fredag 10 maj 2019

Demokratisk skandal!

Föreningen för sexuellt likaberättigande, Seta, kommer den 17.5. att ordna en valdebatt inför EU-valet. Till denna debatt har föreningen (som i media felaktigt beskrivs som en "människorättsorganisation" - något ingen får ifrågasätta) inbjudit alla partier. KD valde att sända Tapio Puolimatka, men detta gick inte för sig. Seta skickade ett meddelande till KD i vilket de förbjöd professor Puolimatka att delta i valdebatten. I stället bad Seta KD sända "en kandidat som står närmare Setas egen linje".

Det här är inget annat än en demokratisk skandal - en skandal som knappast kommer att uppmärksammas alls i media eftersom Seta idag i princip har en fullmakt in blanco att bete sig hur man vill. Den som kritiserar Seta uppfattas nämligen kritisera hbtq-rörelsen, och det får man förstås inte göra. I detta sammanhang bör påpekas att den takorganisation som Seta tillhör (ILGA Europe) får över hälften av sin finansiering från EU-kommissionen.

I all sin bedrövlighet är detta ändå synnerligen upplysande. Seta är rädd för sanningen, och gör allt för att förtiga den. Inte ens i ett forum där man kan anta att alla andra deltagare kommer att vända sig mot Puolimatka och det han säger vågar föreningen låta honom komma till tals. Det kan inte bli klarare än så här. Den som kämpar för lögnen måste undertrycka sanningen.

Efter detta borde det stå klart för alla att Seta saknar all trovärdighet. Men som sagt kommer media inte att lyfta fram denna demokratiska skandal. Och det som ingen har hört om kan inte påverka dem. Detta är i sig en skandal, men tyvärr lever vi i en tid när ingen tycks bry sig. 

36 kommentarer:

  1. Bra rutet K. Återkommer. Nikolaitansatt Ulril

    SvaraRadera
  2. Bra rutet. Jag har funnit att satans tjänare kan blåneka Intressant och irriterande😑

    SvaraRadera
  3. Gud har förelagt oss Rätten. Folkväldesrätten varierar med tiderna. Den människorätt Seta står för är vansinnets människorätt hos människor som i längden inte kommer att kunna bära tyngden och vådan av sina villlfarelsers gärningar. De har dock stöd av de vanliga äktenskapsbrytarna och drinkarna och deras stödjare. När jag tänjde på friheten kritiserade jag inte dessa fenomen utan trodde mig ha ' kärlek och förståelse för alla. Den Gud som gett lagen lät då de hundarna snara mig och i kraft av Lagen räddades jag in i Jesu Nåd till jag hade kraft till en bättre bekännelse och självförmaning och förmanande av andra. Mitt i laasmo byi blev min bostad lika rättsvidrigt kränkt som här. Jo, ni det kostar att ha Jesus kär över hela jorden. Ledsen att jag tycker mig mist tålamodet med de som gör ont mot hemfriden och inte vågar bekänna. Men vi kan trösta oss med att världspolisen Gud är Underlig Väldig i Nåd och Råd och Jesu varningar genom hela skriften må och skall alltid fungera. Vet ni vad brottsliga vill undvika, jo att åka fast' och jag säger er alla som fyllde min slasktunna med skitprat så att jag redan vid nitton trots min egen synd inte kunde ropa annat än ett kreativt nödrop av all er snusk att när t o m en predikant för två år sen ännu frågar om jag är homofil vill han då skydda dem som bröt mot en äkta Inte pippande kvinnoälskande med de förtal som uppstår då ingen vill konfrontera offret för idiotiska skvaller medan han ställer sig oförstående till det som de som aldrig bekänner där de syndade utan springer skrymtande att dricka ljumhetsvatten hos...,

    SvaraRadera
  4. Säger det bara med två länkar... https://www.ingridochmaria.se/2019/05/07/opinion-obildade-vettvillingar-ar-demokratins-fiender/ och
    https://samnytt.se/video-har-undervisar-bedragaren-fran-sveriges-radio-gymnasieelever-om-farorna-med-nationalism/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Toppkommentar under samnytt, "All heder åt eleven Alexandra Holmgren på den aktuella skolan som visade att hon tillämpar kritiskt tänkande.Just det som skolan skall lära ut enligt läroplanen.Det finns något som kallas för citaträtt.Föreläsaren skall inte hota skoleleven som var tvingad att besöka denna obligatoriska propaganda föreställning i skolans regi." !!!

      Radera
  5. Sluta gråta, SETA som ordnar tillfället får välja vem de vill, väljer de bort en idiot som endast ytterst få understöder så är det deras val. Majoriteten vill ha nån som upphöjer likvärdighet. Det är demokrati.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gud som fäller domen får göra vad Han vill. Det är Allsmäktighet!!!!

      Radera
    2. Anonym 09:39. Så du menar att det är demokrati när en intresseorganisation börjar diktera vem och vad som får höras? När bara en synvinkel får komma fram? Nej du. Du har nog missförstått detta med demokrati. Dessutom tycker jag det är oerhört intressant att Seta inte vågar låta Puolimatka komma till tals. De är tydligen så rädda för att deras luftslott ska rasa att de tiger ihjäl alla som vågar säga något annat än det de vill höra.

      Radera
    3. Så du menar att det är demokrati då en frikyrkopredikant börjar diktera vem som får höras?

      Det är nog inte fråga om att våga, det är av hänsyn till alla sina medlemmar. Du skulle förstås bjuda in en ateist som är känd för att håna kristna, och även stå bakom denna ateist framför dina medlemmar. Nä, jag tror inte det.

      Är det nån som är rädd så är det du och Puolimatka, rädd för att SETA stöds, att SETA har många fler medlemmar än er lilla grupp. Varför skulle det annars bli så stort hallå kring det? Ni vet själva att om 10 eller 20 år har de flesta konservativa dött bort, kvar är unga som hyser respekt för människor oberoende deras tillhörighet. Demokrati är det att KD fick 5 platser av, Kristian, hur många totalt?

      Radera
    4. Vem talar om ' demokrati'? Även Kristian är tidens fånge. Allsmäktig Gud Fader satte Sodom och Gomorra till varning för kommande tider. De var också icke stödjande de fattiga samt vålds och sexualsyndare. HögerdemokraterHökan tänka på det när de säger att vänstern är mera ' spendersam'. Jag brukar ofta fundera varför jag inte flydde stan när vi fick bögärkebiskopslära. Har kommit till att jag har Tro om Gud låter oss gå upp i rök. Lite som Simson och icke frivillig människosköld och i det avseendet mjjuk groda i välfärdsgrytan. Få se. Buuurn????

      Radera
    5. Anonym 14:54.
      "Så du menar att det är demokrati då en frikyrkopredikant börjar diktera vem som får höras?"

      Vem avses, och när har så skett i samband med ett allmänt val och kandidater i ett allmänt val?

      "Du skulle förstås bjuda in en ateist som är känd för att håna kristna, och även stå bakom denna ateist framför dina medlemmar. Nä, jag tror inte det."

      Nu vet jag inte vad du avser med att "håna" här (Puolimatka har verkligen inte hånat någon, men vissa tål tydligen inte fakta utan kallar det till att "håna".) Men ja. Om jag skulle leda en organisation som får sina verksamhetsmedel från EU-medel (eller nationella medel) ordna en valdebatt och bjuda in de olika partierna skulle jag på inga villkor blanda mig i vem dessa sände.

      "Ni vet själva att om 10 eller 20 år har de flesta konservativa dött bort, kvar är unga som hyser respekt för människor oberoende deras tillhörighet."

      Igen visar du upp en oerhörd okunskap. (Vi respekterar nog alla människor, t.o.m. så mycket att vi vågar ta skit för att vi säger sanningen åt dem.) Men om det skulle gå så som du säger så säger jag bara: Oj, vilken stackars värld vi då kommer att leva i!



      Radera
    6. Jo. Kristian. Du kan ju uppenbarelseboken. Inte ens när en tredjedel av mänskligheten och det levande dött kommer någon mera att omvända sig. Största synden om det går Juda dålugt faller på dem som krävde det omöjliga när de ville tro Jesus som Messias. Europas stöd vår obefintligt enligt Rätten och Usajudarna konserverades i kapitalismens lösaktiga skara. Usa är ett vilddjur fast de kan sina fraser och de vill ha kontroll över maskin världen på samma sätt som deras ingenjörer och fabriksägare med tysklands mäktiga vill ha världen under sig och t o m byggde upp kommunistsovjet och asien till ett gemensamt svindjur som nu snart vill chipsmärka dem som vill handla och vandla. Det är nu tre paddor; islam, nato. och ryssarnaAsien som förvillar oss alla med sin ( börshandel) som stöder det lösaktiga nöjes och perverterade livet i Skökan Europa och vatikanens folk som brukade tystnadsplikt till ekonomiskt samlande. Och så all vi enskilda i många undergruppers snaror och våra beroenden av dödliga doktorer utan Guds Sons tro eller annars bara införande kvinnopräster eller styggelse då de missförstått Guds människoordning. Detta menar jag att inte skall låta nån tro att de kan våldshärja. Tala får vi enligt lagen. Falsk vittnesbörd används så ofta så bäst så att jag inte våldsuppropar. Men jag ger Herren Herren fria händer i hela jorden och himmelen att förbli den allsmäktige Skaparen och Hämnare seda Jesu lära gjordes till stank hos förnekarna. De försökte lägga stanken på andra men allt bad någon kubikpikonanometer om rättvisa. Halleluja

      Radera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Nåja. På öga mot ögaplanet har jag inte varit en aktiv ' vän' så förlåt min klagan om nån blev sårad. I Kristus reser Kristus upp den ensamme om han faller så att man för att upprättas inte behöver buga för kyrkofall.n

    SvaraRadera
  8. Tack för informationen att Tapio Puolimatka ställer upp i valet till EU parlamentet.
    Tapio P blir min kandidat i förhandsröstningen i EU valet!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ole. Du hör kanske till den skara som har två röster? ;)

      Radera
    2. Europa är ett halvt dödsrike. Özteuropa ett Helt trots konstgjord andning och homostödjeri via fd legionärer som homssas med män med många andra. För sådan skymf som gjorts mig då jag är medicinerad och mera godtrogen ber jag att Herren Herren sliter dem i stycken levande ty det visste vad de gjorde de satanisterna.

      Radera
    3. Kristian,
      Har bara en röst,är finländsk medborgare och om jag röstar så är det på någon finlänsk kandidat,min identitet finländare och som Jörn Donner "en svenska talande finne":-)

      Radera
  9. Ole fd Bole. Fy på dig.. kom ihåg krigsmannaeden konfirmationslöfte och skick int en braakaar att dravass i drogeuropa. De vill bara ha hans kroppsdelar åt svinen. Ut ur Eu.Uu

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ulrik,för mej är inte "fixit" något alternativ:-)
      Med vänlig häls.Böle

      Radera
    2. Låt oss se sade den blinde. Herren Fadern verkar än säger en av Nåd Kristi vän. Som undrar varför skökan älskas av dem än. Jo för att straffet för tysksamarbetet i kriget inte varit tillräckligt. Men du har rätt i att fixit verkar omöjligt för oss låta folk av maskinvärld och osedlighet. Att bjuda in fd warsavapakt eller ryssland också illa. Nu går jag och fixit drillar så går allt som Gud vill när han ju är allsmäktig. O att jag önskar få behålla Tron då Juda som nästan helt får en Krist tid. Fixit vadhelst du vill Fader i Jesu Namn

      Radera
  10. Böle mena jag. Vad bryr mig din ev ungdom

    SvaraRadera
  11. Vår kropp har det frö från vilket också satanist- och sexualsyndare vilja Sänds ut endera till Gud i bön om hjälp mot synden eller till satan som själskroppsligar ibland även tankesynder som händelser i varat. Därför kan det vara bra att GUD dödar sådana syndare till kroppen-själen då de inte tog vara på varningen. Tur för många att jag börjar dagarna i Namnet; Jesus för kränkta och mobbade är inte alltid så goda som Gud. Nu bankrutt åt satanistia holistos.

    SvaraRadera
  12. Fastän det är det fjärde världsrikestiden tid och jag vet att Israel då de sista profeterna dödas i den älskade Staden som då kallas igen babylon och Egypten så Unnar jag dem i stort att i Tron på Jeschua Jesus Ischa och i Namnet Frälsaren Kristus Messias också i vår tid då det tyvärr så ofta hindrats dem detta av fallna lagvrängare antisemitiska länder. Jag tror nog Han vill vara deras Konung och Frälsare på samma sätt som för den fd kristna världen fordom. Bliss Messiah säger syndig ofta usel Ulrik. Tack för all mat som dag för dag genom livet varit på min tallrik men framförallt för syndernas förlåtelse hos Jesus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer helt i din sista mening Ulrik !

      Radera
    2. Instäm lite mera. Silver och guld stoft är och mull. Oberoende av hull

      Radera
  13. Visste inte ens om att Tapio Puolimatka var en tänkbar kandidat ! Gjorde därför en jämförelse mellan Tapio och Teuvo i några viktiga frågor.
    Nr5 "EU ska reglera Youtube & facebook" -Tapio, nästan av samma åsikt och -Teuvo, helt av annan åsikt
    Nr7 "Olaglig invandring" -Tapio,nästan av annan åsikt och -Teuvo, helt av annan åsikt
    Nr12 "Sanktioner mot Ryssland" -Tapio,nästan av annan åsikt och -Teuvo, helt av samma åsikt
    Nr17 "EU ska straffa länder mot unionens gemensamma principer" -Tapio,nästan av samma åsikt. Även om Tapio i sin motivering har väldigt goda motiveringar angående sitt ställningstagande är unionens gemensamma principer så mycket annat än vad Tapio kanske tänkt på ? -Teuvo, helt av annan åsikt.
    Nr18 "Brexit för britterna" Tapio,nästan av annan åsikt. (Det är väl nog EU som inte vill mista UK?) -Teuvo,helt av samma åsikt.
    Nr22 -Tapio, nästan av samma åsikt och -Teuvo, helt av samma åsikt
    Puolimatka är helt säkert en god kandidat men jag fortsätter med att hålla på Teuvo...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brexit kanske faller just för att vilddjuret och skökan euusa vill ha all materiell och finansiell makt på jorden. Brexit svag oxå då britterna så totalitärsekulerade som andra

      Radera
    2. Undrar om britterna är så "totalitärsekulerade som andra"?, lyssna på Ingrid Carlqvist! Där finns tydligen fortfarande hemmamödrar som trivs med sin roll och finner det rätt och riktigt, därtill lyckligare än andra...

      Radera
    3. God natt Ulrik ! Ögonen börjar falla ihop efter en lång arbetsdag och imorgon följer mera arbete, det tar aldrig slut....http://notes.evl.fi/Psalmbok.nsf/9ad7eb11ddd5ed45c2256dc300524ade/3bc6222d79802418c22576ee003f13fd?OpenDocument

      Radera
    4. Fel. Arbetet tar slut när vi befordras till Saligheten. Men för all del, sov gott jag har bara fyra halva vaknöttervsedan oktober. Psalmbok 1986 har jag ej. Tycker bättre om klart och friskt och rättsaltat nådevatten. Men alla generationer vill låta sitt eget ego briljera med konsterna. Fräls oss O Gud och bevara... Bättringsropen

      Radera
    5. Anonym 23:39. Puolimatka kommer inte alls högst upp när jag tar olika valtest. Men det finns så många frågor som inte ställs i dessa test, och framför allt frågor som avgörs på basen av livssyn och värderingar. Därför vill jag att min röst ska gå till en kandidat som jag kan lita på - också i dessa frågor som valtesten inte lyfter fram.

      Radera
    6. @Ulrik, du har så rätt,arbetet tar slut då vi befordras till Saligheten ! @Kristian, kanske kommer jag ännu att ompröva mitt beslut ;)

      Radera
  14. TP får min röst, utan tvekan!
    Om har chans att bli invald är sen en annan femma, men det behövs alternativa röster till den störtflod av propaganda som bl.a. seta matar ut över hela mediafältet idag!


    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym 21:33. Det är sant att det kan vara svårt för ett litet parti att få in någon i EU-parlamentet. Men när vi betänker att troligtvis bara 40-50% av de röstberättigade kommer att använda sin röst innebär detta ju i princip att alla som röstar har "två röster". Alla som bemödar sig om att rösta får rösta för en person som inte bryr sig om att göra det. Så en röst i EU-valet blir därför tyngre än en röst i något annat val, förutom då kyrkovalet förstås där en röst kan vara så tung som tio röster. Beroende på församling. Så om alla som insett vart samhället är på väg i frågor om kön och barnens rättigheter skulle gå till valurnan och lägga sin röst på Puolimatka skulle han nog komma in!

      Radera
    2. Kollade valkompassen. Medborgarpartiåsikter kom närmast i procent ( 80) men det var många som fanns kring samma åsiktsprocent.. De som var längst ifrån mig var röda och gröna😊

      Radera