaden? Ser du: Det finns många märkliga människor som anser både det ena och det andra. Det betyder ändå inte att det är så. Det kan ju hända att de har fel, nämligen.

      Radera
    15. @Anonym 13 maj 2020 14:16, "vi frågar dem som vet bäst"... Det är som att fråga en kleptoman om det rätt att stjäla eller en mytoman om det är rätt att ljuga eller en seriemördare om det är rätt att mörda ! Naturligtvis kan vi inte fråga ovannämnda i dessa frågor och inte heller hbtq-personer ifrågan om deras böjelser, sanningen behöver nog komma från annat håll !
      Glädjande nog börjar positiva saker på detta område höras ! https://www.varldenidag.se/ledare/frisk-brittisk-vind-mot-konskorrigering/reptdA!H7bgRriYmaJoH6qwys71Bw/
      https://www.varldenidag.se/nyheter/stor-minskning-av-unga-som-soker-vard-for-att-byta-kon/reptel!GstNOshRBNH9iHyQJj6Fzg/

      Radera
    16. Kristian. "Ser du: Det finns många märkliga människor som anser både det ena och det andra. Det betyder ändå inte att det är så. Det kan ju hända att de har fel, nämligen".

      Ibland speglar Kristian sig så bra själv, att alla kommentarer blir onödiga.


      Q

      Radera
    17. Q. Jag anser inte. Jag säger som det är. Det finns två kön. Punkt. Eller vet du något som vi andra inte vet? Som en kommentator skrev på ett annat ställe på nätet: Om någon har hittat ett tredje kön är det en stor vetenskaplig sensation. Konstigt bara att inga vetenskapliga journaler någonsin har skrivit något om det ...

      Radera
    18. Hur skulle du veta som inte läser vetenskapliga artiklar?

      Radera
    19. Anonym 18:28. Hur vet du att jag inte gör det?

      Radera
  2. Jag har sänt mitt stöd till Klara via denna sida.... http://www.vasbymoderaterna.se/muf-vasby/ Det kan hända att man bör utnyttja sina "små grå".... Ännu har jag dock inte fått ngt meddelande om att inte mailet nått fram !

    SvaraRadera
  3. OT Änn är det Ungern, änn är det Sverige.... https://www.vasabladet.fi/Artikel/Visa/370670 Vem har röstat för Heidi Hautala ???

    SvaraRadera
  4. Kristian slår sej på bröstet när han hänvisar till vetenskapen om kromosomer och biologi. Bra så, lär dej mera om biologi och evolution så behöver du inte simsalabimgudar längre. "Noo kann du vaar ti folk to å :)"

    Du är redan mycket klokare än jesus och bibeln. Jesus påstod att man inte ska tvätta händer, bibeln lär att fladdermöss är fåglar och ormar pratar.

    Eflop


    SvaraRadera
    Svar
    1. Eflop. Det är du som blandar in evolutionen här. Det går bra att både hänvisa till vetenskap och bedriva vetenskaplig forskning utan att tro på evolutionen.

      Sedan klipper du i Bibeln på samma sätt som en viss potentat sägs göra...

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera