torsdag 15 december 2022

Lady Busty och Miss Shameless

Aftonbladet rapporterar idag att "SD förlorade strid om sagostund med drag queens" i Trelleborg. Det berättas att Sd hade försökt stoppa en sagostund (för barn) med "Lady Busty" och "Miss Shameless", men nu godkände kulturnämnden i kommunen att sagostunden skulle få hållas. Ola Olsson (C) hävdar att "det är viktigt att vi i politiken håller armlängds avstånd till kulturen" och att tjänstemännen ska få planera verksamheten ostört sedan politikerna "satt målen".

Det enda Olsson åstadkommer med sin kommentar är att sätta ett självmål. Saken är nämligen den att det inte finns något "neutralläge" idag. Antingen arbetar man för förförelsen av små barn eller så arbetar man mot den samma. Gör man inget, vilket man som politiker INTE är vald att göra, rullar saker tyvärr på av egen tyngd och slutresultatet blir, just det, skamlöst. 

Detta med sagostunder med Drag Queens är ett fenomen som har blommat upp på många håll. I somras hölls en omtalad sådan på biblioteket Oode i Helsingfors i samband med Helsinki Pride. Omtalad för att några motståndare försökte stoppa den. Viljan att nå ut till barnen medan de är små med det förförande (och förfärande) budskapet tycks vara stor. 

Detta är en trend. En annan är att goda budskap i stället stoppas - just till förmån för dylikt skräp. Skådespelaren Kirk Cameron ("Growing Pains", "Left Behind" m.m.) har skrivit en bok om Andens frukter för barn, och han har erbjudit sig att läsa ur denna bok på ett femtiotal bibliotek i USA. Inte ett enda har varit villigt att ta emot honom. Detta föranledde The Federalist att konstatera att enda chansen för Cameron att få in foten på offentliga bibliotek är att klä ut sig till en Drag Queen. Då skulle dörrarna öppnas.

Det är synd om de barn som tvingas växa upp i detta samhällsklimat och som inte har föräldrar som har fått upp ögonen för vad som pågår och därmed förstår att dels skydda sina barn, dels ge dem det goda som samhället i allt högre grad förvägrar dem.

21 kommentarer:

  1. Jesus själv var ju drag queen. Långt hår, klänning... Så, vad är problemet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 10:28. Som jag redan konstaterade: Du fantiserar. Nu ska jag berätta en sak för dig! Det är helt tillåtet att leva i en fantasivärld som du gör där du själv bestämmer vad som är sant och vad som inte är det. Men det fungerar inte så att man kan dra med andra in i sin egen lilla privata fantasivärld. När man gör så kommer snart de snälla farbröderna i vitt med sina pillerburkar.

      Radera
    2. Kristian. Du projicerar igen. Verkar som att du har erfarenhet av pillergubbarna.

      Radera
    3. Anonym 16:30. Projicerar? Ingalunda! Ser du, det finns faktiskt folk som läser på och som därför känner till sådant som man inte själv varit med om. Du borde prova!

      Radera
    4. Kristian. Tack, men du får behålla dina piller. Har inget intresse av att pröva på din fantasiverklighet.

      Radera
  2. Man tycker synd om vanligt folk i västvärlden i dag med de tongivande
    beslutsfattare som
    använder taktpinnen.
    För att inte tala om barnen som är så i händerna på dessa
    kolportörer.
    Man börjar allt mer förstå Ryssland i denna fråga.
    Anonym1

    SvaraRadera
  3. Kristian verkar stöda censur nu, eller är det cancellering?

    Bäst att sätta på minnet att de tre vise männen får under inga omständigheter vara iklädda andra kläder än byxor hädanefter, i de skolor man ännu har julevangeliet. Lyckligtvis är det snart ett minne blott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förvirringslobbyn. Det är sunt förnuft och insikt om vad dylik degenerering gör med våra barn.

      Radera
    2. Det sunda förnuftet du påstår dig ha har ju inte bidragit med nånting konkret i kommentarsfältet. Eller insikten heller för den delen, men det är ju bara ord du radar upp, du har ingen insikt överhuvudtaget.

      Radera
    3. Flobbyn 16.12. kl 08:15 och 10:09
      "Voi, herrajumala mikä sotku" i dina "insikter" - om du öht. har några !!

      Radera
  4. Dessa kolportörer har nog en hel del anhängare på denna blogg av allt att döma!
    Anonym1

    SvaraRadera
  5. Vi (EU, Finland) är länder och folk i fritt fall. Inte konstigt med ett missnöje med de liberala, demokratiska idéerna.Det finns ett missnöje med globalisering, och öppenheten som kännetecknar dagens västerländska samhällen.
    Och så militarismen!! Som fundamentalistisk pacificist vägrar jag allt våld; för mig är VILKEN FRED som helst bättre än VILKET KRIG som helst.
    Jesus kommer snart! Den som inte har vår Herre kär han vare...Förbannad! 1 Kor. 16:22

    SvaraRadera
    Svar
    1. 16:10

      För att vara "fundamentalistisk pacific ist" verkar du ändå vara rätt grälsjuk. :D

      Radera
    2. 14:36
      Vem "är given all makt i himmelen och på jorden" egentligen? Nato, USA, EU o.a. militaristskurkstater. Är det faktiskt demokratiskt att rusta upp med miljarder?
      Jesus tillfrågas snart igen: "Är du Messias?"
      Han svarar: "Jag är det!"
      Också Petrus med anhang tillfrågas: "Är icke också du en av hans lärjungar?"
      Han svarade alltjämt: "Nej, det är jag icke!" Med en svordom!
      Månntro all världens bombarsenal räcker ännu för att väcka er till att som Jerusalems judar besinna "vad din frid tillhör", när den dagen nalkas att ni måste veta det?

      Radera
    3. Jag som också sällats till Jesu och Petri bröder och systrar i en världvid familj tackar anonym för inlägget. Ulrik

      Radera
    4. Enligt Bibeln är de frälstas skara bestående av individer av alla folk och släkter, folkstammar och språk och tungomål därmed också tidevarv och jag menar inte att bara familjen av Torsten Ruben och Ingrid Helena och deras släkt och vänner vore den världsvida familjen eller skulle vara de enda som jag tänker på när jag skriver. Ändå drabbas jag ömsom av blygsel och omsom av vrede när jag ser folk som ser bekanta ut från de ställen där jag varit och jag tar inte kontakt. Den moderna tidens missbruk av Sanningen har gjort att jag nästan skäms att vara känd med alla nyfikenpettrar som nog tror sig veta vad de söker medan de bara inte vet att den enda vägen med heder ut ur Antikristus Samhälle går via Tron och bekännelsen inte bara genom att härma dem som man tror att undkommit genom slughet. Ulrik

      Radera
  6. Då jag var liten klädde jag ut mig till påskkärring och berikade kulturen. Som tur lyfte ingen på kjolen men jag fick godis ändå. Skulle kanske ha fått mer om jag fattat att dragga till mig lite. Nå, idag har jag råd att köpa godis själv. Och smink, om andan skulle falla på.

    SvaraRadera
  7. 17:46 Feganonymen
    "Ty booda" censurera dig själv! Du är väl kanske en "hen", men fortsätt berika kulturen. Dra upp din kjol och "pyllistä" mot dem du önskar "godis" av - ungefär som tatiskorna brukar. lol

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du anonym 19.12 kl 10.57 är ju själv en feganonym med tydligt zigenarförakt. Låtsas sen tala som en riktig typ som kan österbottniska. Snuskgubben i dig kunde också ordet " godis" . Men då du låtsas säga "ty" som förriga predikanten så anar jag vad du är ute efter. Ulrik

      Radera
    2. Som sagt även "ty" anonym " booda" med alla andra anonyma göra bättring och träda fram öppet på nätet med hela namnet. Kristian vet inte att han försöker bevara den moderna världen som är lika nazistisk folkväldesfalsk i söder norr öster och väster samt med sådana demokratistyggelser som man ser florera i ' den Store Konungens stad och land Israel och Jerusalem. Skrivet av Torsten Nils Ulrik Fagerholm den 20.12. 2022 efter vad mina klockor och almanackor säger kl 20.24

      Radera
  8. Ve,ve,ve oai
    För förförelsens skull,Jah
    Kan Jesus Straffa

    Ulrik

    SvaraRadera