måndag 18 mars 2019

Censuren tilltar

Har du läst texten nedan? Den som börjar med de olikfärgade graferna? Om inte ska du göra det innan du läser den här texten.

Svenska Yle publicerade idag en nyhet som sade att "Flera finländare har ändrat på sina levnadsvanor för miljön - men vill att politikerna gör mer". Jag skrev en kort kommentar där jag berättade om artikeln på SVT.se och om att de två skribenterna varnade för att IPCC:s klimatmodeller är felaktiga och att detta kan hetsa politikerna till att fatta beslut som är skadliga för vår välfärd och för utvecklingen i världens fattiga länder. Överraskande nog blev min kommentar publicerad, men den fick inte ligga uppe länge innan den raderades. Svenska Yles klimatcensur slog till igen! Inget får nämligen störa den klimatångest som ska frammanas!

Åter en gång kommer frågan för mig: varför ska vi tvingas betala för detta skräp? Varför måste vi bidra till att upprätthålla detta statliga propagandaverktyg?


1 kommentar:

  1. Det är en bra orsak att höja skatter. Och pengarna går nog inte till behövande eller ' rätta' ändamål, inte heller stoppar högre skatter en utveckling av vädret om sådan funnes. Nej vi må be och tacka enligt goda kyrkoböner så länge vi hinner.

    SvaraRadera